איךךךךךךך הדברים האלה תמיד קורים לי איךךךךךךךךך? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי אצל רופא המשפחה עקב ההרגשה הרעה בשבוע האחרון ובגלל העליות בדופק שגורמות לאותה תחושה רעה.
    הוא זיהה טכיקרדיה (האצות דופק סדירות אך מהירות).
    למי שלא יודעת בעברי הפרעות קצב חמורות וצנתור+אבלציה (צריבה של הסיב הגורם להפרעות בלב).
    הוא אמר שיהיה לי ברור שעד שלא מסיימים בירור אני בבית ואין עבודה.
    ואני פקחתי עליו זוג עיניים וכמעט התחלתי לבכות שם.
    עכשיו אתם נזכרים? כבר הודעתי שאני עוזבת, כבר הגשתי מכתב התפטרות שנכנס לתוקף עוד שבוע - מה זה עוזר לי בדיוק עכשיו?!?!?!?!?!
    ואיך אני יכולה לא להגיע לעבודה כשנשארו לירק 3 ימים לעשות חפיפה למחליפה?!?!?!

9 תגובות
עמוד 1
  • אני מעתיקה אתצ התשובה שלי מפורום תמיכה:

מאמי, דבר ראשון תרגישי טוב
  • אם בכל זאת לא נעים תנסי לעבוד פילו טיפה רק כמה שעות ותנסי לשמור על עצמך כמה שרקג ניתן בלי לעשות שום דבר בבית!!!

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• וואי איזה חארות הרופאים האלה !! מה עכשיו הוא נזכר?!
  • תודה בנות
    דיברתי עם הבוסית שלי שממש כעסה עלי על סדר העדיפויות שלי.
    היא נזפה בי על זה שאני בכלל חושבת על העבודה כשיש לי אחריות כאם - אם לא כלפי תינוקת שאני לא מכירה אז כלפי להב.
    היא אמרה שיהיה בסדר ואת החפיפה הם יעבירו כמיטב ידיעתם - הבטחתי להיות זמינה בטלפון לכל בעיה שתהיה.

עכשיו נשבר לי הלב עוד יותר - אני חרא של בן אדם

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• קודם כל הבריאות שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כפרת עוונות עבודה, כפרת עוונות שמירת הריון - את חשובה לפני הכל כי את דואגת לעוד מישהי שתלויה בך!!!!

ואחרי שתקפתי חזיתית
  • זה מה שהיה לי בהריון עם איתי דופק מאוד גבוה ואז הייתי מתעלפת
    תזהרי ותשמרי על עצמך ואף אחד לא מעריך בעבודה העיקר שהעבודה דופקת
    מה שכן תנסי עכשיו אולי להוציא שמירת הריון עד סוף ההריון

• מסכימה עם מילנה ... ותרשי לי לכתוב זאת שוב.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה