המשך לשאלה קודמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי,

זה בקשר לשאלה של הזרעה ביתית לבתולה.

כתבת לי :

2. אפשר לעשות הזרעה, אבל צריך לדעת איך ולאן. בעיקרון, המטרה של הזרעה היא להיות הזרעה תוך רחמית, אך במקרה שלך תוכלי לעשות הזרעה תוך נרתיקית בלבד - שהיא פחות יעילה.

* היא פחות יעילה כי היא לא מוזרקת הישר לתוך הרחם או כי הקרום סגור?
    הרי רוב האנשים נכנסים להריון לבד והזרעה ביתית מחקה קיום יחסי מין..
    העניין ששאלתי לגביו הוא האם העובדה שיש לי קרום לא מבותק ימנע מהזרע להגיע לרחם?
    ושאלה נוספת שעכשיו בדקתי - יש מצב שיש לי קרום קשה, האם בבדיקה גניקולוגית לא פולשנית ניתן יהיה לבדוק זאת?

שוב תודה על המענה הנפלא והרצון לעזור לכולן!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין קשר לקרום סגור, רצוי וצריך לעבור אותו בעת ההזרעה.
    אם מזריעים מחוץ לקרום הבתולים, אני מניח כי הסיכוי להקלט להריון הוא קרוב לאפס.
    ביחסי מין רגילים הזרע הוא תוך נרתיקי
    בהזרעה על ידי רופא - זה נעשה לתוך הרחם (ולכן יעיל יותר)
    בהזרעה מחוץ לקרום הבתולין, זו הזרעה מחוץ לנרתיק למעשה כך שהסיכוייים הם הנמוכים ביותר.

כן, אפשר לבדוק את קרום הבתולין, במידה ואכן נוקשה - אפשר לתקן זאת

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה