היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני אכלתי, ואחר כך אכלתי , ואחר כך שוב אכלתי!!!! כמה אוכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והיינו גם בים, ובנמל תל אביב, ותנחשי מה, גם שם אכלתי חחחחחחח בילויים עם המשפחה, הכי כיף!!!!
א.חג הינו אצל ההורים שלי היה טעים וכיף פשטידות ויין לבן שילוב מנצח
גם בצהרים אכלנו אצל ההורים שלי גם היה טעים וכיף
אחר כך קפצנו לסופרלנד עם הזעטוטים היה כיף מאוד
ערב חג היינו אצל חמותי היה נחמד....
עשיתי חג בבית עם הילדים בן הזוג שלי והילדים שלו, היה כיף וטעים למחרת הלכנו לאחותו בריכה דגים על האש, בקיצור היה אחלה
בני בחר חומת גדר, היה אחלה . הינתי יותר יותר אפילו מים המלח "קראון פלז'א". אכלנו, אכלנו ועוד קצת אכלנו. נ.ב. אני חייבת לציין ש"טריסו " הרבה , אבל הרבה יותר טעים מכל העגות גבינה קרות אחרות. http://www.holdthatpic.com/
היה באסה בחג היינו לבד
מיום שלישי בבוקר עד אתמול בערב... בכנרת... וגם אני ראיתי את ענת