היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ואני בכיתי שבערד זה יקר... רק מגיל 4 אצלם זה נחשב גן עירייה ואז משלמים 230 ש"ח כל חודש. בדימונה משלמים 120 כל חודש. אני השנה שילמתי 800 כי הכנסתי אותה לגן עירייה בגיל שנתיים ו- 8 חודשים היא הייתה מופסדת א לקחו לי מחיר מלא אבל היה עדיף מ1100 ש"ח ששילמתי שהיא הייתה בגן פרטי. חשבתי שבכל עיר משלמים ממש קצת לחודש שמדובר בגן עירייה...
תודה... ועירית אני עדיין מנצחת לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
גן עיריה עד 15-16
מצטרפים ל
072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
ברחובות- 753 ש"ח לחודש עד 13:30, וצהרון בערך 900 ש"ח לחודש (כולל ימים ארוכים בחופשות מגיל 5 (גן חובה) העלות של הגן יורדת ונשאר לשלם רק צהרון. יקר
וואו ממש שחיטהההההה
גני עירייה זה מחיר אחיד. 753. במידה ויש לך ילדים קטנים נוספים שרשומים למסגרת לאותה שנה בין אם פרטי או עירייה..את זכאית להנחה מה שנותן לך תשלום חודשי 678 ..אדייק 677.77
מצטרפים ל
אצלינו גן זה 770 עד 13:30 צהרון זה עד 16:30 עוד 500 שקל לחודש
זה טרום טרום חובה. בחדרה
___________________________________________________________________ סקרים תמורת כסף
ליטל תעשי לי סדר לא הבנתי זה זול או יקר? ומתי מכניסים את אוריה לגן עירייה?
אני בוכה....
אצלנו בחישוב גס יצא גן עירייה + צהרון 1800 ש"ח לחודש!!!
נטלי, גן עיריה לגילאי 3+ ...
הדסקה גם אצלי זה ככה... אני משלמת 1500 רק על טל בחודש... תוסיפי 1930 לשחר תוסיפי 800 לליאור סכ"ה : 4300 שקל...
מצטרפים ל
נטלי זה זווווווווווווול לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
ממי זה לא רק בדימונה
מצטרפים ל
זה גם מאוד תלוי באיזור שגרים יש לדוגמא ערים מסוימת שלוקחים קבוצת רחובות ועושים פרוייקט שיקום שכונות שזה אומר שאותה שכונה באותו זמן לא משלמת על גני עייריה רק סכום סמלי מאוד
סבבה כמה שפחות יותר טוב... שמחה שזה ל דימונה.. וחבל שזה לא גם ערד... לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"