סקר לאלה שהפסיקו שנ"צ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתם עושים איתם בזמן הזה???
12 תגובות
עמוד 1
  • אלה לא ישנה בצהריים בגן ובבית בסופי שבוע כן. ביום שישי אנחנו מבקשים ממנה לנוח כי היא הולכת לישון מאוחר בדרך כלל, וביום שבת כי היא עייפה מיום שישי...

[

[
  • מצחיק שאת שואלת כי בדיוק הפסקנו ליונתן את השנ"צ בגן.
    הסיבה שהפסקנו לו את השנ"צ זה כי הוא קם ב5 בבוקר כל בוקר ובסופ"ש הוא לא מוכן לישון שנ"צ כמעט אף פעם.

אז נראה לי שזה תלוי בילד ובהורים. נניח עם יונתן אם היינו נותנים לו לישון שנ"צ בסופ"ש ב15:00 הוא בטח היה הולך לישון, אבל ב15:00 אנחנו מעדיפים כבר "למשוך" אותו עד 19:00.
    הוא לא מוכן ללכת לישון לא ב12:00 ולא ב13:00. לפעמים הוא נרדם (נניח ברכב ואנחנו מעלים אותו) ואז הוא ישן שנ"צ.

ובזמן הזה אנחנו בד"כ (אם אנחנו לא בחוץ) משתדלים לא לעשות איתו פעילויות וכן "לנוח" (כלומר לראות טלויזיה לרוב איזה שעה-שעה וחצי).

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אצלנו רק נגה לא ישנה במשך השבוע. ובסופ"ש היא כן ישנה.
    במשך השבוע אנטי שמה לה תוכניות של ילדים חצי שעה ואני נחה. בשאר הזמן אוכלים עושים אמבטיה ומציירים ומדביקים. סה"כ אצלנו זה שעה וחצי כי ב3 אנחנו כבר הולכות להוציא את טליה אז זה לא נורא. אחרי זה יוצאים לגינה

• שחר כבר שנה לא ישן צהרים
    בצהרים שהוא חוזר מהגן אז יושבים עושים פעילויות כמו צביעה משחקי קופסא קצת טלוויזיה ומחשב.
    הבאסה בשבת שהוא לא ישן צהרים שרוצים ללכת קצת לנוח כולם אבל התרגלנו כמו שאומרים

• מה זה שנ"צ??????????????????????
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • אצלינו דווקא בגן הוא יושן כי זה עדיין גן פרטי , בבית בסופ"ש לפעמים כן לפעמים לא . אבל שמתי לב גם שהוא לא יושן הוא נח , רואה טלוויזיה בשכיבה , משחק בPSP , אנחנו כבר בגיל שהוא מבין שאם הוא עייף ומה עושים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אצלי גם מוריה וגם דביר לא ישנים צהריים
    דביר לפעמים נרדם
    אצלי ב1 וחצי הם בבית אז אוכלים ונחים ע"י צפיה
    בערוץ הופ
    ואח"כ יוצאים לגינה

[center]
  • בגן עדיין ישן שנ"צ.
    בסופי שבוע משתדלים לשלוח לנוח בסביבות 14:00-15:00.
    הצוציק שלנו הולך לישון מאוחר 22:00 אז חובה לו לנוח צהריים כי אחרת הוא מתחרפן!
    יש סופי שבוע שהוא לא מצליח להרדם אז לא בכוח - מעסיקים בפזלים, צביעה, משחקי הרכבה, פעילות רגועה, לא השתוללות.

• אני מקווה לא להפסיק אף פעם

פעמיים בשבוע אני לוקחת את אופק מוקדם מהגן בכוונה כדי שיישן. בגן אין מצב שהוא יישן כשכולם ערים

ובסופ"ש כולם פשוט הולכים לישון. לפעמים לוקח לו יותר זמן להירדם אבל בסוף דופק 3 שעות

אני רוצה לשמור על השנ"צ שלו עד סוף הקיץ... שבחופש הגדול גם יישן

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • גם שקד עדיין ישנה צהריים במשפחתון ויש לה שעות שהיא ממש נזרקת ואם זה סוף שבוע בשישי שגם אנחנו מאוד מאוד רוצים לישון היא דווקא נרדמת אבל תלוי אם היינו בחוץ ועוד לא הגענו היא לפעמים כבר מתעייפת ומבקש חיתולי ומוצצי ונרדמת באוטו אז אחנו משתלים להחזיק אותה בכוח עד שניע כי אחכ הלכה שינה שלה ושלנו.
    שבת אותו הדבר למרות שאני כן ישנה ויוסי לא אז לא נורא
    לפעמים היא יכולה להירדם לאיזה שלוש שעות שאחכ בלילה היא מחרפנת ותנו עוד שלוש שעות חחח
    לפעמים קורה שהיא לא נרדמת אז היא קמה מהמיטה ומעסיקה את עצמה ואנחנו משאירים לה טלוויזיה פתוחה קרה לי יום שישי אחד כזה שיוסי נרדם אני נמנמתי כמעט שעה והיא שיחקה לבד בסלון אבל אין לה סבלנות להיות לבד הרבה זמן אז היא מעירה אותנו.

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• גאיה עדיין ישנה צהריים בגן במלך השבוע, אבל בסופשבוע היא לא ישנה
    אנחנו כל הזמן מטיילים בשישי שבת, כך שבשבילה זה חגיגה...
    לגביי קורן- עדיין ישן צהריים.

• תום כבר לא ישן צהריים בכלל. לעיתים ממש ממש רחוקות מסכים לישון איתנו בסופ"ש, בד"כ מעדיף לראות סרט או ללכת לסבא וסבתא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה