בקשר לתאונה יש לי התייעצות איתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבחורה שנתקעה בנו נהגה ברכב עם ביטוח חובה בלבד.
    היא לא מתווכחת לרגע לגבי אשמתה ואמרה שתשלם את כל עלות התיקון.
    מה גם שהיא עובדת במוסך מזדה וכבר ביום ראשון כל החלפים יגיעו ויתקנו לנו את הרכב.
    העניין הוא שהם לא מביאים שמאי - ואין לנו מושג אם באמת הפגיעה השטחית שרואים על פניו היא הפגיעה האמיתית ושאין גם פגיעת שאסי או משהו בסגנון.
    שהרי אם היה ביטוח היו מביאים שמאי באופן מבוקר, גם היינו מקבלים רכב חילופי לתקופת התיקון, וכמובן מכניסים למוסך שאנחנו מעוניינים וסומכים עליו

40 תגובות
עמוד 1
  • תשמעי מתוקתי...
    אם היא תשלם את התיקון וכל העלויות מסביב אין שום בעיה עם זה כל עוד היא באמת לוקחת אחריות....
    מצד שני (ואין לי מושג מה באמת הנזק של הרכב שלך) במידה וחלילה...תהיה לך ירידת ערך על הרכב שלך בעקבות התאונה לא תקבלי את הכסף המגיע לך מחברת הביטוח.
    שיקולים שלך מאמו'ש

• סיון תקחו את האוטו למוסך שאתם סומכים עליו והיא תשלם הכל בכל מקרה.
    היה לי את אותו הסיפור עם משאית שהורידה אותי מהכביש לפני כמה שנים והנהג אמר שיש לו חבר מוסכניק והוא יטפל בהכל.
    אבא שלי ישר אמר לו שהאוטו ייכנס למוסך שאנחנו רוצים והוא ישלם את כל העלות בכל מקרה וזה מה שהיה.
    אל תסמכי על אף אחד חוץ מעל עצמך.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ממי..אני אמרתי לך כבר באותו רגע מה אני חושבת...משטרה !
    זה מוסך של מזדה פורד ולכן יש סוזוקי...גשו למוסך שלכם..
    ותתבעו את המוסך בו עובדת הגברת...

מצטרפים ל YES

072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • מתוקה אני במצב כזה הייתי מפעילה את הביטוח זה הכי טוב ולא הייתי סומכת על המוסך שלהם אלא רק על המוסך מטעמי !! היה לי סיפור כזה שמשהו נכנס בי ואז הוא רצה שאני אלך לחבר שלו ,הלכתי חבר שלו העריך את הנזק ב500 ש"ח ובלי פגיעה ובסוף התברר שכן הייתה פגיעה בשסי עשיתי את התיקון במוסך שלי שהסוכן ביטוח הפנה אותי אליו

• הומנם הרשיון ביטוח שלי הוא לא אלמנטרי (מקרה שלך ) אבל בכל מקרה תמיד יש לדווח לסוכן שלך ושהוא יתחיל לעבוד . במקרים כאילו אני מקפידה לתקן רכב רק במוסך יבואן ולדואג שכל חלקי חליף יהיו מקוריים כולל אחריות אלהם ואחריות על עבודה .
    דבר שני בכל מצב מומלץ ביותר לבנות לבית חולים ולתבוע גם דרך ביטוח חובה עבור נזקים גופניים שנגרמו , גם עם עברו מס' ימים יש דברים שלא מרגישים כמו כאבי גב, צוור וכו', במקרה שלך בכלל הית בהשגחה איזה 24 שעות .
    אז לדווח לסוכן ושהוא יתחיל להזיז דברים בשני משורים .....
    את צריכה לחשוב על המשפחה שלך ולא על שום דבר אחר .
    http://www.holdthatpic.com/
  • הייתי בבי"ח ומאושפזת

• אם את לא אשמה בתאונה (לא גרמת לתאונה ) זה לא משפיעה על הפרמיה . לגבי תביעה על נזקים גופניים גם אנשים שאין להם כלום , והם אינם בהריון עושים את זה ומקבלים כסף . תשמעי אם יש לך כסף מיותר אז זה משהו אחר אבל ככה כלל ראשון יוצרים קשר עם סוכן והוא כבר עבוד זה עבודה שלו . אצלי היה מקרה לפני שהתעסקי בתחום ביטוח בכלל שהיתה איזה תעונה , כן פניתי לסוכן , שמאי רעה את הרכב בסופו של דבר המליץ מה לעשות כולל השלחות לעתיד .
  • ממי ברור שזה משפיע אני תובעת את הביטוח שלי
    לה אין ביטוח - אני לא תובעת את הביטוח שלה.

• מה זה מעניין אותך יש לה ביטוח או אין לה . בכל מקרה מי שפועל במקרים כאילו שסוכן שלך זה כבר כאב ראש שלו מול מי הוא עובד . הבעיה מתחילה שעושים ביטוח לא דרך סוכן אלא דרך מוקדים ואז זה כבר משתנה בין חברה לחברה .
    אצלי אישית , למרות שאני עובדת בתחום המקביל אני ממשיכה לעשות ביטוח רכב אצל אותו סוכן כבר 13 שנה מרגע שיש ברשותי רכב . רק בודקת לפני כל חידוש מה עלות הפרמיה האופטימלית ., הוא כבר יודע שאנו באים אחר שיעורי בית .
  • אני לא הייתי מיסתכנת
    אם הבחורה נוהגת על רכב של לקוח מהמוסך שבו היא עובדת מי אמר שיתקנו לך את הרכב טוב?
    אל תשכחי שאח"כ את צריכה לנהוג על הרכב הזה.
    אחרי שתצאי מהמוסך שלהם יחתימו אותך על מסמכים שאין לך תלונות נגדם ואז תחפשי את אלוהים

מאמי אל תיסתכני הביטחון של המשפחה שלך ברכב הזה
    אל תתני לחאפרים לתקן לך אותו
    מיצידי שהמוסך שלה ייתן לה מפרעה שתשלם למוסך שאת מכירה את הנזק שמישהו נטרלי שאת סומכת עליו יעריך את הנזק ולא היא

זאת דעתי ככה אני הייתי עושה

אינבוקס הפייסבוק שלי : hadas1508@facebook.com

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• בכל פעם שאת מפעילה את הביטוח שלך זה ישפיע על הפרמיה..
    לא משנה מי פגע במי. עשיתי "תאונה" לפני כמה חודשים..
    מישהי גילחה לי את המספר רישוי... לי חוץ מהלחזיר את המספר למקומו
    לא קרה כלום..אבל היא תבעה את הביטוח שלי בשיפשוף שגרם המספר
    שלי לרכבה..הפרמיה שונתה. אז בבקשה כל החכמות שמבינות כאן תמיד הכל..
    מה תגידו על זה ?... הרכב שלי עמד עצירה מלאה והיא נצמדה אליי כדי שהרכב ממולה לא יפגע בה..פגעה בי והנה.. אז לא הייתי רצה בהצהרות שלא יכול להיות דבר.
    מצטרפים ל

072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • אצלי שפגעו בי והפעלתי ביטוח לא נפגעה הפרמייה גם כמה שנים אחרי !!
    אני בכל זאת חושבת שכדי שתפעלי ואל תסמכי על זה שיתקנו לך אצלה במוסך וזה לא צריך לעניין אותך איזה ביטוח יש לה או לא

• מיכל יש גבול לזיזל באנשים . אני בנגוד אלך עובדת בתחום עם רשיון של משרד האוצר , את מוזמנת להכנס למחשב ולבדוק את זה . במקרה הזה בנגוד לאכות והוט ויאס יש לי קצת ידעה בנדון , בסדר ....מה עוד שמקבלים רשיון אחרי שעוברים 6 בחינות של מפקח על ביטוח ורשות לניירות ערך .
    לפי החוק הרישום על התאונה בחברת ביטוח נרשם איך ורק אם אין צד השני שגרם לתאונה , במילים אחרות אם בסופו של דבר חברת ביטוח שלי שלמה את הביטוח תאונה נרשמת אלי , אם חברה ביטוח של צד השני או צד שני שלם בעצמו עבור נזק וירידת ערך זה לא נרשם ולא משפיע על פרימיה .זה כל מה שקשור למקיף .אין ביטוח מקיף יש בית משפט .
    לידיעתך עבור נזקי גוף מפעילים ביטוח חובה אם לצד שגרם לי לבעיה אין ביטוח חובה יש חברת ביטוח מיוחדת שנקראת "קרנית" ומשלמים משם .
    בכל מקרה דבר ראשון שעושים במקרים אלו זה פונים לסוכן ואז מחליטים יחד מה עושים ואיך זה משפיע על פרימיות עתידיות אם בכלל .
  • בנות בואו אני אחסוך לכן ויכוחים ומריבות
    עבדתי בביטוח ואמא שלי עובדת בסוכנות ביטוח - כשמישהו פוגע בך את לוקחת מספר פוליסה ותובעת את הביטוח שלו וזה לא משנה איזה חברה או סוכן זה. החובה היחידה שלך זה לפנות לסוכן ביטוח שלך להביא אישור שלא תבעת גם את הסוכנות שלך ותקבלי ירידת ערך כפולה.
    אם אני פונה עכשיו לסוכן שלי זה פוגע לי בפרמיה נקודה ואין על זה ויכוח בכלל.
    בכל אופן נתקשר בבוקר לקבל המלצתו.
    זה לא רכב של לקוח של המוסך זה רכב שהמוסך סיפק לעובדת והיא משלמת את כל ההוצאות מלבד ביטוח חובה.
    זה בטח לא מוסך של חאפרים כי זה מורשה של מזדה
    אני לא דואגת לתיקון אני דןאגת באם הנזק יגרום לירידת ערך עתידית ואין שמאי שיעריך.

• השאלה היא אם את לא מערבת את הביטוח כי:
    1. את מרחמת על הנהגת - אז אל תרחמי עליה אלא על עצמך.
    2. אם את מפחדת שזה יעלה לך את הפרמייה- לשיקולך. תעשי את הבעד ונגד ותחליטי.

אני הייתי מערבת ביטוח. לפני כשנה היתה לי תאונה עם נהג מונית, החוצפן עוד צרח עלי והאשים אותי בתאונה, ורצה שאני אחתום לו שאני אשמה.. חוצפן
  • הדס אני לא תובעת את הביטוח שלי מכיוון שזה יעלה לי את הפרמיה ומכיוון שהיא לא מכחישה בכלל שהיא אשמה בתאונה ולא מנסה להתחמק מתשלום.
    אבל אני יודעת שכשאת כן תובעת ביטוח אז יש לך יותר זכויות - כמו שמאי שבא להעריך נזק, כמו רכב חילופי עד לסיום התיקון - דברים שהפעם אני לא אקבל.
    זאת אומרת שגם אני אצטרך להיות בלי רכב כמה ימים וזה משהו שנוכל לספוג. אבל החמור יותר הוא שלא אנחנו ולא המוסכניק הנחמד שיתקן לנו את הרכב לא נדע מה באמת הנזק.
    גילינו שכל הפח בתוך הבגאג' מכופף וזאת הסיבה שלא נסגר הבגאג'.
    ולכן החלטנו מחר להתקשר לסוכן ביטוח להתייעץ איתו - מה שהוא אומר אנחנו נעשה.

בנות, נכון שנראה שאני רחמנית יתר על המידה, אבל לא מדובר פה באיזה נהג משאית או מונית ערס - מדובר בבחורה צעירה ומבוהלת בדיוק כמוני שלא מפסיקה לומר סליחה במשך 72 שעות כבר, שלא מפסיקה לומר שכל נזק שיהיה היא תשלם ושילך הכסף הפח והרכבים כפרה על הבריאות של כולנו - אז אם יש דרך שאני אוכל למצוא ולהתחשב בה אז אני מעדיפה. כמובן לא על חשבון הגב שלי והכסף שלי. ולכן התייעצתי איתכן לראות אם למישהי יש אולי הצעה טובה מה לעשות.

תודה לכולן

• טוב, אני חייבת להסכים עם שתי ההדסות....

הנזק שאת מתארת נשמע שיכול להיות אפילו שמדובר בנגיעה בשסי של הרכב - וזה כידוע לכולנו, מוריד את ערך הרכב.

הייתי מעדיפה להפעיל כמו שצריך את הביטוח במקרה הזה - מה גם שהיית בבית חולים....יכולים להיות הרבה דברים שלא אני ולא את יודעות עליהם.

החלמה מהירה ובהצלחה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • בכלל מאוד מומלץ לעדכן את הסוכן במיידי ולקבל תדרוך איך לפועל . רק סיפור אחד קטן שלא כשור :
    היה לי לקוח שסיפר לי שעבר איזה נתוחון באישפוז יום בתשלום של קופ"ח ... שראיתי תיק שלו שמתי לב שלאותו בחור יש ניתוח בריאות קולקטיבי דרך העבודה ולא דרכי . אמרתי לו שמגיע לו 50 אחוז החזר במקרה שלו ואז הוא נזכר שלפני 3.5 שנים היה לו עוד ניתוח רציני יותר והיה בבית חולים שבוע ... בקצור הו ביקש ממני להגיש תביעה ועל ניתוחון השני קיבל 5500 ש"ל לח-ן על ניתוח ראשון כלום כי עבר זמן רב מדי (24 חודשים ) וככה הוא פיספס איזה 20 אלף ש"ח שהיה מקבל בכל מקרה .
    עכשיו מתוכנן לו ניתוח אחר והוא כבר מתקשר לדבר ולהתיעץ איך לפועל . בסופו של דבר הכל תלוי בסוכן - יש סוכנים שפועלים לפי החוק ובראש ובראשונו אנו מייצגים את הלקוחות כי לקוח מרוצה זה הפרנסה שלי . ויש חפארים שהכי חשוב למכור ושירות לא מעניין אותם זה בזבוז זמן . זה הכל .
  • בנות בעלי יפנה מאוחר יותר לסוכן - תודה על ההמלצה החמה

• הקשר בין ביטוח חובה ובין פגיעות גוף הוא ישיר .
    http://www.pagosh.co.il/hova.php
    זה משהו בסיסי וידוע ב100 אחוז , אם עניין פרמיה זה נתון לפרשנות כן אני בטוחה 1000 אחוז.
  • היי מאמי אווי, לא נעים...אבל הכי חשוב שאת בסדר

לגבי התאונה וכל התשלומים מסביב...תני לי לנסות להסביר עכשיו איך העסק הזה עובד (לגבי הנחת העדר תביעות בפרמיה וכו)*
    אם תתבעי את חברה ביטוח שלך - הם ישלחו שמאי, ולפי הצורך יתקנו את האוטו...
    את תשלמי אקסס (השתתפות עצמית) והכל טוב וסבבה...ברגע שתביעה תהיה על נזק "התנגשות"..זה ממש לא משנה מי אשם בתאונה - יש מצב ולא תקבלי ב3 שנים את ההנחה ("יש מצב" כי יש חברות ביטוח שלא נותנים את ההנחה רק אם היו 2 תביעות ומעלה). אם חברת ביטוח שלך, תשובב את התביעה ותצליח להוציא כסף מאותה גבר פוגעת...התביעה שלך תכנס למן "זכות" ערך התביעה יתאפס מבחינה כספית והתביעה לא תחושב כי תביעה עבור חישוב בונוס/מאלוס.
    אבל זה רק אם הם יצליחו.

אני במקומך היתי מנסה בכל זאת לגבות כסף מאותה גברת אשמה.
    כן תזמיני שמאי. זה עולה 400 שח- שהיא תשלם.
    כן קחי את האוטו למוסך מורשה לפי סוג הרכב יחד עם דוח שמאי. שהיא תשלם.
    תתבעי את חברת ביטוח שלך כי פיתרון אחרון.
  • תיקי ברור שביטוח חובה זה נזקי גוף לא אמרתי שלא
    אמרתי רק שלתבוע ביטוח חובה לא משפיע על הפרמיה.
    מרינה צודקת בהכל אני יודעת את כל זה - אז את אומרת כמו שחשבתי לא לתבוע את הביטוח רק כברירת מחדל אם היא מסרבת לשמאי?
    תודה

• ברוב המקרים אם יש סוכן נורמלי הוא ידאג שגם במכיף לא תהיה השפעה על פרמיה . שמאי זה כסף קטן 400-500 ש"ח , השאילה היא איך היא תגיב בעקבות החלטה של שמאי .....
  • מאמי..אל תוותרי על שמאות. זה משהו שהוא דיי מומלץ במיוחד אם אין לך שמץ ברכבים שתשלם את השמאי, זה א-ב של תיקון רכב.

לגבי נזק גוף. פרמיה לשנים הבאות לא תושפע כלל מתביעות קודמות. הבעיה היא שרוב חברות ביטוח היום תסרבנה לבטח אותך בחובה אם היו לך יותר מ-2 תביעות גוף.
  • מרינה ויש לי זה הסבר די הגיוני - כי יש אנשים שעושים מזה מקור הכנסה של ממש .
    שכן שלי הלך "מסכן " איזה 4 פעמים תוך 3 שנים כי נכנסו לו מאחורה בפקק..............
    הבעיה היא 2 תביעות ב5 שנים .

• אם לא את אשמה בתאונה - זה לא יפגע לך בפרמיה.
    מנסיון.
    אני בכל מקרה הייתי פונה לשמאי (על חשבונה) ובכל מקרה הייתי הולכת למוסך שאני בוחרת, במיוחד אם היא עובדת במוסך שיתקן לך את האוטו.
    הרי ברור שהיא רוצה ויכולה להוריד לך את עלות התיקון - ע"ח בטיחות.
    אל תחשבי אמא חד הורית או לא.
    תחשבי על כך שהילדים שלך נוסעים באוטו הזה!

כולם תמיד מאוד נחמדים מבוהלים ודואגים, כל עוד זה לא פוגע להם בכיס.

• שולי...זה לא בדיוק
    אצלינו בחברה, אין קשר בכלל אם מבוטח אשם או לא בחישוב בונוס/מאלוס..מספיק שיש נזק תאונתי ושולם בתביעה מעל ל-1000 שח כדי להתחשב בה.
  • מרינה אבל מצד שני אם את לא אשמה בתעונה למה שחברה שלך תשלם וסכום כל שהו יכנס בחישוב .
    במקרה שלי (יש לי רשיון פנסיוני ) אז סוכן שלי שולח אותי למוסך הסדר או מוסך שלי (כי רכב חדש אני אתקן במוסך יבואן בלבד ), הוא שולח שמאי , הוא סוגר על תשלום התיקון ואני מקבלת הפרשים אם היתה לי ירידת ערך - כל זה נכון כל עוד יש באפשרותו חוקית לתבועה צד השם . אם אני אשמה או אין את מי להאשים אישית עושים חישוב מה משתלם יותר בטווח ארוך - השתתפות עצמית + הגדלת פרמיות ב3 שנים לפחות מול תיקון על חשבוני .
  • לא קראתי את כל התגובות, ואין לי מושג אם המליצו לך:
    את יכולה לקחת את האוטו למכון בדיקות, שם יעריכו את הנזק, ואז תחליטי איך את פועלת הלאה.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אלינוש..אני אגיד לך בדיוק איך זה עובד פה

תביעה נחשבת לחישוב בונוס/מאלוס בתנאים הבאים :
    - נזק תאונתי
    - שולם יותר מ-1000 שח למבוטח (תשלום ישיר למוסך הסדר כלול גם)

עכשיו השרלה איך מחשבים את ה-1K שח...לרוב, כאשר מבוטח לא אשם, חברת ביטוח משובבת את הנזק...במילים אחרות מחפשת ממי לקחת את הכסף ששילמה חזרה .לרוב, הוא המבוטח לא אשם היא גם מצליחה לעשות את זה ..
    לדוגמא כמו במקרה שלנו כאן..אם היא תפנה לחברת ביטוח, נגיד וחברה לשלם למוסך הסדר 5000 שח (תשלומים למומחים : כמו לשמאי/חוקר וכו לא נלקחים בחשבון ) . אחרי שהיא תקבל את האוטו שלה והתביעה "תיסגר"..מבחינת המבוטח הכל סבבה , הוא חוזר לשיגרה..מבחינת חברת ביטוח מתחילה הדרך לנסות לגבות את הכסף. לרוב ינסה לקבל את זה מחברת ביטוח של צד ג שכן אשם בתאונה. אם יש חברת ביטוח - 99% שיצליחו. נגיד והצליחו, הם יקבלו חזרה נגיד 4500 שח (זה לא מגיע 100% בד"כ) ..ז"א ערך התביעה נכון לעכשיו זה 5K פחות 4.5K = 500 שח..זה מה שיגרום לתביעה לא ליפול לבונוס/מאלוס ולא העובדה שהמבוטח לא אשם.
    אם לא מדובר אל חברת ביטוח של צד שלישי, אז יש מצב שח.ב גם תתבע את אותו אדם פרטי (במקרה שלנו הבחורה שפגע בה) בבית משפט...כמובן לרוב גם תזכה

הסברתי ברור?
  • מרינה הסברת מה שרציתי לומר בשפה כי פשוטה .
    אם יש אשם ברור בתעונה שניתן לדרוש ממנו כסף וסוכן מבין עניין לא תהיה פגיעה בפרמיה .
  • בנות בנות הלוווווווווווווווווווו
    חחחחחח הרגתן אותי

• את יודעת..עד לפני שנה , בניהול התביעה לא היה בכלל מושג כזה מבוטח אשם כן/לא עכשיו יש..אבל כמעט כלום לא מושפע מזה

לא לשכוח שאת האקסס היא תשלם בכל מקרה ..אולי קצת פחות אם תלך
    להסדר..אבל תשלם משהו זה בטוח
  • לא הבנתי כלום בסיפור שלך .
    אז צר לי לאחזב אותך , אם חברת ביטוח שלך תתבעה את הבחורה ותקבל כסף לא תהיה לך פגיעה פרמיה . במקרה של תביע של חברת ביטוח אתם לא תוכלו לתבוע כי במקרה כזה אין עניין של הגמת נפש , הפסדים עתדיים כמו פרמיה וכו .
    אם היה מדובר על רעב עבודה אז היה אפשר לתבועה על אובדן הכנסה .
  • אופס..עכשיו ראיתי שהקדמת אותי
    אם מדובר על נזק עד 10K שח...חברת ביטוח לא תתבע אותה בבית משפט כי מייצג יעלה יותר .כאשר שיבוב מתבצע בין חברות ביטוח- הם לא הולכים לבית מספט, הם הולכים קודם כל לבוררות (חחחח ממש כך, כמו בבורר)
    זה הרבה יותר זול לחברות ביטוח וכולן חתומות על ההסכם הזה
    מול אדם פרטי זה שונה..רק בנזקים גבוהים הם ילכו לבית משפט.
    לך זה לא טוב כי זה לא יחזיר לך את התביעה ל-0.

תגידי..היא נכנסה בך חזק? מה קרה שם בכלל? סיפרת ופיספסתי?
  • לא אלינוש...היא תתקן את הרכב בחברת ביטוח שלה , תשלם אקסס ותאבד הנחת העדר תביעות ל-3 שנים.
    זה צד אחד.
    זד שני- היא תתבע את הבחורה בתביעות קטנות על גובה אקסס ששילמה, והפרשי פרמיה ל3 שנים ...הרבה עושים את זה.... לא פיתרון אידיאלי לטעמי, אבל סוג של פיתרון
  • זה הפתרון הלא אידיאלי אין ספק - בגלל זה התייעצתי פה כי לא רציתי להגיע לפתרון הזה - רציתי להגיע להסכמה ישירות מולה.
    בגלל זה אני כן אהיה הוגנת עד כמה שאוכל ואציע לה להביא שמאי שהיא משלמת אבל אני מביאה ושיעריך את הנזק לפני שאני מחליטה אם לפנות לביטוח או לא.

מרינה זה הקטע ההזוי זה לא היה איזה מכה מי יודע מה חזקה ונוראית (לפחות ככל הזכור לי

• יפה. אז מכל הטרררם שדיברתן - אני צדקתי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • מאמי אני אני עובדת אצל עו"ד שמתעסק אך ורק בתביעות רכב ואני מטפלת בתביעות אז ככה:
    א. לתבוע את צד ג' שזה הביטוח שלה אין לך באמת טעם מכיוון שהתביעה תידחה ע"י חברת הביטוח שלה מכיוון שאין לה ביטוח.
    ב. ש אפשרות שאת תשלמי את הנזק ותגישי נגדה תביעה קטנה לבית המשפט לתביעות קטנות - זה ללא ייצוג עו"ד עפ"י חוק ומועד דיון יכול לקחת כחצי שנה ופתיחת תיק עולה כמאה שקלים.
    לתבוע אותה באמצעות עו"ד דין שמטפל בביטוח שלך או בחברת הביטוח - מכתב התראה לשלם את הנזק עפ"י הצעת תיקון לדוגמא. את יכולה ללכת למוסך שלך שרק ייתן לך הצעת תיקון - אנחנו עושים את זה במשרד שלנו למבוטחים שאנחנו מייצגים ומתריעים בפני הצד השלישי שאם לא ישלם את הנזק נפעל נגדו באמצעים משפטיים.
    ד. לתבוע הפוליסה ממש לא הייתי ממליצה כמו שכתוב לך את תאבדי את הפרמיה של הנחת העדר התביעות אבל אם את בכל זאת מתעקשת לתבוע הפוליסה - הנה טיפ קטן בשנה הבאה כשאת מחדשת את הפוליסה תוכלי להגיש נגדה תביעת הפסדים על האובדן פרמיה.
    תחשבי על כל שכתבתי ותראי מה הכי נראה לך ואם תרצי להייעץ טלפונית אשמח לעזור לך ולענות על כל שאלה נוספת.

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה