סקר / התייעצות לגבי גבול עלות פעילות לילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתן אומרות? מה המקסימום (אם יש) שאתן תשלמו עבור פעילות לילדים..
    י
    ש היום פעילות ב"החווה" זה ליד הבית שלנו ויש סדנת תיפוף..
    הבעיה שזה עולה 25 ש"ח לילד
12 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו מידי פעם גם מוצאים את שחר לפעילויות בחוץ
    אבל אני בודקת שזה פעילות שדבר אליו ולא משהו שנגיד לא יהייה לו עניין בזה

אני למשל יודעת שהוא אוהב תיפוף ודברים כאלה היתי לוקחת אותו

• סדנת תיפוף? בד"כ זה משהו שעושים בימי הולדת....אני לא הייתי משלמת את זה.....

אני משלמת 25 ש"ח בכייף לשתי הבנות למשחקייה, זה בסדר בעיניי, כי אפשר לבלות שם בכייף כמה שעות וזה לא מוגבל בזמן.

אנחנו לא יוצאים לפעילויות בתשלום כל יום, אחת ל....זה בסדר. אני גם לוקחת אותם למקומות כמו מקדונלדס' ופיצה האט שיש שם משחקיות חופשי אין כסף.

תשמעי, ברגע שהתשלום מוכפל בשתיים או בשלוש, תלוי כמה ילדים יש לך - זה מעצבן שגובים מחירים גבוהים. שמה, אצל הצפונבונים יש לכל הורה ילד אחד אז לא אכפת להם לשלם, אה?
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • איפי - אם את הולכת רק עם שחר אז סבבה.

אני את שתי הבנות שלי לא הייתי מוציאה לכזה דבר, היינו במשהו כזה - זה נחמד, אבל שעה גג זה נגמר ומבאס ת'תחת להוציא 50 ש"ח.....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אכן היום כניסה לכל חור עולה ימבה כסף
    100 שח לכרטיס ללונה פארק נראה לכן נורמלי? אפשר לחשוב גם כן איזה דיסניילנד

מאמי..מה אני אגיד לך..חפשי קופונים
  • מרינה כרטיסים למקומות כאלה אני תמיד קונה במחיר מוזל

• מדובר על 25 ש"ח לילד!!!
    זה יעלה לי 50 ש"ח.. זה נראה לי המון לשעתיים באמצע השבוע...

אתמול הייתי אחה"צ עם הילדים בפארק.. היתה יומולדת לחבר של יותם ואח"כ הלכתי עם הילדים למשחקים והם רצו גלידה .. אז הסכמתי (למה? למה?)
    בגלל שזה היה אחה"צ לא נשארו ארטיקים רגילים אלא רק בוב ספוג.. וזה עלה 12 ש"ח לאחד
  • הכל ענין של איזון לדעתי
  • אני עוד לא התחלתי את הקניות לקיץ.. מחכה למחירי סופעונה..
    בנתיים הם לובשים את מה שעולה עליהם

• נראה לך ארוך??
    קצר משנה שעברה.. עוד עולים עליהם מלא דברים..

בסוף הלכנו - היה אחלה
    כפרות על הכסף
  • אם זה משהו שלינוי מאוד אוהבת הייתי משלמת אפילו יותר.
    אבל אם זה סתם משהו נחמד, הייתי עושה חושבים באיזה פעילויות כבר היינו החודש וכמה זה עלה לנו והאם אנחנו יכולים לפנק אותה בעוד אחת החודש.
    נטלי
  • שמחה שנהנתם

גם אני מגבילה את הפעילויות בחוץ שבכסף משתדלת שלא ללכת באמצע השבוע מרשים לעצמנו בפעמים שלוש בחודש
    אבל אם יש משהו שהילדים אוהבים אז הולכים
    אני אספקתי גם ללכת לגינה ליד קיוסקים וכאלה כדי לא התפתות ולקנות כי זה לא נגמר רק בארטיק
    אבל מידי פעם נותנת לשחר את האפשרות לבחור איזה ארטיק או פיצה שנשב ונוכל בזמן בילוי בגינה
    עכשיו הלהיט אצלנו זה ארטיק דרדסים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה