התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש בדילמה ...
    נטע שלי כמעט בת 10 ,והשארתי אותה כמה פעמים לבד בבית לשעה שעתיים
    בתנאי שהייתי בסביבה הקרובה ....
    החופש הגדול מגיע בצעדי ענק ,והיא הודיעה לי שהיא לא מוכנה ללכת לקייטנה
    השנה כי היא גדולה ואף אחת מהחברות שלה לא הולכת....
    בררתי בכל זאת על קייטנות והסתבר לי שבאיזורינו הקייטנות עולות 1700-2000 ש"ח לשלושה שבועות (בגלל שהיא גדולה) .את האמת אם אני אצטרך אני אשלם בלית ברירה אבל בינינו אני לא ממש יכולה לעמוד בזה כרגע ...בכל זאת משלמת 4000 ש"ח גנים ...
    ביום א' היה חופש ל"ג בעומר ולא הצלחתי לקבל חופש אז אמרתי שנעשה ניסיון ...
    יצנו מהבית ב-7:15 וכבר ב-7:30 היא התקשרה לחמתי שעובדת לידנו (אני גרה בישוב קטן וחמתי מסתובבת ויכולה לבקרה במהלך היום, והיא גם עובדת רק עד 12 ) שתבוא להכין לה פופקורן(שאפו על זה שהייתה מספיק אחראית לא להכין בעצמה ) ותביא לה משהו מהמרכז ...אני קצת כעסתי כי כל המטרה הייתה לבחון איך היא מסתדרת ולא להפיל את הילדה על חמתי ,למרות שהיא סבתא פולניה שהתכוונה לבוא לבקרה כמה פעמים במהלך היום ...
    חמתי מצידה לא מפריע לה וטוענת שאני יכולה להשאיר אותה והיא תבקר אותה
    ואף תיקח אותה מדיי פעם איתה ...
    כמובן ובמידה ואחליט להשאיר אותה בבית אדאג לה לתעסוקה בין אם זה חוברות עבודה ,סרטים ,לקבוע עם חברות מדיי פעם וכד' ...
    מה הייתן עושות ? עפ"י מה שסיפרתי לכן הייתן משאירות אותה לבד?
    מצטערת על האורך אבל אני באמת לא יודעת מה להחליט .../

14 תגובות
עמוד 1
  • האמת שגם כרמל לא כל כך רוצה ללכת לקייטנה...
    אבל אני ממש ממש מנסה לשכנע אותה, אני לא חושבת שזה עדיין מתאים להשאיר אותה כל כך הרבה ימים לבד...

• האמת שאין לזה כל כך תשובה ברורה. רק את יודעת עד כמה הילדה בוגרת ועצמאית.

אני בגיל 10.5 הייתי כל יום חוזרת מבי"ס עם אחי בן ה7.5, מביאה את אחי בן השנה מהמעון, מחממת צהריים ושומרת על שניהם עד 5 שאמא שלי היתה חוזרת מהעבודה.
    אבל הייתי ילדה ממששששששששששש בוגרת ועצמאית - אמא קטנה כולם היו קוראים לי

• זה חודשיים!!!!!!!!!!!!!!!!!
    חודשיים שלמים בלי מסגרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אני רוצה לדעת מי הגאון שהגה את התוכנית הנוראית הזו!

אין לי מושג מה הייתי עושה, באמת שלא.
    פשוט מכעיס אותי נורא חוסר ההתחשבות בילדים.
    חופש גדול = רע לילדים!

אולי אפשר לקבוע לכל יום בשבוע חברה תבוא אליה ושהיא תלך לחברה, שלפחות תהיינה שתיים ביחד ולא לבד לגמרי (כל יום חברה אחרת כמובן) ובין לבין סבתא תיקח אותה לטייל ואולי היא תוכל לנסוע להורייך לכמה ימים...

סה"כ להיות לבד לגמרי בבית זה אומנם מרגיש מאוד בוגר אבל זה גם מאוד בודד.

• כמובן שגם זה אנחנו נעשה ,אבל אני מתלבטת ,רגע אחד היא מתנהגת באחריות ובבגרות ורגע אחד היא התינוקת שלי ...

בכל שנה באוגוסט אנחנו בכיתה מארגנות קייטנת הורים לכל הבנות ..
    כל פעם מישהי אחרת מארחת את הבנות( 11 בנות ) ועושה להן פעילויות ,כמו יצירה ,יום הישרדות ,בריכה ,ים ,סרטים, באולינג וכד' ..זה באוגוסט ..
    כמובן שכל מה שהזכרתן כמו שכבר ציינתי אני מתכננת לעשות לה לו"ז ..לקבוע עם חברות ,ועוד כל מיני פעילויות ....

אשמח לשמוע עוד...

• אני לא הייתי משאירה לבד לכל כך הרבה זמן ילדה בגיל הזה.
    אבל מצד שני, אני הייתי בכורה במשפחה בת 7 ילדים והייתי עושה דברים כאלה וגם שומרת במשך שעות על האחים שלי ועל ילדי השכנים ג"כ.
    מצד שני יש לי אח בן אחת עשרה וחצי ואמא שלי לא משאירה אותו לבד יותר מדי זמן...

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • איזה סיוטטטטט
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • מאמי לכי עם הלב ...
    אני לא הייתי משאירה אותה לבד עדיין
    אני הייתי משאירה אצל אמא שלי או משהו דומה לאו דווקא קייטנה
    אבל לבד במדינה המטורפת שלנו....

אני לא הייתי משאירה
    בהצלחה בהחלטה

אינבוקס הפייסבוק שלי : hadas1508@facebook.com

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אני גם הייתי בקיטנה עד איזה גיל 12 .. גם הייתי בתנועת נוער ודרך התנועה יצאנו לקיטנה
    אני גם לא היתי משאירה יום שלם לבד בבית

• אני בגיל הזה לא הייתי בקייטנה ונשארתי בבית אבל הייתי עם אחותי הגדולה
    באמת רק את מכירה את נטע ויכולה להחליט על זה

• אני גם לא הייתי משאירה לבד, פשוט לא הייתי מסוגלת...

• תודה על התגובות ,חשוב לי שתבינו שזה סה"כ 3 וחצי שעות שמתוכן
    חמתי תבוא לבקר אותה פעם או פעמיים לפחות ...

• שרוני - אני לא חושבת שמישהי חושבת שאת לא אחראית אם תשאירי את נטע לבד בבית. את מכירה אותה ויודעת מה היכולות שלה מה כישוריה ומה היא מסוגלת.
    ובכל מקרה, סתם כי כבר מלא געגוע
  • תראי אם זה בסהכ כמה שעות בודדות כמו שעתים שלוש .. ואחרי זה חמתך באה ויש מישהו באיזור שבמקרה והיא צריכה משהו יכול לבוא היתי משאירה
    אם זה יום שלם לא

• בטוח הכל לוי ילד בזמני בגיל 10 כן היתי בבית ולא יהיו דרות טלוזיה וככככככ' , מה שכן ראתי המון ....בגל הזה בק בשלתי או עזרתי לבשל בדיוק כמו חברים שלי.
    הבעיה שלי שאני לא מרגישה שביל כזה מסגרת הא גם בטחון אמתי לשלום הילד . זה בעיה . גם שם ילד יכול להפגע .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה