היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כל יום יצאת עם הילדים לגינה ויש שם את אותם הבנות כל יום אז די התחברתי עם כמה מהם אתמול מישהי אמרה לי ״ היום עוד פעם הוא היה פה ״ שאלתי אותה מי ? והיא אמרה ״זה שמאנן״
18 תגובות
עמוד 1
מפחיד מאוד! אני הייתי ממשיכה ללכת לגינה ולא מורידה את העיניים ממנה לשניה. בכל פעם שאתם רואות אותו אז להתקשר למשטרה ואולי בסוף משהו יזוז.
אם את הולכת לבד או בשעות שאין אנשים פשוט תחליפי גינה
מיטל
וואי איזה מפחיד אהוד עידן אני :) יום נישואים
אני הייתי מספרת לבעלי ומשגיחה באלף עיניים על מה שקורה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אני לא רוצה אפילו לחשוב מה יקרה אם בעלי יהיה שם ויראה את זה
מרתיח התגובה של השוטר,ברור שאי אפשר לעצור אותו אבל לפחות להרחיק להזהיר משהו!!מפחיד מה יכול לקרות
איזה בן ז***!!!!!
לא הייתי הולכת לגן שעשועים הזה יותר
לאונן בציבור ולחשוף את איבר המין זו עבירה! אצלנו באשדוד עצרו מישהו שאונן בגינה מול בית ספר תיכון.
לא , את לא תסגרי את הלדים בבית בגלל אידיוט, פשוט תלכי לגינה אחרת... זה לא שחסרות גינות, פארקים וכו
אם הבן אדם עושה את זה בצורה כל כך ברורה וגלויה קחי את הפלאפון תצלמי ואז תתקשרי למשטרה. שיבוא השוטר שהראת לו הוכחות ולא יעשה עם זה כלום - אני לא מאמינה שזה ייתכן בכלל כשאני הייתי ילדה מישהו עצר לידי את הרכב ואונן. הייתי עם עוד 2 חברות. לעומתן לא נלחצתי וזכרתי את מספר הרכב. אני זוכרת שהשוטרים לא הקלו ראש עם המקרה כלל וכלל (רק חבל שזה היה רכב גנוב בסופו של דבר)
בקיצור יבוא שוטר לוקחים את השם שלו ואם הוא לא פועל כראות עיניכן יש מישהו מעליו - בדברים כאלה המשטרה לא משחקת
אם הבן אדם עושה את זה בצורה כל כך ברורה וגלויה קחי את הפלאפון תצלמי ואז תתקשרי למשטרה. שיבוא השוטר שהראת לו הוכחות ולא יעשה עם זה כלום - אני לא מאמינה שזה ייתכן בכלל כשאני הייתי ילדה מישהו עצר לידי את הרכב ואונן. הייתי עם עוד 2 חברות. לעומתן לא נלחצתי וזכרתי את מספר הרכב. אני זוכרת שהשוטרים לא הקלו ראש עם המקרה כלל וכלל (רק חבל שזה היה רכב גנוב בסופו של דבר)
בקיצור יבוא שוטר לוקחים את השם שלו ואם הוא לא פועל כראות עיניכן יש מישהו מעליו - בדברים כאלה המשטרה לא משחקת
חופשי הייתי מספרת לבעלי!!! אל תגזימי לכלא הוא לא יגיע... בטוח הוא יקרע אותו אבל על זה לא יעצרו אותו לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
מה זה? איפה את גרה? תזמיני לו משטרה או שיתפסו אותו כמה גברים וירסקו אותו מנווללללללל
יו באמת מפחיד ואין שום גן אחר שאתם יכולים ללכת באיזור? אבל מצד שני לשבת בבית בגלל אחד כזה זו ממש התעללות לילדים ואם היה גן אחר גולם היו הולכים אליו. פשוט תשגיחו באלף עיניים
מי צריך גברים הייתי זורקת לו אבן בראש או משהו כזה ומי שמכיר אותי יודע שאני מסוגלת
אימל'ה מה זאת אומרת השוטר , לא עשה כלום ? הייתי גם מגישה תלונה על השוטר, מה צריך חו"ח לקרות אסון שהוא יתעסק עם אחד הילדים כדי שהמשטרה תעשה משהו?????????????????????
אני חושבת שזה ממש חוסר אחריות לא לעשות עם זה משהו. אז את והאמהות שהיו שם יודעות ל"שים אלף עיניים",ואם תבוא אמא שלא יודעת,ולרגע היא לא תשים לב,היא תרוץ אל אחד הילדים שלה שנפל והשני יהיה 2 דקות בלי השגחה??מישהי מאמהות הקבועות שיודעות על החולה נפש הזה מוכנה לקחת על המצפון שלה שידעה ולא עשתה כל מה שהיא יכולה לעשות?? תתקשרו למשטרה,כל אחת מכן ותתלוננו,ואם לא יעשו כלום תתקשרו לכלבוטק או משהו כזה,אני באופן אישי לא הייתי הולכת עם הילדים שלי לשם,הייתי מוצאת מקום אחר,שוב מהסיבה שכתבתי למעלה,מספיק שלשניה את מרוכזת במשהו אחר... בהצלחה