היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1. האם יש לך מייבש כביסה? 2. האם את מרוצה ממנו? 3. האם את משתמשת בו גם עכשיו, בתקופה החמה? ואם כן למה.
20 תגובות
עמוד 1
1. כן 2. כן 3. כן
כי לא בא לי לתלות-להוריד...אין לי זמן לשטויות האלו
1. האם יש לך מייבש כביסה?כן 2. האם את מרוצה ממנו?כן 3. האם את משתמשת בו גם עכשיו, בתקופה החמה? ואם כן למה. כן. כי אין לי מקום לתלות כבר !!!!
מצטרפים ל
072-2514353 מספר ישיר אליי ללא המתנה
האם יש לך מייבש כביסה?כן 2. האם את מרוצה ממנו?כן 3. האם את משתמשת בו גם עכשיו, בתקופה החמה? ואם כן למה. כן אני שמה רק את הכביסה של איתי ומגבות וגרביים וזהו
1. האם יש לך מייבש כביסה? כן 2. האם את מרוצה ממנו? כן 3. האם את משתמשת בו גם עכשיו, בתקופה החמה? ואם כן למה. כן, כי אין לי מקום לתות כביסה (במסתור כביסה יש שני מזגנים)
1. האם יש לך מייבש כביסה? - כן 2. האם את מרוצה ממנו? - כן 3. האם את משתמשת בו גם עכשיו, בתקופה החמה? ואם כן למה. - כן כי בדרך כלל אני עושה 2 מכונות: 1- בגדים, שאני תולה על המתלה מחוץ לחלון, 2- מגבות ומצעים, שלא נשאר להם מקום בחוץ, אז הם נכנסים למייבש.
~ יולי ~
1. האם יש לך מייבש כביסה? כן. 2. האם את מרוצה ממנו? כן. 3. האם את משתמשת בו גם עכשיו, בתקופה החמה? ואם כן למה. לא מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
1.יש 2. כן 3. חלקית רק למגבות כי ככה הם יותר רכול וגרביים ותחתונים לפעמים . בעלי אוהב לתלות ולהוריד כביסה אז ממני זה לא גוזל זמן .
3.האם את משתמשת בו גם עכשיו, בתקופה החמה? ואם כן למה כן
אני תולה ומייבשת בחבל ואחרי שהכל יבש אני מכניסה ל- 5 דקות כדי שהבגדים יהיו יותר רכים ונעימים
כן כן כן. כי אני לא אוהבת לעבוד קשה וכי הכביסה יוצאת מהמייבש רכה ונעימה וגם כי אני עושה די הרבה כביסה.
לא לא ושוב לא...
1. כן 2. כן 3. כן. אין לי הרבה מקום לתלייה. ולמי יש עצבים לתלות ולהוריד?! במייבש קל יותר
כן כן וכן רק כשאין מקום בחבלים, אני חולת כביסה מצידי אם היה אפשר הייתי מכבסת את המזרון גם ויש עוד דברים אבל לא אפרט
יש כן
ממש לא ! אני גרה בבית פרטי בשמש חצי שעה מתייבשת הכביסה גם בחורף בקושי מישתמשת רק עם צריך את הבגדים דחוף
1- כן 2- כן!! בחורף, זה פתרון מעולה.. במיוחד אם יש מללא כביסות אחת אחרי השניה. 3- לא! יש לי 2 מתלי כביסה מתקפלים כאלה.. אם הם מלאים ואני חייבת לשים עוד כביסה כדי לסיים עם הסל כביסה המלא כ"כ- אז אולי.. אבל עכשיו הכביסה מתייבשת מהר, וזה עושה גם ריח נעים בבית..
יש לי מייבש מאז שהתחתנו (אפילו לפני ..) מרוצה מאוד חוץ מזה שהוא זולל חשמל (כמו כל המייבשים) אני משתמשת בו בכל השנה מכיוון שאני תולה חלק מהכביסה על מתקן בתוך הבית ואת שאר הדברים מייבשת (מפאת חוסר מקום) אין לי אפשרות לתלות בחוץ בגלל בעיית יונים. אני מייבשת לבנים , מגבות וכד' הם יוצאים נעימים רכים וריחניים..
יש, של אלקטרולוקס מרוצה, חוץ מהעניין שזה מכווץ גומיות במכנסיים You're my heart, you're my soul
1. האם יש לך מייבש כביסה? כן 2. האם את מרוצה ממנו? כן 3. האם את משתמשת בו גם עכשיו, בתקופה החמה? ואם כן למה. כן, כי אין לי אופציה אחרת...
יש לי מייבש של האייר התלבטתי רבות לפני שקניתי היום אני לא יודעת איך חייתי בלי מייבש כל השנים אני משתמשת גם בקיץ מאוד מרוצהההההההה
לא עניתי בעצמי... אין לי מייבש, אני תולה הכל בחורף בתוך הבית ובקיץ במסתור כביסה.