פעוטות ועגלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו בנות הילדים שלכן משתמשים עדיין בעגלה?

למה אני שואלת? איילי כשהתחיל את הצעד הראשון בגיל שנה ושלושה חודשים הוא סירב לעגלה. אז קיפלנו אותה ומאז לא משתמשים בה בכלל. כבר שכחתי מה זה אז אפשר להגיד ששמנו סוף לעגלות בגיל שנה ושלושה חודשים-שנה וארבעה חודשים בערך.

חברה שלי , אמא לילדה בת שנתיים וחצי כמעט עדיין לוקחת את הילדה עם עגלה לטיולים, לגן וכו.. ברור שכל ילד והקצב שלו , למרות שהילדה שלה התחילה ללכת בגיל שנה.

אז אני סקרנית , יש פה פעוטות שעדיין בעגלה?
    55555

11 תגובות
עמוד 1
  • בד"כ לא. הטיולון עדיין בבית, הוא משמש אותנו לדבר אחד בלבד - לפעמים בימים שיובל ואני לוקחות את מעין מהגן ויובל עוד רדומה מהשנ"צ אני שמה אותה בעגלה
  • זהר היה בטיולון עד שלינוי נולדה ואפילו שקלתי לקנות להם עגלת אחים / תאומים , אבל הגעתי למסקנה שזה מוגזם

• נראה לי שזה מאוד תלוי בילד, עם עמית שלי הסתובבנו על טיולון עד גיל שנתיים וחצי בערך, כי הוא עצלניקו ולא אוהב ללכת הרבה.
    גם אף פעם לא היה שלב כזה אצלנו שהוא רצה ללכת ולא לשבת בעגלה
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

• טוהר שלי בת שנתיים עוד חודש וכן היא עדיין בעגלה...
    היא כבר מזמן לא רוצה אותה, ואם אני מוציאה אותה באמצע הטיול
    זה צרחות אם אני מחזירה אותה

טוהר
  • עם הגדולה כבר מגיל שנה כמעט שלא היינו יוצאים עם עגלה, היה הליכה של רבע שעה לגן שעשינו ברגל, רק לטיולים ממש ארוכים היינו לוקחים עגלה, ומגיל שנה וחצי היא רק הלכה אלא אם כן היא חולה ואז היא עדיין משתמשת בעגלה.
    עם הקטנה אנחנו בקושי יוצאים עם עגלה כי היא לא אוהבת, היא מעדיפה מנשא, אז אני מאמינה שברגע שהיא תדע ללכת נוכל לוותר עליה לגמרי....
  • נוען ויתר על הטיולון בגיל שנתיים בערך, אבל כשרוני נולדה הייתה תקופת "פינוק" והוא רצה גם עגלה
  • חחחחח....
    שלי עדיין משתמש בעגלה או בידיים שלי ...הוא כזה פינוקי!!!
    הוא יכול כל הדרך לקטר שקשה לו ללכת ואז לרוץ מרתון בגינה ללא שום בעיה...
    פינוקי כבר אמרתי ....
    עכשיו שאני גרה שניה מהגן אני כבר לא לוקחת עגלה ואם הוא מקטר הרבה מרימה אותו לידיים...יש ילדים כאלה...
  • אצלנו העגלה בעיקר משמשת אותי לסחוב ציוד
  • אצלנו קשה להושיב אותו בעגלה ליותר מדי זמן,
    כל עוד אנחנו בתנועה זה עוד בסדר, אם עצרנו- אין סיכוי שהוא ישאר לרגע בעגלה...
    גם נועה היתה בגילו עדיין בעגלה.

אם אנחנו יורדים לאיזה מסעדה או גינה או משהו כזה, אנחנו לא לוקחים עגלה, נותנים לו יד והוא הולך יפה, הבעיה היא שהוא רוצה לבד ולהיות עצמאי ואז רץ לכל עבר וצריך ממש לרוץ אחריו ולהרים אותו כדי שלא יברח
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• אצל ליאבי השתמשתי בעגלה עד שאיתי נולד כי לי היה נוח ולא יכלתי לרדוף אחריו
    אבל אם הייתי הולכת עם בעלי אז ברגל הוא היה הולך
    ועד לא מזמן שהייתי הולכת לקניון לבד עם שניהם אז ליאבי בעגלה ואיתי במנשא אחרת אין מצב לרדוף אחריו

• מאז שאדיר למד ללכת בגיל 11 חודשים לא לוקחת עגלה,שירוץ שישתולל שיוציא אנרגיה אחרת ילך לישון ב23 בלילה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה