כמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
    ב 15/3 עברתי שאיבה של שק הריון ללא עובר.
    כ 26 יום לאחר מכן קיבלתי מחזור והכל חזר כרגיל.
    הרופא שלי אמר לי כי מהדוח הפתולוגי יש חשד להריון מולארי עם כי באולטראסאונד לא נראה הריון מולארי.
    שלח אותי לעשות שתי בדיקות בטא בהפרש של שבוע ואם הן שליליות אור ירוק להמשיך ולנסות.
    הבדיקות יצאו שליליות.
    ב 5/5 קיבלתי מחזור אחרון בומועד הווסת 30/5 לא קיבלתי עשיתי בדיקת שתן ונראה פס חלש עד נעלם.
    השאלות שלי הן:
    1.האם זה אכן הריון? ובגלל החשד למולה מתי עלי לקבוע תור לרופא? לאיזה שבוע?

2. מחר אני מסיימת שבוע רביעי ואין לי שום תחושת גודש וכאב חזה הכל רגיל.
    פעם שעברה הייתה לי תחושת גודש וכאב, האם זה מעיד על אי תקינות או משהו כזה? וכבר בהתחלה צריכה להרגיש גודש?

3.מה הסיכוי שגם הפעם ההריון לא יהיה תקין? אני אוכלת סרטים

4.האם יש מצב שהבטא עולה ואני בהריון ובנוסף יש גם התפתחות מולה?

תודה המודאגת
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

המעקב אחרי שאיבה של הריון מולרי, צריך להיות יותר ארוך:
    1. מדידת בתא פעם בשבוע עד שיש 3 בדיקות רצופות שליליות
    2. אח"כ מדידת בתא פעם בחודש עד שיש 6 בדיקות תקינות

לגבי עכשיו - עלייך לעשות בתא בדם, בכדי לדעת האם את בהריון, וממליץ לעשות זאת בהקדם האפשרי. לפי ערכי בתא (במידה וזה חיובי) לעשות אולטרה-סאונד ולראות האם מדובר בהריון תקין או לא.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה