קצת עדכונים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל תודה לכולן על החיבוקים - אין ספק שזה מחמם את הלב.

בעלי התחיל היום בתפקיד החדש, רחוק מאיתנו, וברוך השם הלך לו בסדר גמור - בעיקר הכרות עם אנשים ועם המנהל שלו.

עם להב היום עבר לי ממש בסדר, עזרה מחמי וחמתי. בינתיים היא עוד לא שאלה על בעלול - מקווה שימשיך להיות כך.

אחרי 3 ימי מחלה וסופ"ש הלכתי היום לעבודה, והתחרטתי על זה לחלוטין. אחרי חצי שעה כבר התחלתי להרגיש לא טוב, דופק גבוה, סחרחורות חזקות.
    התקשרתי וביקשתי להקדים את התור שיש לי להיום אחה"צ לרופא ובאמת למזלי נשאר תור אחד פנוי לבוקר.
    הגעתי עשו לי אולטרסאונד - כפרוני יפה שלי כבר שוקלת 1250 גרם ומתנהגת באולטרסאונד כעוברית תמימה ומקסימה - כמה דקות לפני זה היא שיחקה לי הולה הופ על הצלעות

4 תגובות
עמוד 1
  • נתחיל מהסוף..
    את משוגעת?!? ככה הקדמת אותם? איזה מלחיץ..
    הכל כבר ארוז ומוכן?
  • חחחחחחחחחח פיתוש - בואי נאמר שלארגזים יש מקום של כבוד - ריקים ומפורקים

• גם אני אתחיל מהסוף אם יורשה לי....
  • אם את שמחה - אז גם אני
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה