הצילו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מצטערת שאני חסויה, אבל אם תקראו אותי אז תבינו שרק ככה אני יכולה לשפוך....

אני מרגישה שנגמרתי, אני לא יכולה יותר, שום דבר לא הולך בקלות, הילדים כל הזמן חולים, אבל כל הזמן, אני לא מסוגלת יותר לשמוע את הבכי הזה, אני יוצאת מדעתי, אני עובדת כמו חמור ועדיין אנחנו אף פעם לא יודעים מאיפה לגמור את החודש (אני מדברת על אוכל, טיטולים, שכירות) אין לי בגדים, לא הלכתי לקוסמטיקאית כבר מליון שנה, לא עשיתי שום דבר לעצמי כבר מאתיים שנה, אני רצה כל היום כדי שבערב אני יוכל לנוח, אבל אז בעלי בא מהעבודה ונותן הרגשה שהוא מצפה ליותר, כמה שאני מנסה יותר הוא מצפה ליותר, למה העולם הזה הוא כזה שלמרות שגם האישה יוצאת לעבוד היא זאת שצריכה להיות אחראית גם על הניקיון והבית והכול? אני צריכה חופש, דבר שאני אפילו לא יכולה לחלום עליו, אני מתמוטטת ואין לי מושג איך לצאת מהמקום הזה..... אני רוצה למות, אני סוחבת רק בגלל הילדים וזה לא נראה לי נכון, אני צריכה עזרה ולא יודעת למי לפנות....
32 תגובות
עמוד 1
  • אני דווקא לא ראיתי שום סיבה להיות חסויה בגלל הודעה כזו
    דיי הרבה נשים יכולות לחתום מחתח למה שכתבת ולהזדהות עם מצב
  • נשמע כאילו את מדברת ממני
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • מותק, קבלי את החיבוקים שלי...
    את באמת צריכה להתחיל לחשוב יותר על עצמך.
    אני בדעה שאמא שדואגת לעצמה מסוגלת אחר כך להיות אמא רגועה יותר ואישה שמחה וסבלנית יותר.
    אם הבעיה היא כסף הייתי מציעה לך לעשות מעטפה קטנה מוחבאת לעצמך בחדר וכל פעם שיש לך כמה שקלים לשים לעצמך שם, אבל לא לקחת משם בשום פנים ואופן כסף לדברים אחרים לא לבית ולא לילדים, זה נטו בשביל עצמך!!!
    אחר כך תחליטי שאת משתמשת בכסף הזה לביבי סיטר בשיל לצאת לאן שבא לך, אפילו פעם בכמה חודשים זה חשוב!!!
    את לא נבראת פה בעולם רק בשביל לשרת את בעלך ואת הילדים!!! ואת זה הוא חייב להבין!
    אם לא, שינסה יום אחד רק יום אחד להיות במקומך ואז הוא יעריך אותך פי מליון!!!
    תסבירי לו שפעם באמת רק הגברים היו יוצאים לעבוד והנשים היו נשארות בבית.
    מאז שהעולם שלנו עולה הרבה יותר כסף, גם הנשים צריכות לצאת לעבוד אז מה? לפחות שהעול של הבית יתחלק בין כולם!!!
    אמא שלי היתה אומרת לאבא שלי שאם הוא מרגיש לפני שהוא נכנס הביתה מהעבודה שהוא צריך רק שקט ולא יוכל לעזור לה אז שלא יכנס מיד, שיתן לעצמו עוד כמה דקות באוטו!!!
    תעשי מה שכיף לך, אם את אוהבת מוזיקה תדליקי לעצמך מה שאת אוהבת תוך כדי עבודות הבית, אולי תתנדבי להתקשר לדבר עם אישה זקנה גלמודה או לבשל לאנשים חסרי מזל כדי שזה יתן לך יותר סיפוק מהחיים שלך.
    אולי לצאת אחרי הצהרים עם הילדים לגינה ע"מ לפגוש עוד אמהות במצב שלך ולקטר איתן ביחד...
    אלו הטיפים שאני יכולה לתת לך ותנסי לדאוג לעצמך לעשות משהו שיגרום לך להיות יותר שמחה כי זה ירים אותך בסוף ויעשה אותך באמת יותר שמחה ויותר מלאת סיפוק.
    אבל!!! מותר לך לבכות ולהרגיש לא טוב עם הצורת חיים הזו כי היא באמת קשה!!!
    ואל תרגישי לא טוב לשפוך כל פעם את מה שאת מרגישה פה כי פה את רצויה ואהובה וכולם מצדיעות לך על מה שאת עושה!!!

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • בדיוק מה שמרינה כתבה... אין לך שום סיבה להיות חסויה.
    הרבה נשים חיות מסביב לילדים, לנקיונות ובישולים וכביסות בלתי נגמרות....
    לדעתי, אישה (במיוחד אישה שעובדת) לא אמורה להיות האחראית היחידה על הבית, הניקיון וכו'.
    גם הבעל גר בבית הזה, בעיניי זה מובן מאליו שיתן יד.
    אני אפילו לא קוראת לזה עזרה, זאת עשייה משותפת של שני בני הזוג.
    ברור שממש קשה כשהכל מוטל על בן אדם אחד (אפילו בלתי אפשרי, הייתי אומרת).
    צריך לעשות שיחת תיאום ציפיות עם בן הזוג. גם לך מגיע לצפות ממנו ליותר (ולקבל ממנו יותר!).
    חבל להמשיך בצורה כזאת, כשאת מרגישה גמורה וממורמרת, בסופו של דבר זה ייגמר בפיצוץ.

שולחת לך

• שולחת לך הרבה

• יולי
    בהחלט נדרשת כאן שיחת תיאום ציפיות
    אני מכירה הרבה גברים, וצערי גם שלי בין אלו, שלא מוכנים לעשות כלום בבית...זה יענו מן פגיעה בגבריות שלהם.. לא יודעת מה זה..כנראה כך זה היה בבית של הורים שלו. במקרה שלי, במקום לריב איתו על זה, כי חבל על העצבים שלי, אני תמיד מצאתי לי פתרונות אחרים..לדוגמא...אתה לא רוצה לשטוף את הבית- לא צריך (ממלא יעשה את זה עקום ואצטרך לעשות עוד פעם ) אבל בזמן הזה, בבקשה כך את הילדים שלך מהבית , תעשה איתם סיבוב ותקנה להם גלידות
    זה לוקח בואו נגדי 40 דקות עד שעה הסיבוב הזה? אני בינתיים תוך 10 דקות שוטפת את הבית והרווחתי 50 דקות שקט
    דברים מהסוג הזה..עכשיו זה כבר אחרת כי הילדים גדולים..אבל שהיו קטנים, היו לי אין סוף פטנטים ..תמיד צריך לחפש פיתרון...אז יש לי הרבה כביסה, סליחה- לא מוכנה לגור מחוץ לחלון חצי יום בתליה-הורדה - תקנה לי מייבש , לא רוצה לעזור- אין בעיה- תשלם חשמל
    ואם אני באה גמורה מעבודה ואין לי כוח לבשל - אז אפשר להזמין פיצה, אפשר לתגן שניצל מוכן של מאמה עוף- תאמיני לי סוף העולם לא מגיע או לבשל סיר פסטה ולשפוך אליו רוטב מוכן לא מוכנה לבשב שעות אם אני גמורה מעייפות
    ואם יש לי תור למניקור/פדיקור- אני מודיעה לו שבוע קודם ותטפטפת כל יום - בשעתיים האלו שיתהפך העולם - אני לא זמינה !

מאמי- תתחילי לחשוב על עצמך קצת , חפשי את האמצע ה"זהב" שלכולם יהיה סביר כי אין ברירה
  • מרינוש כל הכבוד

• מסכימה עם מרינה בכל מילה! צריך למצוא את האמצע הזהב.
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הבעיה כאן אם הבנתי נכון היא גם כלכלית, כך שפתרונות שעולים כסף לא ישימים
    מסכימה עם מי שאמרה שצריך תיאום ציפיות
    שיחה שמבהירה שאת על סף התמוטטות (אבל בלי להאשים אותו, כי הוא רק יהיה אנטי מזה)
    בוא ננסה למצוא פתרונות
    ולראות גם את הצד שלו, להבין למה הוא מצפה ואם זה בלתי אפשרי אז להסביר לו את זה
    גברים לפעמים חיים בללה-לנד, לא קולטים את המציאות כמו שהיא...
  • עוגית
    אני לא יודעת איך צה אצל אחרים...אני מתכוונת משהו סוג הגברים של בנות אחרות..
    אבל אני יודעת בוודאות שגבר שלי לא מבין דבר כזה "על סף התמוטטות"...הוא פשוט לא יודע מה זה ..הוא לא יכול להרגיש את זה
    זה משפט שהמוח שלו פשוט לא מסוגל לעבד במקרה כזה הדבר היחיד שיכול לעזור זה רק הוראה ישירה מה לעשות...לא אוסף דברים..אלא אחת- אחת לפי התור...כי ללעוס מסטיק ולרדת במדרגות באותו זמן - הוא לא יכול !
    צריך הוראה מדוייקת : אתה לוקח את השקית הזאת ולוקח אותה לניקוי יבש בכתובת :XXXX ...זהו ! אתה אוסף את הילד מהגן בשעה 16:00 ! אתה לוקח את כולם לאמא שלך ומחזיר אותם שאני אתקשר ! וכו...הכוונה ברורו?
  • מסכימה עם מרינה

[
    []
  • מיליון חיבוקים.

תיהי חזקה!

בשמת
  • מרינה
  • מרינה

• מרינה
  • תודה על התגובות

זה לא שהמצב הכלכלי הוא לא משהו, הוא על הפנים!! אתם מדברות בפורום על יס או הוט? אין לנו תקציב בשביל זה בכלל, צימצמנו כל מה שרק יכולנו ועדיין אני לא יכולה לקנות כל מה שאני צריכה אין מה לדבר על שוקו או מעדן לילדים. (גם לא קוטג') ישבנו על התוכניות של משפחה חורגת ועשינו את כל ההמלצות, ועדיין אני לא רואה שינוי באופק.

זה יאוש כולל, נגמר לי הכוח לנסות, אין לי שום רצון כבר לעשות משהו, לא לעצמי ולא לאף אחד אחר, רוצה להיכנס למיטה ולא לצאת משם לעוד שנתיים שלוש...

• לגבי הבעל - תאצילי סמכויות . שיתחיל לעזור לפנות שולחן להכניס כביסה למכונה .
    אין ברירה !!!

לגבי מצב כלכלי . חייב להיות פתרון . תעברי על חשבונות תכיני תוכנית מסודרת של הכנסות לעומת הוצאות .
    מלבד זאת אני שולחת לך
    http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • תתקשרי ל"ידיד". אני מאמינה שיעזרו לך
  • יש עוד ארגון שעוזר לצאת ממצב דומה נקראה פעמונים :
    http://www.paamonim.com/paamonim.html
    שווה לנסות לדעתי.
    נ.ב. פעם התנדבתי שם .

http://www.holdthatpic.com/
  • אורטל, לא אמרתי שזה חוכמה או לא חוכמה, זה מצב נתון, אני מיואשת!!! אז צאי מהפוזה.

וקראתי עכשיו שוב את התגובות וחשבתי שלא הבנתםן אותי, אני לא יודעת למי לפנות ואיך יוצאים מהמצב, אני לא מתכוונת לכלכלי, ממש לא, אלא מהמצב של היאוש והדיכאון, מהמצב שאני לא רוצה לקום בבוקר.
  • אז אולי כדי לדבר עם איש מקצוע , אפילו כאן בפורום יש את שרון שמש אני סומכת עליה ב100 אחוז , גם כאשת מקצוע מעולה וקודם כל על בן אדם .

http://www.holdthatpic.com/
  • טוב גם אצלי המצב לא מזהיר כלכלית למרות שהבעל עוזר פה ושם כן קצת אנחנו מתחלקים בניקיון אבל השכירות גבוהה יחסית ובעל הדירה רוצה למכור אני שם כבר ארבע שנים וזה קרוב לאמא שלי ואמא שלי מוציאה לי את שקד כי היום בעבודות חארות כולם רוצים עד שעות מאוחרות ולקח זמן עד שמצאתי את העבודה הזו ועכשיו לבעלי אין כמעט עבודה ואין שעות נוספות אז המשכורת ממש ברצפה ובעלי לא רוצה לחפש משהו נוסף מכיון שהוא כבר שנים בעבודה הזו ופתאום יהיה לחץ ויגידו לו לא מעניין אותנו העבודה הנוספת אנחו צריכים אותך ובעל הדירה רצה למכור עכשיו בספטמבר אבל בגלל שאני צריכה ללדת החליט להשאיר אותנו עוד חמישה חודשים עד פברואר ואז אני צריכה לחפש משהו אחר וללכת להורים שלי אפילו למעט זמן אין מקום - דירת שלושה חדדרים קטנה ולשני ילדים אין מקום - נחפש משהו אחר אין ברירה בדיוק עכשיו בעלי רב איתי שאנחנו סתם זורקים כסף על שכירות ולא קונים - ואני כל הזמן אומרת תסתדר עם מה שיש כי הרי אין לנו לקנות והוא ממש כועס עליי ונובח עליי - ממש יפה
    בקיצור מבינה אותך ומקווה שתהיה חזקה

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• אורטלי יש לי ים הערכה לגישה שלך !
    כל הכבוד
    לשבת בשילוב ידיים ולרחם על החיים ועל עצמך..זה מיותר..ממלא לא יהיא כלום ,חוץ מדיכאון..זה כנראה המצב כאן
    במקריםה אלו- לפנות לבעל מקצוע פסיכולוג או אפילו פסיכיאטר
  • מקוה שהדברים ישתפרו עם הזמן ...

• קבלי
  • בוקר טוב
    אתמול רציתי לענות לך אבל לא הייתי בטוחה שזה המצב,
    אחרי מה שכתבת אני עכשיו בטוחה.
    אני מאוד מבינה אותך ושולחת לך מיליוני
    דבר ראשון שלדעתי את צריכה לעשות זה
    ללכת לרופאת המשפחה ולא לפסיכיאטר כי התור קצר יותר
    ולבקש כדורים לדיכאון, גם ככה לוקח להם המון זמן להשפיע
    אז עדיף שתתחילי עכשיו, אני לא חושבת שזאת בושה, כל בן אדם
    שני שאני מכירה לוקח , ואני לא מתביישת להודות שלפני כמה שנים
    גם אני לקחתי.
    אם את צריכה משהו אני במייל GANIT04@WALLA.COM
  • פוזה?
  • חוץ מהבעל-כאילו דיברת מגרוני!!!!

אני חושבת שרוב האוכלוסייה חווה את מה שאני, את ועוד רבים חווים

מחבקת אותך ומקווה שתמצאי קצת זמן לעצמך!!!!!!!!!!!

• קודם כל חיבוקים...את יודעת שאתמול דיברתי עם חברה שאמרה לי גם שהיא קורסת היא עובדת מהבית אומנם אבל מתמרנת בין הילדים ויש לה בלי עין הרע,והבעל בעקבות העבודה שלו בקושי נמצא בבית...והיא אמרה לי משפט"מאוד קשה להיות אישה בזמננו" ואני מאוד מסכימה לכך היום עם השיוויון כולם רוצות לצאת לעבוד בנוסף שלא תמיד יש עזרה,פעם האישה היתה בבית והחיים היו פשוטים לכאורה -לכל אחד היה תפקיד מובנה משלו.בקיצור,לדעתי את חייבת לעשות משהו לעצמך גם אם את לא יכולה להרשות לעצמך תנסי להסתדר ולצאת קצת לחופש רק כדי לנשום זה יחזיר לך כוחות מחודשים כדי שתוכלי להתמודד עם הילדים,הבית וכו..כשהאם מרגישה טוב זה משפיע על הבית.
  • נכון קשה להיות אישה בימינו
    החיים הקשים שיש בארץ מייאשים ..
    מצפים מאיתנו ללמוד , לעבוד , לגדל ילדים , לתחזק בית ובסוף היום להיות יפות ורעננות
  • יקירה ה"פעילה בפורום בדר"כ"
    אני חושבת שהבנות נתנו לך כיוונים נכונים.
    ונראה לי שאת בעצמך כבר פחות או יותר "מפוקסת" על המצב שאת נמצאת בו.
    מה דרוש לך?... עוד "דחיפה קלה" לכיוון של ללכת לרופא המשפ'/לטיפת חלב/לפסיכולוג ולספר על הרגשתך?
    אני רק יכולה לומר שממצב כזה של שקיעה כמו שאת מתארת - לא קל לעלות לבד.
    אבל עם ליווי קל של איש מקצוע - זה בהחלט לא כ"כ קשה...

בנות, תודה על הקרדיטים שלכן .
    אני מתנצלת על היעדרותי מכאן, ובמיוחד מהפורום שלי.
    אני יודעת שזה לא פייר, ומתנצלת מכל הלב.
    ימים עמוסים עוברים עלי, אני מבטיחה לכן שאענה לכל מי שפונה אלי - גם אם זה יהיה קצת באיחור.
    בסופו של דבר אגיע לכל ההודעות, פה ובמייל.
    בינתיים, עדיף באמת לתקשר איתי במייל, בטל' אני פחות זמינה.
    מבטיחה לכן שאני קוראת הודעות - למבקשות תשובות ספציפיות עדיף לפנות דרך הפורום שלי, כי כאן לא תמיד אני עוקבת.
    תודה!
    שרון.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • מיליון חיבוקים
    הבנות נתנו כל כך הרבה עצות טובות מקווה שב"ה תמצאי את הדרך להיות מאושרת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה