מפגש פורום היום בקפה ג'ו בקניון הזהב - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות לאור ההצלחה המהממת שהיתה ולפי בקשת הבנות נפגשים שוב ... יפעתו'ש מאמי הלוואי ותבואי גם ה י ו ם בשעה 21:00 קפה ג'ו קניון הזהב ראשל"צ אני. ליאת. נגה. תמי. נטלי. אורטל. עירית. סיגלית. מיטל. שלהבת. שרית.
37 תגובות
עמוד 1
בע"ה אני יגיע תלוי בסידור עבודה של בעלי
נטלי גם אם יש לו משמרת שיבטל מיד אם את צריכה אני אתקשר לבוס שלו אחרי דקה שיחה איתי הוא נותן לו גם חופש בהוואי
למה בבשעה 9 ?????????????????
יש לנו מסיבת סיום . זה היום היחיד גם שמתאים לנגה תשני בצהרים ואל תעצבני אותי. את יכולה לישון אני ערה כל יום ב-05:00 נו אז מי יותר עייף אני או את?
אני אעשה מאמצים להגיע זה יום שבעלי לומד ויש לו גם מבחן שבוע הבא
אני יותר עייפה משתיכן
סליחה אבל אני מתכננת להיות במקום אחר בשעה הזו..
תמי תעשי מאמץ את יכולה לשים את השירשור בדביק בבקשה.
יפעתושששששששששש
עמיתושששששששש
נבקש מאחות של אורטל להביא איתה זירוז ישר לוריד, תתארי לך את כולנו מלוות אותך ללדת