לגננות שבנינו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלת כסף צריכה עזרה... גן עיריה

כמה כסף גביתם מההורים בתחילת שנה?
    מה עלויות השוטפות שיש לגן במשך השנה?
    חובת הגננת לתת פרוט הוצאות להורים?

אשמח לתשובתכם.

אינבוקס הפייסבוק שלי : hadas1508@facebook.com

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

14 תגובות
עמוד 1
  • זה תפקיד הועד.
    לאסוף את הכסף מההורים ולספק לגן כשצריך.

• אצלנו הגננת נתנה לנו פירוט בתחילת השנה:
    700 שח דמי כלכלה ומזון 70 שח לחודש * 10 חודשים
    78 שח מסיבות וחגיגות במשך השנה...
    125 שח עבור רכישה של שירותים וציוד
    45 שח עבור מדף הספרים

סהכ 948 ש"ח

מעבר לזה שילמו וועד גן 100 שח
  • לנו הגן עצמו אסף 220 שקל
    שכלל סל תרבות ומסיבת סוף שנה
    שזה כולל 3 הצגות
    הכסף מופקד בבנק הדואר בחשבון על שם הגן
    בתחילת השנה הגננת נתנה את הפירוט של מה נגבה התשלום

• כלכלה ומזון ????

אצלנו הפרוט היה שונה לגמריי
    אחפש איפה מה שהיא כתבה לנו בתחילת השנה

הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

• אנחנו לא שולחים אוכל לגן...
    הילדים מקבלים כריכים, ירקות, ופירות בארוחת עשר...
  • אצלנו נגבה - 700 ש"ח עבור מזון וכיבודים. 220 שקלים תשלום לרב הגן - מגיע 3 פעמים בשבוע. לעיריה שלמנו סל תרבות ושירותים וקרן קר"ב - בערך 250 שקלים למיטב זכרוני.

• מה, צריך לשלם לגן עירייה?
  • שולי, התשלום לגן דרך העיריה אינו כולל מזון כלל
    יש גנים שצריך להביא סנדוויצ'ים ויש גנים שגובים מרוכז...

• אצלנו גובים 50 ש"ח בכל חודש על ארוחות הבוקר - סה"כ 600 ש"ח לשנה (כי גם ביולי אוגוסט הגן פועל) ובנוסף גובים עוד 350 ש"ח לשנה עבור דמי שכלול (ככה הם קוראים לזה..).

• אני אנסה לעשות סדר בבלאגן

קודם כל, כל עיר פועלת אחרת ולפי התגובות כאן אני רואה שגם כל עיר גובה אחרת

יש גני עירייה שבהם ההורים משלמים לעירייה (כן שולי, משלמים תשלום חודשי) בסביבות 800 ש"ח (אל תתפסו אותי במילה) והגננת אחראית להכל!! היא מקבלת תקציב מהעירייה והיא קונה את האוכל, פירות, ירקות.... אני גננת כזו

ויש גני עירייה שבהם ההורים אחראיים להביא את ארוחת הבוקר כל יום לגן, לפי מה שהילד רוצה ואוהב (כמובן שהגננת יכולה לבקש שלא להביא דברים מסוימים) והגננת מקבלת תקציב מהעירייה רק לחומרי יצירה וכו' ואז התקציב שלה קטן יותר.

מעבר לכך, משלמים ועד שזה עבור הצגות, מתנת סוף שנה לילדים+צוות, הפעלות למיניהן....אבל זה לא אמור לעבור סכום מסוים (בסביבות 350 ש"ח לכל השנה)

בנוסף, יש חוגי העשרה שהם לא כלולים בועד וההורים יכולים לבחור אם לשלם או לא. חייבים הסכמה של כל ההורים. זה עוד 200 ומשהו לשנה. אצלי למשל זה חוג תנועה.

מקווה שעזרתי במשהו

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • אצלנו בגן הגננת גבתה בתחילת השנה בערך 700 ש"ח (פלוס מינוס, לא זוכרת סכומים מדוייקים) ונתנה פירוט על מה יוציאו את הכסף: ת**** (שזה בערך 60 ש"ח בחודש) וחלק מהכסף הלך גם להחלפת פילטר לתמי 4 בגן

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • רגע רגע רגע

מתנות סוף שנה לילדים ולצוות ???

מהתקציב שהיא לקחה מאיתנו לכל השנה אמור להיות כסף גם למתנות לצוות?

אסביר לך למה

אצלנו בגן הילדים מביאים ארוחת עשר מהבית + שתיה

בתחילת השנה היא גבתה מאיתנו בסביבות 700 ש"ח לילד (בנוסף לתשלוח החודשי לעיריה)

עכשיו לקראת סוף השנה שאנחנו מרגישים שמחובתינו לתת לצוות מתנות היא טוענת שלא נישאר לה כסף ושנאסוף מההורים שוב

זה סביר ?????

הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

• היי,

אצלנו משלמים 140 שקל לקרן קר"ב (חוגים) נאסף בגן, אבל זה עובר לעירייה)
    400 שקל לגן עצמו (למעשה, זה החלטה של ועד הגננות אם הבנתי נכון)
    אוכל - מביאים מהבית. (לחם כלשהו (נועה בקטע של פיתה עם זעתר) ופרי לארוחת חצר)
    וגם 35 שקל לעירייה ביטוח שנתי לילדה (שאם חס וחסה קורה משהו - אז יש את מי לתבוע....)
    בנוסף יש להם תקציב מינימאלי משהו לחומרי ניקוי ופעם בחודשים הבחור בא להביא מה שצריך, ועוד תקציב זעום ורעוע בחנות כמו גן לי וכאלה להביא חומרי יצירה לגן... את שני התקציבים הנ"ל מקבלים מהעירייה.

גם השנה וגם שנה שעברה בסוף שנה אספו כסף מאיתנו לקנות מתנות לצוות, אין לי שום בעיה עם זה בגלל שאני יודעת שבאמת נגמר לה הכסף. מעבר לזה, הכסף שנותנים בתחילת השנה מיועד לילדים ואני רואה מה הם מקבלים ומרוצה מאוד ככה שלהוסיף עוד 15 שקל או 10 שקל למתנת סוף שנה - לא בעיה בשבילי.
    מעבר לזה, שאצלנו הועד מוציא בשבילה כסף מבנק הדואר ויש פיקוח מלא שלא לוקחת לכיס וכו וכו'...

---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.

• רעות (pucca) - גם אצלנו ההורים משלמים עבור החלפת פילטר. העירייה לא מחייבת את הגנים להחזיק מסנן מים ולכן גם לא דואגת לתחזוקה שלו. אבל זה נכנס בתוך הכסף שגבה הועד בתחילת השנה.

הדס - את האמת, לא! זה לא נשמע סביר. אם אתם מביאים ארוחת בוקר ופרי לגן ומעבר לזה שילמתם עוד 700 ש"ח אמור להיות לה עדיין כסף

לא שילמתם גם ועד? כי בעיקרון המתנות צריכות להיות מהועד (אלא אם אלה מתנות מהגן לילדים).

אצלי למשל ההורים קונים משהו לילדים מכספי הועד אבל גם אני קונה משהו לילדים מהגן. אבל שמעתי על גננות שמבקשות עכשיו עוד כסף מההורים (מעבר לועד שגבו בתחילת שנה) עבור מתנות מהגננת. לדעתי זה לא מוצדק בכלל!

כמה ילדים יש בגן?

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה