התחלנו גמילה מטיטול, צריכה עיצות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשעה טובה היום (חמישי) אחה"צ התחלנו גמילה מטיטול
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
14 תגובות
עמוד 1
  • ברמת העיקרון הכי טוב זה להזכיר כמה שפחות, לתת לו להתלכלך ולפספס כי זה הדרך המהירה וטובה ביותר להגמל.
    אבל זה קשה
  • קודם כל שיהיה המון בהצלחה
    דבר שני אני יכולה לומר לך שלא התחלתי בשירותים אלא בסיר ובשל הזמינות ותחושת הביטחון שזה נותן
    דבר שלישי אני אישית לא לקחת לשירותים כל 20 דקות אלא הצעתי. כי המקסימום שהיה קורה היתה מפספת. אני רואה בפספוס כמשהו טוב. זה מלמד אותה את התחושה של מה קורה כשלא מתאפקים ומבקשים וכמה זה לא נעים על הגוף ובכלל . כמובןןןןןן שבחיים לא כעסתי על פספוס בשום מצב שהוא גם אם דקה קודם שאלתי אם יש לה ואמרה לא.
    לגבי לשים טיטול לקקי אני נגד. אין ספק שעשיית הקקי היא קשה יותר ואולי בגלל זה כדאי לך סיר. את תוכלי לשים אותו בחדר ושקד ישב ביותר ביטחון וגם יוכל להישאר לבד כהרגלו המאוד לגיטימי. הוא לאצריך לדעת שקיימת האופציה לטיטול יותר. אין חיה כזאת היא הושמדה.

• ידוע שקקי יותר קשה...
    עם הפיפי היה לנו דווקא ממש קל...
    אולי 2-3 בריחות, ואז הוא התחיל להתלהב ולצרוח פיפי בהתלהבות ולרוץ לשירותים!
    לאחר יום הוא לא פספס אפילו פעם אחת...

לגבי הקקי, לקח לו משהו כמו שבועיים לעשות באסלה. הוא גם לא רוצה לעשות בטיטול כי זה הרגיש לו פתאום לא נכון... בקיצור נוצר מצב שהוא התאפק ונהייתה לו קצת עצירות...
    עד שיום אחד הוא בכה שיש לו קקי, והתיישבנו איתו בשירותים בסבלנות ופתאום זה יצא... מאז הוא ב"ה לא מפספס
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • התחלה נכונה
    וכן צריך לתת לו הרגשה שהוא מפספס כמו שסיון אמרה
    בהצלחה
  • היי מילנה,
    קודם כל שיהיה לכם בהצלחה!
  • הי , קודם כל בהצלחה!
    דבר שני , אנחנו נתנו לירין להסתובב בלי כלום , חם בימים אלו אז אפשר..
    כן הזכרנו לו כל שעה בערך .
    אחרי כמה פספוסים , ותוך כמה ימים לא היה פיפי יותר ...(קקי היה סיפור ארוך ומתיש
  • ב-ה-צ-ל-ח-ה...

לפי דעתי לו צריך לשים לו טיטול לקקי...

אלירן היה עושה קקי בסיר... ואז הייתי שוטפת טוווווווווב טוב עם סבון ואקונומיקה...

לגבי יציאה מהבית... יש מה שנקרא... מקטין אסלה... עולה 10 ש"ח...
    הייתי לוקחת בשקית ניילון לכל מקום !
  • תודה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!
    נתתן לי ממש טיפים מצויינים שלא חשבתי עליהם!
  • אז מה שאת יכולה לקנות לבית זה ישבנון...

לגבי ניצנץ=ניצה
  • קיבלת אחלה טיפים ,שיהיה המון בהצלחה

• יש לנו ישבנון
  • קודם הכל בשעה טובה והבצלחה ותכיני שקית עם שטויות מ - 2 שקל בתור פרס זה אחלה לתגמל אתו אחת לכמה ימים.
    לי יש בבית קופסת נעליים ממש מלאה מכל ההפתעות שאני נונתנת לשקד.
    לגבי טיטול אנחנו שמים בלילה ובצהריים כי היא כמה ממש ספוגה זה יהיה בדרגתיות עוד קצת

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• שיהיה בהצלחה.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אמרו כבר הכל
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה