מעדכנת אתכן לגבי התאונה והמוסך.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל תודה לכולן על העצות והזמן והמחשבה שהושקעו בתגובות - זה עזר לנו מאוד לגבש החלטה.
    הלכנו היום בבוקר למוסך ודרשנו מהם ששמאי יבדוק את הרכב לפני התיקון, כי במוסך נוסף שהלכנו אמר הפחח שהוא רואה שרצפת הרכב גם התעקמה (לא אומר לי כלום תכלס

8 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מבינה איך זה דופק אותם שאתם מפעילים את הביטוח?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • כי במקום להביא שמאי שאולי מראש היה קובע שזה באמת רק הנזק שהם אומרים - הם לא מסכימים, ועכשיו הם יצטרכו לשלם במקרה הכי טוב מבחינתם רק את ההשתתפות העצמית שלי, ואת ירידת הפרמיה השנתית (זה בתביעה שלי) ועוד את סכום התיקון שהביטוח שלי יתבע מהם לשלם.
    ובמקרה הגרוע מבחינתם לכל זה גם באמת יתווסף בסוף ירידת ערך של הרכב (או במקרה המעולה מבחינתי טוטאל לוסט

• הכי טוב ללכת לפי הספר

• עשיתם טוב מאמי אם הם אשמים בתאונה אך בסי חוצפתם לא מוכנים לתנאים שלכם כדי לסדר את כל העסק הזה (והתנאים שלכם נכונים וממש לא מוגזמים) - לכו על חברת ביטוח ותתבעו אותם לתביעות קטנות. יש מצב יקח ימבה זמן- אבל אין מה לעשות מקווה שזה יסתדר לכם מהר !
  • מרינה נכון שיקח ימבה זמן, זה ברור גם שיקח אבל לפחות אני יודעת שב950 ש"ח שיעלה לי בינתיים אני בלב שקט ורגוע

• לא ממש הבנתי את הסיפור,
    נתקעה בך בחורה שנהגה על רכב שהיה מהעבודה (שזה במקרה מוסך) ללא ביטוח צד ג - כי היא לא עשתה ביטוח צד ג'????

אם זה הסיפור, אז היא לא כ"כ מסכנה - שאת לא עושה צד ג את צריכה לקחת בחשבון שיכול להיות ויהיו תאונות ותפגעי במישהו.. בגלל זה עושים צד ג'.
    אם חס וחלילה וחס ושלום היתה פגיעה בנפש?? מי היה משלם על זה?????
    בקיצור היא דפוקה וזה בעיה שלה!
  • הדס את צודקת בכל מילה, ועדיין....

ולגבי פגיעה בנפש אין קשר זה כבר הביטוח חובה שלי ובגלל זה הוא נקרא חובה

• כמה לא מפתיע......

איזה מעאכרים
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה