הנקה - שאלה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

שלום רב,

הילד שלי בע"ה עוד יומיים בן שבועיים.
    עד אתמול הוא היה מתעורר להנקה כל שעתיים וחצי שלוש, השדיים שלי היו מלאים .
    מהיום בבוקר או יותר נכון לפנות בוקר, הוא מתעורר כל חצי שעה מקסימום שעה כדי לאכול ואני מרגישה שהחזה שלי נהיה דליל ולא מייצר מספיק חלב.
    יש לי חשש גדול שהחלב שלי לא מספיק לו.
    מה כדאי לי לעשות??
    הרבה הציעו לי לשאוב על מנת ליצור יותר חלב.

זקוקה בדיחות לתשובה....
    לחוצה מאוד זה ילדי הראשון...
4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל בשעה טובה על הולדת בנך הראשון
  • מזל טוב.
    יכול להיות שהוא בקפיצת גדילה = כל הזמן על הציצי ע"מ שהציצי ייצר יותר חלב מאחר והוא גדל והצורך שלו עולה. סביר להניח שזה יהיה ככה כיומיים ואז הוא יחזור להיות רגוע יותר.
    אם תתני לו עכשיו תחליפי חלב החזה שלך לא ילמד לייצר כמות גדולה יותר.

• קודם כל להרגע..
    לחץ לא עושה טוב לייצור החלב בגוף..
  • ברוכה הבאה לפורום ומזל טוב.

מסכימה עם ענבר - זה נשמע כמו קפיצת גדילה.

בשבועות הראשונים (בד"כ חודשיים ראשונים) התינוק "גר" על הציצי. כל הזמן יונק בכדי להגביר את ייצור החלב לפי הצרכים שלו.

זה קצת קשה, תקופה קצת קשה פיזית (העייפות הורגת) אבל אח"כ מרגישים את הרגיעה.

אפשר לשאוב בין לבין - אבל זה מתיש וגם לא ממש מועיל. מניסיון. תאכלי טוב, תשתי הרבה מים ותנוחי כמה שרק אפשר. בהצלחה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה