היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אימו-היקרה של בעלי חוזרת לארץ בשבוע-הבא.. אני מסייעת לה בחיפוש-עבודה כמטפלת (היא עובדת בזה כרגע בחו"ל)..אז אם מישהי שומעת על משהו..אשמח מאוד! המייל שלי לצורך-הפורום: mika1234567890@walla.com רק תעדכנו אותי ששלחתם,ע"מ שאפתח את התיבה!
2 תגובות
עמוד 1
לדעתי היא צריכה לתלות שלטים בעיר, או לפרסם במקומון של רחובות אם תעבירי לי שלט מוכן אני מוכנה לתלות לך, הבת שלי בחוג בלט ברחובות ועוברות שם המוןןןןןן אמהות שהילדים שלהם בחוגים. בהצלחה
נכון! המון-תודה.. השיווק: מפה לאוזן.. אתר יד 2
שילוט: במכון-וייצמן. בטפ"ח. לוחות-מודעות. גנים. מתנס"ים: את מתכוונת לחוויות-צפון?