נשבעת לכן מערכת הבריאות זה בדיחה!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. היום בבוקר לא יכולתי להירדם היו לי כמה התקפים של דופק - הרגשתי שהצוואר שלי מתפוצץ עוד רגע

20 תגובות
עמוד 1
  • ממי קבלי מלאאאאאאאאאאא
  • אכן בדיחה... בדיחה עצובה משהו

• ענת לצערי המאוד רב אני למודת נסיון בהולטר

• כמה דברים:
    א' תרגישי טוב
    ב' בעלי עשה הולטר ולא לקח לו הרבה זמן בכלל
    ג' את יכולה לקחת את להב איתך לשים את ההולטר ואז לשים אותה בגן (בכל מקרה היום הראשון הוא לא מלא - אז שיהיה מ10:00)

יעל, אמא של 2 אפרוחים

• סיון המעון נפתח בשעה 7.15. אנחנו יכולות לשים את להב ועדן ביחד בבוקר ואז תסעי לשים את ההולטר.
    איפה התור שלך?
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • התור בקרית מוצקין ב8:30
    אני לא אספיק

• אז תלכי לתור של ה-14 לחודש
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • קודם כל תרגישי טוב בובה

• פתאום קלטתי שזה זמן גם עד שמקבלים תשובות כלומר אני רק עוד 25 ימים בערך אדע מה הלאה ואם יש צורך בטיפול, שמירה משהו
    איזה מין דבר זה - ואם יקרה משהו, על אחריות מי זה????
    יופי עכשיו אני בוכה ההורמונים הופעלו - אני פשוט אסע למיון ואעשה שם פוזות, אין ברירה אחרת

• צודקת כל תור לוקח המון זמן

• קרדיולוג מגעיל!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הכי חשבו שתרגישי טוב יקירה
  • תודה בנות

אני יודעת שאני כבר לא עובדת אבל זה התחיל לפני שעזבתי אז הייתי צריכה גם ימי מחלה עד היום האחרון וגם להמשך תיעוד - לא יודעת מה הזכויות שמגיעות יל אבל אם מגיע שמירה למה שלא אנצל את זה ?

• תודה בנות

אני יודעת שאני כבר לא עובדת אבל זה התחיל לפני שעזבתי אז הייתי צריכה גם ימי מחלה עד היום האחרון וגם להמשך תיעוד - לא יודעת מה הזכויות שמגיעות יל אבל אם מגיע שמירה למה שלא אנצל את זה ?

• קוקי שלי תרגישי טוב

• גם רופא משפחה יכול לרשום לך חופש מחלה ,את חייבת רצף של 30 ימי מחלה רצופים על מנת להגיע לשמירת הריון
    ואיזה יופי שעברתם אזזזז
    מתי ניפגש ????

• דווקא מערכת הבריאות שלנו בסדר יחסית למדינות אחרות
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • יש לי רצף של 30 יום - עכשיו אחרי הביקור אצל הרופא נשים החדש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה