סקר תינוקות כללי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סתם כי באלי לדעת

31 תגובות
עמוד 1
  • * האם קניתן חדרי תינוקות? (מיטת תינוק + שידת החתלה?) כן

* האם החדר של הילדים מעוצב? (מצעים, וילונות, צבע חדר, צבע רהיטים) וילון, צבע חדר ומצעים - לאו דווקא מעוצב במיוחד

* האם מלכתחילה התינוקי ישן איתכם או בחדר? חודש וחצי והספיק לי
  • האם קניתן חדרי תינוקות? (מיטת תינוק + שידת החתלה?) - עדיין לא עוד מוקדם לנו חח

* האם החדר של הילדים מעוצב? (מצעים, וילונות, צבע חדר, צבע רהיטים)- יהיה מעוצב בע"ה!! אחותי המוכשרת תהיה אחראית על זה

* האם מלכתחילה התינוקי ישן איתכם או בחדר?- נראה לי שבהתחלה תישן איתנו ואח"כ בחדר שלה

* באיזה גיל העברתם אותו לישון בחדר? או מתכננות? ממש בחודשים הראשונים

* איזו עגלה קנית? האם את מרוצה? ממה כן וממה לא? אני כ"כ מבולבלת ממבחר העגלות וזה עודד לפני שהתחלתי לחפש

* האם קנית לתינוק הכל חדש דנדש? (החל מעגלה ועד המוצץ)- עגלה ומוצץ כמובן אקנה חדש אבל נראה לי ששידות ומיטות וכל זה אשאיל מחברים או מיד שניה.. נראה לי חסכוני ואחותי יכולה לעצב לי הכל חדש :)
    -----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• האם קניתן חדרי תינוקות? (מיטת תינוק + שידת החתלה?)
    כן

* האם החדר של הילדים מעוצב? (מצעים, וילונות, צבע חדר, צבע רהיטים)
    כן צבעתי חצי קיר סגול וחצי נשאר לבן ושבלונות של פרפרים
    החדר שלהן בגווני סגול

* האם מלכתחילה התינוקי ישן איתכם או בחדר?
    שתיהן ישנו איתנו

* באיזה גיל העברתם אותו לישון בחדר? או מתכננות?
    גיל 5 חודשים בערך

* איזו עגלה קנית? האם את מרוצה? ממה כן וממה לא?
    דר"בייבי בלו האמטבייה מעולה הטיולון לא כל כך נוח

* האם קנית לתינוק הכל חדש דנדש?
    כןןןןןןןןןן גם בלידה השנייה

לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • * האם קניתן חדרי תינוקות? (מיטת תינוק + שידת החתלה?)

• האם קניתן חדרי תינוקות? (מיטת תינוק + שידת החתלה?) כן, אני בת יחידה, אז אין לי אחיות/ אחים שאפשר לקחת מהם....

* האם החדר של הילדים מעוצב? (מצעים, וילונות, צבע חדר, צבע רהיטים) די מעוצב, לא השתגענו כי הדירה שכורה, אבל קיר אחד צבוע בירוק פיסטוק עפ מדבקות קיר, הארון והמיטה עם בשמנת ומגירות בפיסטוק והמנורה גם פיסטוק
  • * מיטה ושידה כן.
    * לא מעוצב בטירוף.. הקיר צבוע 3/4 בירוק תורכיז ווש, עם בורדר של פו הדב..
    אני רוצה להוסיף וילון חמוד של ילדים..
    * כן, שניהם היו בהתחלה איתנו בעריסה בחדר.
    * שילה נולד בתחילת החורף אז לא רצינו לחמם שני חדרים, הוא היה איתנו בערך 7 חוד'..
    הודיה- חודשיים.. פשוט כי מישהי אמרה לנו שהקושי של שילה להרם זה כי הוא מרגיש שהוא הולך לישון לבד וכולם ביחד בחדר..
    אז באמת העברנו את הודיה אליו והוא "שמר" עליה.. וכבר לא היה לו קשה להרדם.
    * בלידה הראשונה קניתי פג ונציה- הישנה.. היא מעולה, חזקה ונוחה!!
    אחרי שהודיה השתמשה בה הריפוד נקרע.. לא חשבתי על זה שאפשר לתקן, וזרקנו..
    היום בדיעבד אני מצטערת על זה. כי היינו מסדרים את הריפוד וממשיכים להינות ממנה..
    היום יש לנו ד"ר בייבי מדריד, מנטלי המקסימה..
    * בראשון- עגלה ביד 2.. כל השאר חדש.
    בלידה השניה- לא הכל.. בגדים שהם לא כחולים שימשו גם אותה. העגלה שימשה אותה..
    מצעים- היו לה ירוקים!!
  • * האם קניתן חדרי תינוקות? (מיטת תינוק + שידת החתלה?) בהריון של עומר ואיתי- בוודאי. עכשיו אין צורך כמובן...

• האם קניתן חדרי תינוקות? (מיטת תינוק + שידת החתלה?) [pink][/pinkשידה ומיטה אני מקבלת במצב חדש לגמריי...

* האם החדר של הילדים מעוצב? (מצעים, וילונות, צבע חדר, צבע רהיטים) - בעזרת השם אנחנו נצבע מחדש את החדר ללבן נתלה ציורים ווילונות..

* האם מלכתחילה התינוקי ישן איתכם או בחדר? איתנו בחדר , עוד לא יודעת כמה זמן..

* באיזה גיל העברתם אותו לישון בחדר? או מתכננות? נקווה שאחרי חודשיים בעזרת השם

* איזו עגלה קנית? האם את מרוצה? ממה כן וממה לא? מתכננת היפי ביבה או משהו בסגנון...

* האם קנית לתינוק הכל חדש דנדש? (החל מעגלה ועד המוצץ) - הכל הכל יהיה חדש...כולל הבגדים..!!

בהצלחה

וזהו להיום
    כן קניתי.

האם החדר של הילדים מעוצב? (מצעים, וילונות, צבע חדר, צבע רהיטים)
    החדר של הבייבי שלי צבוע בצהוב בננה קניתי וילון מהמם בצבעים של ירקרק וקרם במוצצים וגם מנורה תואמת, הרהיטים בצבע קרם וגם הדבקנו מדבקות קיר של פו הדוב..

האם מלכתחילה התינוקי ישן איתכם או בחדר?
    הבייבי שלי ישן איתנו בחדר בעז''ה לפחות עד גיל 3 חודשים ואולי יותר.

באיזה גיל העברתם אותו לישון בחדר? או מתכננות?
    נראה בעתיד בעז''ה.

איזו עגלה קנית? האם את מרוצה? ממה כן וממה לא?
    קנינו עגלת מאקס מבית איה בייבי,היא מהממת ומרגישה ממש נוחה אבל נדע על בטוח כשאני אלד

• * האם קניתן חדרי תינוקות? (מיטת תינוק + שידת החתלה?) כן קניתי חדר תינוקות מעלף

* האם החדר של הילדים מעוצב? (מצעים, וילונות, צבע חדר, צבע רהיטים) החדר שלה הוא גם שלי..התאמתי אותו לצרכים של שנינו...צבע קירות בהיר והחלק של המיטה שלה שמתי מדבקות...ופס כזה באמצע הקיר בורוד בייבי

כן חושבת שזה הכי טוב בשנה הראשונה כדי להוריד מהלחץ
    * באיזה גיל העברתם אותו לישון בחדר? או מתכננות? בגיל שנה אני חושבת שאני כבר יעבור לדירה יותר גדולה שיהיה לה חדר משלה בע"ה

* איזו עגלה קנית? האם את מרוצה? ממה כן וממה לא? rider מרוצה מאד פשוט מאוהבת בעגלה

* האם קנית לתינוק הכל חדש דנדש? (החל מעגלה ועד המוצץ) ציוד ראשוני קניתי הכל חדש...אבל אחותי מעבירה לי מלא דברים כמו בגדים וקנגרו ואוניברסיטה...

• * האם קניתן חדרי תינוקות? (מיטת תינוק + שידת החתלה?) כן קניתי חדר תינוקות מעלף

* האם החדר של הילדים מעוצב? (מצעים, וילונות, צבע חדר, צבע רהיטים) החדר שלה הוא גם שלי..התאמתי אותו לצרכים של שנינו...צבע קירות בהיר והחלק של המיטה שלה שמתי מדבקות...ופס כזה באמצע הקיר בורוד בייבי

כן חושבת שזה הכי טוב בשנה הראשונה כדי להוריד מהלחץ
    * באיזה גיל העברתם אותו לישון בחדר? או מתכננות? בגיל שנה אני חושבת שאני כבר יעבור לדירה יותר גדולה שיהיה לה חדר משלה בע"ה

* איזו עגלה קנית? האם את מרוצה? ממה כן וממה לא? rider מרוצה מאד פשוט מאוהבת בעגלה

* האם קנית לתינוק הכל חדש דנדש? (החל מעגלה ועד המוצץ) ציוד ראשוני קניתי הכל חדש...אבל אחותי מעבירה לי מלא דברים כמו בגדים וקנגרו ואוניברסיטה...
  • * האם קניתן חדרי תינוקות? (מיטת תינוק + שידת החתלה?)- כן

* האם החדר של הילדים מעוצב? (מצעים, וילונות, צבע חדר, צבע רהיטים)-כן כן

* האם מלכתחילה התינוקי ישן איתכם או בחדר? - חודשיים היא ישנה איתנו,אחר כך עברנו אותה לחדר שלה...אבל אני גם עברתי לחדר שלה...היתה לנו בחדר שלה ספה אז היתי מאוד עצלנית ובגלל שהנקתי אותה לא היה לי כוח לחזור לחדר שינה

* באיזה גיל העברתם אותו לישון בחדר? או מתכננות? - מגיל חודשיים

* איזו עגלה קנית? האם את מרוצה? ממה כן וממה לא? - עגלה של פג פרגו - בלי אמבטיה וכל תוספות.כי מבחינתי אמבטיה מה זה מיותרת היא מספיקה מקסימום ל4 חודשים ואחרי זה היא סתם זרוקה במחסן- וחבל לשלם הון על זה

* האם קנית לתינוק הכל חדש דנדש? (החל מעגלה ועד המוצץ)

בעז"ה ניקנה חדש

ברור שיהיה מעוצב אני רוצה לצבוע אותו בשמנת ןעליה קצת דוגמא בוורוד עדין פנינה כזה
    ורהיטים בצבע שמנת ולקנות מצעים ווילונות והכל בצבע הוורוד

בהתחלה הם יישנו אני חושבת שבגיל שישה שבועות נעביר אותם

אני חושבת שבגיל שישה שבועות נעביר אותם

אני רוצה לקנות את הפירסט ווילס עם האמבטיות אבל עדיין לא החלטנו

עדיין לא קנינו אנחנו לא קונים לפני הלידה. אבל הכל חדש זה ההורים שלי קונים את כל הבסיס הראשון של ביגוד מוצצים בקבוקים אפילו את החבילות טיטולים והמטרנות הראשונות בתקופה שנהיה שם

כן, וההורים שלנו שילמו, אז לא חסכנו...

לא צבענו כי הדירה שכורה וזה יותר מידי מאמץ וכסף, אבל שמתי בורדר (טפט צר) מקסים עם פרחים ופרפרים, וילון ואהיל ורודים שקישטתי בתחרה וסרט סאטן דק שיהיו תואמים, מיטה ושידה בלבן, סט מגן ראש ושמיכה בורוד-לבן עם פרפרים.

מהלידה איתנו בחדר, ומקווה להעביר אותה לחדר שלה בקרוב מאוד.

אולי שבוע הבא?... נראה.

Hipi של Biba. מרוצה מגודל האמבטיה והריפוד שלה, הטיולון נראה ממש נוח. יציבה מאוד.
    צריך תא מטען גדול בשבילה (יש לנו, אז זה בסדר.) אני מרגישה שהעבירות שלה טעונה שיפור בגלל שהגלגלים הקדמיים לפעמים נתקעים במכשולים, ולא עולים מעליהם.
    קנינו אותה כי רציתי מוצי ויקר לנו. וה-Biba נוחה לתינוקת וזולה יחסית (1900) אז אני מוכנה להתפשר על הנוחות של עצמי.

ה-כ-ל חדש!!!!! תינוקת חדשה לשני הצדדים, אין כלום בירושה.

• טוב,אז קצת רקע עליי...אני אוהבת הכלללללללללל יד 2

• אחלה סקר

• האם קניתן חדרי תינוקות? קנינו רק מיטת תינוק,אבא שלי הנגר בנה לנו מיטת נוער וארון מ ד ה י מ י ם לפי עיצוב שאהבתי...אם יש לך מקום בחדר תיקני שידת החתלה,לדעתי זה נחוץ..
    * האם החדר של הילדים מעוצב? מעוצב בהחלט!
  • האם קניתן חדרי תינוקות? (מיטת תינוק + שידת החתלה?) אוטוטו

* האם החדר של הילדים מעוצב? (מצעים, וילונות, צבע חדר, צבע רהיטים) רהיטים עוד אין אבל נעצב אותו יפה

* האם מלכתחילה התינוקי ישן איתכם או בחדר? מאמינה שיישן איתנו בחודשיים שלושה הראשונים ואז נעביר

* באיזה גיל העברתם אותו לישון בחדר? או מתכננות? סביבות גיל 3 חודשים בע"ה

* איזו עגלה קנית? האם את מרוצה? ממה כן וממה לא? קניתי את הקוויני באז.. מקווה מאוד להיות מרוצה

כל מה שקניתי קניתי חדש ומה שעוד לא גם אני קונה חדש :)
  • אז ככה.....

* האם קניתן חדרי תינוקות? (מיטת תינוק + שידת החתלה?)
    בבכור שלי קניתי מיטה כולל שידה שמנת....
    קניתי סט מיטה תואם כולל וילון ומנורה ומשטח החתלה, וצבענו את החדר שמנת.
    בארבעה חודשים הראשונים איתנו ואחר כך העברנו אותו לחדר שלו, בגיל 10 חודשים בעקבנות כניסה למעון ורגרסיה חזר אלינו....
    4 חודשים....
    סטוקי- לפני 4 שנים הייתה הצעקה האחרונה, נהנתי ממנה מאוד עד גיל שנה. בגיל שנה החלטתי שאין צורך יותר בעגלה....
    כן. הכול. כולל עריסה.
    באמת פורום ממכר.....

• האם קניתן חדרי תינוקות? (מיטת תינוק + שידת החתלה?) כן קניתי אבל בהתחלה בכלל לא נזקקתי כי הילד ישן בעריסה, שבזמנו אפשר היה להשאיל משילב (היחלד הראשון שלי לפני 3 וחצי שנים)

* האם החדר של הילדים מעוצב? (מצעים, וילונות, צבע חדר, צבע רהיטים): יחסית, אבל לא השתגענו מזה

* האם מלכתחילה התינוקי ישן איתכם או בחדר? ישן בחדר כמעט שנה וחצי, מודה באשמה...

* איזו עגלה קנית? האם את מרוצה? ממה כן וממה לא? קניתי בזמנו (לפני 3 וחצי שנים) אינגליזינה, היא נוחה כי קל לקפל אבל לזו שלי (אולי דגם י) יש שני חסרונות שכדאי לך לשים לב: אי אפשר להפוך אותה נגד כיוון הנסיעה ועם השמש על התינוק זה בעיה ואני לא אוהבת לסגור אותו בתוך הרשת. כמו כן כדאי שהידית בה את אוחזת תהיה אחידה (לא שתי ידיות אלא אחת מחוברת) ככה אפשר גם להחזיק את העגלה וגם לתת יד לילד השני.

* האם קנית לתינוק הכל חדש דנדש? (החל מעגלה ועד המוצץ): כן, מה לעשות זה היה הילד הראשון שלי והראשון במשפחה

• * האם קניתן חדרי תינוקות? בהריון הראשון קניתי ה-כ-ל חדש כולל מיטות, שידה וכו'. עכשיו כמובן שכמעט ולא קניתי כלום ואפילו מכרתי את השידה כי אני מחטלת עליה ולאחסון פשוט קניתי ארון גדול יותר.

* האם החדר של הילדים מעוצב? בוודאי שהחדר מעוצב, בגוונים ירוק- צהוב-שמנת...עדין ויפה
  • *האם קניתן חדרי תינוקות? (מיטת תינוק + שידת החתלה?)
    כן

רהיטים בצבע שמנת + סגול, וילונות ואהיל בצבעים מתאימים

איתנו בעריסה שהשכרנו

בגיל 5 חודשים

דר' בייבי מטאליק, מרוצה מאד (זה היה לפני 3 שנים)

קניתי הכל חדש כי זו היתה ילדה ראשונה, וקיבלתי בהשאלה המון ביגוד ראשוני
  • מצאתי רהיטי יוקרה לנסיכה שלנו שזה שידה מתוקה ומיטה נסיכותית.http://www.ellita.co.il/

כן

כן, מצעים, תמונות, צבע חדר, משהו מאוד עדין..

ישנה איתנו עד לא מזמן

קרוב לגיל חצי שנה

אינגלזינה דגם אביו. מרוצה מאוד!!! אין מילים... לא חשבתי שאתלהב ממנה ככה.

כן. ילדה ראשונה...
    מאמינה שבבאים בעז"ה זה לא יהיה כך.

• כן , קנינו :)
    מעוצב.. כל מי שנכנס לחדר נשאר בהלם, נראה כמו מקטלוג! אני אעלה תמונה בע"ה..
    בהצתחלה ישן בחדר שלנו בעריסה ובגיל חודשיים או שלוש עבר לחדר שלו
    קניתי קוויני באז.. עגלה מדהימה לכל מצב חוץ מהכובד הנוראיייי שלה 11 קילו.. קשה מאוד להרמה!
    הכל חדש מא' עד ת'

• חחחחחחחחחחחחחחחח לא זה לא אמיתי
    ואני חושבת לעצמי מתי לעזאזל כתבתי סקר תינוקות כללי?!?!

בנות זה הוקפץ, מלפני שנה, אל תטריחו את עצמכן

טליייייי הרסת אותי מצחוק שענית וכמה תגובות מעל יש תגובה שלך עם תמונה מהמממת

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    שירה ראית את החתימה שלך??? את בשבוע 100!

• - יש לי מיטת תינוק ושידה וגם ארון
    - החדר של תאיר מעוצב מהמם צבענו לה אותו בורוד וגם הוילון ורוד עם נגיעות לבנות
    ושמנו לה מדבקות קיר של נסיכות (סינדרלה, היפיפיה הרדמת, בל מהיפה והחיה והשעון והקומקום מהסרט) יצא מעלףףףףףף
    -תאיר עד גיל 4 חודשים ישנה איתי בעריסה ולאחר מכן העברתי אותה למיטה משלה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה