התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר הדר,

בימים האחרונים התחילו לי מעין עקצוצים בשפתיים הפנימיות. כל פעם שאני עושה פיפי, בעת הניגוב אני מרגישה קצת כאבים שנובעים מעקצוץ לא נעים. בהתחלה היה גירוד, אבל נכון לעכשיו כבר לא מגרד.

אני לוקחת כדורי בזל וחומצה פולית של "פולקס 400" , והבנתי זה יכול לגרום לפטרייה?

מעולם לא היה לי כזה דבר, והעניין הוא שבשבוע הקרוב אני אמורה לבייץ, ומאוד רוצה לנסות היריון.

(הייתה לי הפלה טבעית לפני כ 4 חודשים, בה איבדתי הרבה דם ולכן אני לוקחת גם ברזל).

שאלותיי הן בבקשה:
    האם יש סיכון בלקיים מערכת יחסים במקרה כזה? האם יש סיכון להיכנס להיריון בשלב כזה? האם כדי לאשר שזו פטרייה עליי לגשת לרופא? או שאוכל לקנות משחה ולמרוח ללא הפניית רופא?

המון תודה על ההתייחסות והמשך יום נפלא:))
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. ברזל וחומצה פולית אינם גורמים לפטרייה
    2. אין סיכון במצב הזה לקיים מערכת יחסים או להרות
    3. כן, כדאי להבדק כדאי לאשר זאת

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה