חייבת ייעוץ דחוףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,אני בדר"כ בפורום השכן,אבל הפעם יש לי שאלה דחופה מאוד בקשר לגמילה מטיטולים ונראה לי שעדיף שאני אשאל כאן... ]
8 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי שנה ו-3 זה מוקדם לגמילה, לא בטוח שיש לה שליטה פיזית על הצרכים.
    לא ברורה לי ההתנגדות שלך לסיר, אם זה מה שיעזור שימי סיר בבית ובגן. אח"כ בהדרגה תעבירי אותה לאסלה.
    במקומך הייתי מחזירה טיטול ומחכה לגיל קצת יותר גדול שהילדה תבין מה קורה ומה דורשים ממנה,וגם תהיה בשלה מבחינה פיזיולוגית.
  • בטעות רשמתי שנה ושלוש במקום שנתיים ושלוש.... ]
  • מה עושים? לא מכריחים
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • נראה לי מוקדם מדיי
    You're my heart, you're my soul

• שנתיים ושלוש זה כבר סיפור אחר... אולי תנסי את שיטת הפרסים לכל פעם שהיא מוכנה לשבת על האסלה.
  • לא כל הילדים נגמלים סביב גיל שנתיים.... יש כאלה שמוכנים לזה רק סביב גיל שלוש.
    אני אישית לא בעד השיטה שהורה מחליט איך ומתי לגמול. לדעתי יותר נכון לחכות למוכנות מצד הילד/ה.
    כמו שאורטל כתבה, גם הבן שלי נגמל בגיל 3 וקצת... הוא היה מוכן והגמילה שלו היתה יעילה וכמעט בלי פספוסים (טוב, רק ביום הראשון).

בהצלחה בכל מה שתחליטי

• גם אני גמלתי בגיל 3 אבל זה הגיע בסופו של דבר מיוזמתי .
    כולם אמרו לי לחכות לו , שזה יגיע ממנו . נראה לי שאם הייתי ממשיכה לחכות לו הייתי מחכה עד גיל 15 ...
  • ניסית לשים אותה על סיר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה