פניני להב - טרי טרי מלפני 3 שניות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמא שלי שמה לה גלידה בגביע ולהב אכלה בצורה ממש לא יפה, ולעסה את הגביע מלמטה והכל נזל לה מכל הכיוונים
    ולא הפסקתי להעיר לה
    בסוף אמרתי לה "להב אם את לא יודעת לאכול יפה אז לא תקבלי גלידה יותר"
    אז מה היא עונה לי החצופה "טוב יא קצריה"

ולמי שלא הבינה הילדה שלי קראה לי קרציההההההההההההההה

ואחרי שצחקנו בטירוף הילדה עוד מוסיפה ואומרת "רווחההההההההה"

ויקומו המלפפונים ויכו את הגנן

13 תגובות
עמוד 1

• אוייש איזה מתוקה שהיא
  • חחחחחחחחחח אוייי עעענק

• חחחחחחחחח הורסת

• האמת היא ענבר שעוד לא כל כך שיתפתי בכל הסיפורים.
    אנחנו עדיין לא בבית החדש נכנסים רק ביולי ובינתיים בבית של סבתא שלי.
    אחרי שבועיים קשים מאוד משני הצדדים (שלי ושלה) החלטתי שכדי שאני לא אפגע פיזית והיא לא תפגע נפשית עדיף הפרדת כוחות והכנסתי אותה למעון של עדן הבת של מלאכית שלי. מה אומר ומה אגיד חמסה חמסה חמסה הילדה פורחת ומאושרת וגם אני.
    המטפלות שם בשוק מאוצר המילים ומרמת הבגרות שלה ואני מתענגת על המחמאות כמו טווס גאה.
    הימים שלי עדדין קשים ומלאים בלחצים סידורים ובדיקות רפואיות - מנסה למצוא זמן לפסק זמן ומנוחה כי אני מרגישה ממוטטת.
    והכי קשה לי שלא נפרדתי כראוי מהעבודה

• האמת היא ענבר שעוד לא כל כך שיתפתי בכל הסיפורים.
    אנחנו עדיין לא בבית החדש נכנסים רק ביולי ובינתיים בבית של סבתא שלי.
    אחרי שבועיים קשים מאוד משני הצדדים (שלי ושלה) החלטתי שכדי שאני לא אפגע פיזית והיא לא תפגע נפשית עדיף הפרדת כוחות והכנסתי אותה למעון של עדן הבת של מלאכית שלי. מה אומר ומה אגיד חמסה חמסה חמסה הילדה פורחת ומאושרת וגם אני.
    המטפלות שם בשוק מאוצר המילים ומרמת הבגרות שלה ואני מתענגת על המחמאות כמו טווס גאה.
    הימים שלי עדדין קשים ומלאים בלחצים סידורים ובדיקות רפואיות - מנסה למצוא זמן לפסק זמן ומנוחה כי אני מרגישה ממוטטת.
    והכי קשה לי שלא נפרדתי כראוי מהעבודה

• חחחחחחחחחחח איזה ענקית
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • שמחה שהכנסת אותה, להב היא ממש לא ילדה של לשבת בבית בלי חברים סביבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה