היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, הבן שלי בן חצי שנה התחלנו טעימות כבר מגיל 4 חודשים מבחינת פירות: תפוח בננה אגס ומלון מבחינת ירקות: בטטה, תפוח אדמה, גזר, דלעת, קישוא ועגבניה הוא אוהב גם אבוקדו ולפעמים אני עושה לו מרק עם כמה ירקות וחתיכת כנף.
2 שאלות: 1. איזה שילובים של ירקות/ פירות אתן נותנות לקטנטנים? צריכה רעיונות... 2. הוא עדיין אוכל ממש מעט ,כמה כפיות וזהו. כאילו הוא עדיין בשלב הטעימות אע"פ שכבר עברו חודשיים. כמה הם צריכים לאכול בגיל הזה? הוא אוכל כמה כפיות קטנות וזהו... נמאס לו. האם כבר להרגיל לסדר ארוחות קבועות של פירות בבוקר וירקות (מרק) בצהריים?
בקיצור, מתכונים יתקבלו בברכה. היום נתתי לו עגבניה עם טחינה :) דווקא עשה רושם שזה היה בכלל לא רע
8 תגובות
עמוד 1
יש ספר שנקרא "טעמים ראשונים" יש שם מתכונים מעולים, מסודר בדרך נוחה ומובנת עם מלא הסברים על כל מיני דברים, בקיצור - יועיל לך מאוד. הוא אמור לאכול כמה שהוא רוצה
הספר מאוד מומלץ
שומר? לא קשה מידי לטחון את זה? בטח משאיר המון סיבים לא? אתן נותנות גם מהאוכל שאתן אוכלות ? יש אמהות שנותנות הכל כבר בגיל הזה. השאלה אם כל עניין התיבול לא מזיק..
אני בידיוק באותו שלב עם שירונת.. ירקות בדרך כלל זה תפוח אדמה,גזר,וקישוא ואני מוסיפה עלה של כרפס לרתיחה הוא נותן טעם..
ופירות זה אגס בננה תפוח אדום.. מאוד בריא להוסיף טחינה גולמית.. בדרך כלל אני מוסיפה תמר אחד.. קצת מתוק זה טעים..
ממליצה גם על הספר טעמים ראשונים. לוקח לילדים להתרגל למוצקים. לאט לאט הוא ירצה עוד... אצלי היתה העדפה ברורה לפירות. ירקות עם עוף זה אחלה ואם תוסיפי גם קצת אורז בהמשך (כמובן לטחון) זה יהיה מזין ומשביע יותר.
אני גם רוצה לרכוש את הספר ... אני אלך לצומת ספרים לקנות
וכמה זמן לוקח להם לעבור משלב הטעימות לשלב בו זה נחשב כמנה? אני מתארת לעצמי שכל תינוק הוא אינדיוידואלי אבל אני נותנת לדור מגיל 4 חודשים טעימות וכבר עברו חודשיים והוא עדיין אוכל כמה ביסים כמו שהתחיל את הטעימות. אוכל ממש מעט....