יש פה מישהי שמוכרת במקרה מיטת מעבר או רק מזרון? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
או אפילו מכירה מישהו שמוכר אני מחפשת לבית של חמתי או מיטת מעבר פשוטה או לחילופין מזרון בלבד של מיטת נוער
14 תגובות
עמוד 1
כן!!!!!אני מוכרת מיטת מעבר ששמשה לרוב בית לכביסה שטרם קופלה אפילו שדרגתי אותה .
האני
מיטת מעבר מכונית קטנה כחולה מגניבה..נמוכה חלונות המכונית משמשות כמגן מנפילה ...מזרן בגודל מזרן מיטת תינוק
מצטרפים ל YES
072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
מיכל שלך מגניבהה - אין מצב שאני אקנה כזאת לבית של חמתי חחחח
גוני אשמח לפרטים ליצירת קשר, לתמונה אם יש, וכמובן למחיר
אני את שלי הבטחתי לגיסתי , אבל בנתיים אין לה איך לקחת אותה והמיטה תקוע לי בחדר כבר כמה חודשים ( זהר ישן במיטת נוער
ואם את רוצה רק מזרן אז שימי אצל חמותך את המזרן של מיטת תינוק של להב , זהר גם היה ישן ככה אצל חמותי רק עכשיו לקחנו את המזרן ללינוי
הי מיטת מעבר רגילה מעץ בהיר במצב מעולה הסתכלתי עכשיו באינטרנט היא עולה 400 אני אמכור ב 250 הנייד שלי 0544535357 אני מכפ"ס
גוני זה כולל מזרון?
שירה תודה ממי - אבל שוב זה בעיה חמתי לא תסכים שזה יכנס לבית שלה - היא בעייתית
לא מאמי מתאים למזרן תינוק
סיון, למתי את צריכה את זה? באוגוסט אנחנו אמורים לעבור דירה (אם הכל ילך חלק), ואז תיהיה לי מיטת מעבר בלי מזרן למסירה. זה כמובן אם הילדים לא ישברו אותה עד אז
אני צריכה לפעם בשבועיים כשבאים לבית של חמתי
המלצה חמה, בעיקר לימות הקיץ - במקום להתחיל להתרוצץ אחרי מזרונים - אפשר לשים שמיכת פוך מקופלת (או שתיים, אחת על השנייה) או את המזרונים המתנפחים, שני אלה חוסכים מקום והמזרון המתנפח זול יחסית.
התכוונתי - האם את צריכה את זה עכשיו, או שבעוד חודש וחצי גם טוב לך, כי אז נמסור. אבל אני מבינה מהתשובה שלך שאת צריכה את זה עכשיו, אז זה לא רלונטי.
ההפך נטע, דווקא בתקופה של החודש וחצי ואפילו חודשיים יש לי מזרון פתרון מגיסתי ונוח לי ממך כי את מאזור ירושלים ככל הזכור לי
אין לי את המייל שלך, אז תשלחי לי מייל ואני אוכל ליצור איתך קשר כשאני אדע מתי בדיוק נעבור. netab02@gmail.com