טוב...לאחר רומן של כמה שנים.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול סווווווווף סוף התנתקנו מהוט !
    קנינו מימר HD ורואים איתו כמה ערוצים שלנו !
8 תגובות
עמוד 1
  • פרטי נמקי והסבירי...
    כמה עולה, דרך מי עשיתם? איזה ערוצים קולטים?
    לא חזרת אלי אתמול!
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • אנחנו כבר 4 שנים בלי יס ובלי הוט .. מרוצים עד השמיים יש לנו צלחות לווין מעולות . דברי איתי במסנג'ר ..

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • קנינו בהום סנטר ממיר HD שנע בין 250 במבצע... עד 330 מחיר רגל.
    מחברים אותו לטלויזיה ו.... VOILA

רואים איתו ערצים: 1,2,10,33 ועוד אחד..

גם ככה המחשב אצלנו בסלון מחובר לטלויזיה.... אז אם כבר... נניח נכנסים לMAKO או ערוץ 10 ורואים דברים כמו אהרוני וכו בHD.

אין תשלום חודשי כמו שכבים או משהו...

גברת שילגייה- אמרת "אני אחזור אליך עוד 5 דקות" !!!!!!!!!!!!!!!!!!

את אמרת- לא אני
  • גם אנחנו עשינו את הצעד הזה לפני כמה חודשים ואני ממש מתביישת להגיד שאני לא מרגישה בהבדל...
    ממילא היינו רואים רק ערוץ 2 או 10...
    כל שאר הדברים אני רואה בצפייה ישירה באינטרנט...
    [

[
  • כל הכבוד לכן! רק אני התחחיבתי להם לעוד 18 חודש?????

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• ואיך המחשב מחובר לטלווזיה?

• זה עכשיו שיטת שידור חדשה שנקראת עידן+ יש אנטנה למחשב שעולה 90 ש"ח זה מתחבר עם USB וקולטים ערוצים 1,2,10,33 ועוד משהו ברוסית ויש את האנטנה לטלויזיה כמו שעירית כתבה. ד"א זה חוקי והכל משלמים סכום חד פעמי וזהו..
  • יפעת, המחשב יכול להיות מחובר ברשת אלחוטית, חוט שעובר מהמחשב לסלון או עם מכשיר 'מקשר' שאת מחברת לו הארד דיסק והוא מקרין כל מה שיש לך על הכונן.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה