גם לכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש הודעה כל פעם שאתם נכנסים להודעה בפורום

16 תגובות
עמוד 1
  • עם השם משתמש והאימות סיסמה?
    בהורים זה נותן לי
    בתמיכה לא עשה לי

• כן גם לי הייתי בטוחה שזה של המחשב של העבודה
  • כן
  • כבר השתגעתי מזה

לפחות זה לא רק אצלי

• כן. הייתי בטוחה שזה רק אצלי!
    אבל זה לא קורה בכל הודעה שאני נכנסת אליה...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אצלי לא

• גם אצלי והייתי בטוחה שזה רק במחשב שלי
    נטלי
  • מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה??????
    ההודעה המעצצצצצצצצצצצצצצצצבנת הזאת של הווינדוז???????

ררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
  • אין לי

• אצלי אין...

• גם אצלי אין
  • אצלי אין.....

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • כן!
    זה היה לי כבר פעם וחשבתי שזה בגלל התמונה של הילדים שלי בחתימה..
    כי אני לא מנויה לאתר..
    אז הורדתי אותה!!
  • איך שכתבתי שלי אין,
    זה קפץ לי!!!!!!!!
    איזה מעצבן!!!!!!!!!
  • הקטע שזה לא בכל הודעה רק בחלק אולי יש איזה מישהי שמגיבה להודעות וזה עושה את בלאגן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה