אין לי כותרת מרוב עצבים - זה בקשר לגן עירייה+ עידכ - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הנושא הזה ידוע כבר שנתיים ועדיין לא טופל???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (הכתבה הראשונה מ2010, השנייה מ2009) תפני לעירייה ותדרשי להעביר אותו לגן אחר. חשבתי שאתם גרים בת"א.
בתכנית הזו לא עושים כתבה בלבד, הם מנסים בפועל לפתור לאנשים את הבעיה מול הרשויות. יש להם צוות שאוסף את כל הפרטים ופונה בעצמו לגופים המתאימים. שמעתי למשל כבר 2 מקרים שדובר בהם על בעיות בגני ילדים כמו בעיה של משטח בחצר ובעיה של ארגז חול, ובשניהם הצליחו לפתור את הבעיות מול העיריה.
אז מה שעוגית אמרה
מה אני אגיד לך, הלוואי שזה יצליח הדס, תכיני במסודר את כל ההתקשרויות שלך מול העיריה והשאר, ותעבירי להם
אבל מפליא אותי העניין שהכתבות ממש ממש ממש ממששששששששששש ישנות את רוצה לומר לי שהבעיה הזאת עדיין קיימת? איך במשך שנתיים הורים המשיכו לשלוח את ילדיהם לגן הזה????
מחדל זאת לא מילה
סיון - את לא תאמיני אבל שנה שעברה אחד האבות היה עו"ד והוא פשוט הגיש עתירה, ואיגד הרבה הורים וכדומה בקיצור העירייה סגרה את הגן!!! אבל, במקום למצוא מקום חילופי בשכונה הם פיזרו 35 ילדים ברחבי רמת גן על בסיס מקום פנוי .. אז ההורים המפגרים והמתוסכלים - פשוט ביקשו מהעירייה שתפתח את הגן מחדש
איך הלך הם שינו ??
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!