רק פה אני יכולה לשתף על מה שמתרחש בליבי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ההודעה שלי לא קשורה לילדים...אלא שאלה של רגשות...
    מחר הגרוש שלי מתחתן. אנחנו גרושים בסך הכל שנתיים והוא מכיר אותה שנה בסך הכל. הוא אמר לי על החתונה בתאריך הגירושין שלנו ולקחתי את זה מאוד קשה
37 תגובות
עמוד 1

• יש לא מעטים שגם אחרי שהם כבר נשואים ויש להם ילדים כששומעים שהגרוש או האקס מתחתנים זה עושה להם בום ענק בלב.
    יכול להיות שאת מתגעגעת לסיטואציה או לפנטזיה של בית חמים עם שלושה אנשים שכולם אוהבים זה את זה הכי בעולם והכל קל וזורם ומוכר וידוע.
    הוא כבר כניראה יישאר האקס המיתולוגי שבכל פעם שתיפגשי מישהו או תיפרדי ממישהו תשווי אותם אליו, זה לא משהו רצוני או הגיוני בס"ה אכלת ממנו לא מעט חרא.
    מקווה שיום המחר יעבור עלייך בקלות וכשהוא יסתיים יעבור גם מצב הרוח העגמומי.
  • יקירה, אני קוראת את הדברים ולא יודעת מה לכתוב...

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ממי, תאמיני לי שאני יושבת מול המקלדת ואני לא יודעת מה לרשום.
    בא לי פשו לחבק אותך
  • מסכימה עם ענבר ועם קרן.

ממש צמררת אותי עכשיו
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • היי מותק
    אני יושבת בעבודה וקורא מה שאת כותבת ודמעות יורדות לי מהעיניים גם כשאני כותבת לך את התגובה.
    אני זוכרת את הימים שהיינו יושבות ביחד במשרד ואני רואה אותך בוכה והלב שלי נקרע מותק הוא לא שווה אותך ולא את שירז נכון הוא אבא שלה אבל גם להתנהג כאבא הוא לא מתנהג וסליחה שאני אומרת את זה בבוטות.
    אני אוהבת אותכם מאוד ואת חסרה והוא לא יקבע אם תחזרי לארץ או לא רק את פה יש לך חברות שרוצות להיות במחיצתך ובקנדה ההורים שאוהבים אותך.
    יעל המרחק הוא עצום אבל כל יום אני חושבת עלייך.
    יעל הוא יכול להמשיך הלאה וסבבה על הוא טיפוס שאוהב נשים ואת יודעת את זה אני מקווה בשבילה שזה ימשיך ויחזיק מעמד ואני לא רוצה להמשיך לכתוב את מה שאני חושבת עליו למרות שאני מאחלת לו בהצלחה
    אבל מה שהוא עשה לך זה בלתי נסלח. את אמא מדהימה חברה טובה לב גדול ואוהב את אישיות מקסימה ואת תמצאי את עצמך רק על תחשבי עליו בכלל תסתכלי תמיד קדימה רק עליך ועל שירז את מוכשרת את מצליחה בעזרת ה' תעבדי במה שלמדת וסיימת עכשיו ואנחנו עוד נפגש ואת תראי שאת תצליחי.
    דרך אגב תשלחי לי הודעה לפייסבוק עם הטלפון של ההורים שלך ומתי להתקשר עלייך אני רוצה לדבר איתך לא משנה שזה יקר.
    אוהבת מאוד רחל

• וואי אני ממש מבינה אותך
  • יקירתי שולחת לך מיליוני

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • אני רק יכולה לתאר לעצמי עד כמה ליבך שבור ונפשך עייפה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

אינבוקס הפייסבוק שלי : hadas1508@facebook.com

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• הייייייי

• אני ממש לא מבינה בנושא, ולא יכולה לתת עצות
    אבל חייבת להגיד את דעתי!
    זה ברור מה שאת מרגישה, אבל פאקינג הוא חלאה!!!!!
    איזה מין אבא אומר לבת שלו לא לחזור להיות קרובה אליו???
    הבן אדם הזה הוא אפס מאופס!!! ואם כבר צריך להיות עצובים לאישה שמתחתנת איתו וחושבת שהוא יהיה אבא טוב!!!

• יוו מאמי זה בטח ממש קשה
    אהוד
    עידן
    אני :)
    יום נישואים
  • אני כ"כ מבינה לליבך ועוד יותר כשיש ילדה באמצע.
    עושה רושם שכן יש לך מושג באיך לבנות זוגיות כי כן פיתחת מערכת יחסים אבל היה חשוב לך עקרונות אחרים, אני בטוחה שתמצאי בן זוג שיעניק לך המון ויאהב אותך, תלכי אחרי האושר שלך ולא אחרי מה שאנשים מכתיבים לך. טוב לך שם תשארי, לא טוב תחזרי

• עכשיו קראתי הכל, חייבת לומר שהדברים שוברי לב...
    אני זוכרת אותך היטב, וגם זוכרת את הסיפור (מה ששיתפת כאן, כמובן) שלפני הגירושים.
    מותק, בענייני רגש אני בדיעה שצריך לתת להם מקום - no matter what.
    בטח אם הם שמחים ומלאי שחוק ותקווה - ועל אחת כמה וכמה אם הם עצובים, שבורים ומדכאים.
    אין מה להתווכח עם רגשות.
    משפט כמו: "אני לא אמורה להרגיש כלום בנידון ואולי אפילו לשמוח בשבילו, כי גם לו מגיע להית מאושר (למרות כל מה שעברתי בגללו)"...
    הוא משפט ששם אותך במקום של ויכוח - עם עצמך.
    כל ויכוח כזה - הוא מקור לעוד עצב, לעוד שברון, לעוד מרמור.
    ולמה לך? למה להעניש את עצמך כך? (הוא כבר עושה את זה מספיק טוב, אז את יכולה לוותר לעצמך על עבודת ההענשה העצמית...)
    את לא אמורה לומר לעצמך שאת לא אמורה להרגיש כך או אחרת...
    יש מקום לכל רגש - גם אם הוא נראה לך הכי "לא במקום" ואף הזוי...
    השברון טבעי. גם הקנאה. גם העצב, הדכאון, הגעגועים למה שהיה (לדברים הטובים ו... כן כן! גם לפחות טובים! זוהי תקופה שנסגרת, ומותר וצריך להתאבל עליה. געגוע הוא חלק לגיטימי מאבל על מה שהיה ואיננו עוד...), הכעס עליו, הרגשת הנטישה, אי הבהירות לגבי העתיד, לגבי הזוגיות, לגבי דמות אב בחייה של שירז...
    את רואה? אם לא חשבת על כמה דברים, הוספתי לך...
    כי זה שם. רגשות הם הדרך הבטוחה (גם אם לא קלה...) לעבד מצב חדש בחיים.
    קבלי אותם, הרשי לעצמך לקבל אותם.

... ואם בשלמה ארצי עסקינן, קבלי עוד אחד שלו, יפהפה, האהוב עלי באופן אישי, על האבסורד והנחמה שבאהבה:

אבסורד
    שלמה ארצי

מילים: שלמה ארצי
    לחן: שלמה ארצי
    שתף
    אומרים שלא רחוק מחדרה,
    בין הים לבין החולות,
    יש מקום שבו זורחת השמש,
    בלילות.

רק אצלנו לא תמיד היא זורחת,
    רק אצלנו משום מה אור חסום,
    יש אנשים שהתרגלו לחיות ככה,
    איזה אבסורד.

מה לעשות, אני כבר לא יודע,
    אולי יש איזה סוד,
    שיודעים רק מעטים.
    אה... כמו אדיוט,
    אני רץ תמיד אחריה,
    ואומר לה: "בואי, ותהיי איתי".

אומרים שעיתונים משקרים כי,
    האמת נמצאת בינך לבינך,
    ולאן שלא תיסע אתה לוקח רק,
    את עצמך.
    אצל שנינו פתאום מתפתחת,
    אהב עם כאב והיסוס,
    יש אנשים שהתרגלו לחיות ככה,
    איזה אבסורד.

אולי יש איזה סוד,
    שיודעים רק מעטים.
    אה... כמו אדיוט,
    אני רץ תמיד אחריה,

ואומרים, מה לא אומרים על חיינו,
    שהם קצרים וחסרי כל ביסוס,
    שאנחנו רק קרבים אל מותנו,
    איזה אבסורד.
    ומוזר איך בין שמש זורחת,
    לשמש שוקעת בים,
    לא מצאו תרופה לנשמה הפצועה,
    של בני האדם.

אולי יש איזה סוד,
    שיודעים רק מעטים.
    אה... כמו אדיוט,
    אני רץ תמיד אחריה,

שרון.
  • תודה שרון
  • מותקקקקק
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

• קצת אחרי שהגענו לקנדה נסענו ל3 ימים למיאמי לבקר את אבא של שירז ואת המשפחה שלו (אח שלו גר שם). הייתה לי שיחה מאוד ארוכה עם חמי ואחריה החלטתי לחזור לארץ. אחרי שחזרנו לקנדה אמרתי לגרוש שלי בטלפון שהדבר היחיד שיחזיר אותי לישראל זה הוא. הוא אמר לי שהוא לא רוצה שאנחנו נחזור. בקייץ שנה שעברה הוא בא לקנדה ל3 ימים לבקר את שירז ואז הוא אמר שמחק אותי ואת שירז מהלב שלו. ועכשיו, אחרי שהוא התחתן הוא בטח בכלל ישכח שיש לו ילדה כל-כך מדהימה
  • יו ממש כואב לי לקרא שהוא כזההההההההה חרא! סליחה כן?
    אבל איך ? איך נמחק לו הכל מהלב?
    טוב עזבי , בטח גם ככה את מרגישה לא להיט אז אני אחסוך ממך .
    מותק כל מה שיש לך לעשות זה להסתכל קדימה, להגיד תודה לאלוהים שהוציא מחייך אדם ללא לב, ואולי בהמשך תמצאי אדם שיגשים איתך זוגיות שבה תהיי שלמה ומאושרת !
  • מאחלת לך למצוא בן זוג שיגרום לך בדיעבד לצחוק על התחושות שלך היום ואפילו להרגיש מגוחכת...

שתהיה לך חוויה מתקנת על כל מה שאת חווה היום!

תמשיכי בחייך... סמני וי על פרק הזמן ההוא... ותתנחמי בעובדה שיש לך ילדה שמעסיקה אותך ואוהבת אותך...

מחר תפגשי עם חברות בערב, תצאי למסיבה או תעשי משהו כיפי אחר... אל תתני לעצמך לשקוע בדכדוך...
    גם לך מגיע להמשיך באושר בחייך!

מאחלת לך רק טוב והמון -
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • תודה ענקית על כל התמיכה של כולכן
  • יעל

• יקירתי תפסיקי לייסר את עצמך בגללו

מספיק עברתן המון בגללו .

אם הוא לא רוצה לראות את הילדה הבת שלו שלא יראה .

אני בגישה שבחיים הכל חוזר בחזרה . וגם הרגע שלו יגיע . כי עם נפש של ילדים לא משחקים . !!!![entranc
    לגבי הנישואין שלו אני יכולה לרק לרחם עם האוממללה שנפלה ברשת
    אצלנו אומרים "ובערת הרע מקרבך "
    וע"ה גם הרגע שלך להתחתן שוב יגיע .
    http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • נוגה, שירז לא מדברת עליו בכלל. היא יודעת מי הוא ואיך קוראים לו.
    הוא רואה אותה במסנגר בערך פעם בשבוע. הייתה תקופה שהוא לא ראה אותה חודשיים, וכש שאלתי אותו למה הוא לא מתחבר כל כך הרבה זמן הוא אמר שמאוד קשה לו לחזור לשגרה אחרי שהוא אורה אותה.
    ביום שישי התעמתתי איתו אחרי הרבה זמן והוא אמר שזה הכל בגללי, שאני אשמה בהכל. אז שאלתי אותו שאני רציתי להתגרש? שאני בגדתי בעצמי? אז הוא אמר לא בדגתי בך, אין לך הוכחות, מי שאומר דבר כזה, פשוט מודה שהוא בגד(ואם כבר, אז היו לי הוכחות).
    אני פשוט צריכה ללמוד להשאיר את העבר בעבר ולהתמקד על העתיד, כמו שכולכן רשמתן לי
  • יואווווווו אמאל'ה איזה חרא
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • יעל מותק
    טוב מאוד שהוצאת עליו את מה שהיה לך להגיד זה מאוד מקל.
    שמחתי לדבר איתך מאוד ועם שירז הבובה ואני יודעת שאת מדהימה.
    יעל אני יתקשר אלייך חודש הבא בלי נדר שוב נדבר ויהיה בסדר אל תדאגי.
    אוהבת מאוד רחל

• יעל , יקירתי ,אני קוראת את מה שכתבת, וכל שנותר לי הוא להזדהות......
    לצערי מנסיון גם כאשר האדם איתו חלקת את חייך הוא חרא של בנאדם , כאשר את מרגישה תקועה ורואה שהוא מתקדם זה צובט בלב.
    זה לגיטימי , ואלי לא תמיד נעים לנו להודות בכך, אך מה לעשות גם אנחנו בני אדם......
    לצערי בדרך כלל האנשים ה"רעים" הם אלא שעוברים לסדר היום מהר ועושים דליט בלי שום בעייה, מה שעוד יותר מכאיב, אבל אני חייבת לחזק אותך ושוב מנסיון , קחי את הכאב הזה ותהפכי אותו לאמביצייה, תחדירי לך עמוק עמוק לראש שאם חלאה כזו מצא המשך ראוי מבחינתו לך בטוח מגיע פי אלף ותאמיני לי שהנסיך שלך יגיע ורק אז תביני שהיית במקום לא טוב ושיש ומגיע לך יותר.....
    את יכולה לראות אפילו כאן בפורום כמה דוגמאות מעודדות שבתוך זמן קצר התקדמו הלאה והן מאושרות בהחלטתן ובחיים החדשים שבנו לעצמם.
    לעולם אל תפסיקי להאמין ואל תפסיקי לקוות ולחייך , כי יש מישהו שמחכה רק לך......
    שולחת לך מליון

• תודה בנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה