אני עצבנית ובא לי לבכות!!!!! (זהירות, חפירה) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום לפני שחזרתי מחופשת לידה הודיעו לי שמנהל הכספים של החברה פוטר.
    למי שלא יודעת אני עובדת בנהח"ש, כך שאני עובדת בצמוד למנהל הכספים- אבל הוא לא הבוס שלי, הבוס שלי הוא סמנכ"ל החברה וזה כתוב לי מפורשות בחוזה.
    יום אחרי יום העצמאות הגיע לפה מישהו חדש ואני כבר לא יכולה לסבול אותו.
    בהתחלה חשבתי שהוא התבלבל ואולי הוא חושב שאני הפקידה האישית שלו, הוא כל הזמן ביקש ממני לעשות לו דברים.
    עד שעשיתי לזה סטופ והלכתי אל הסמנכ"ל להגיד לו שאני לא מספיקה את העבודה שלי בגלל שהוא כל הזמן מבקש ממני דברים.
    הוא דיבר איתו ואמר לו שהוא צריך לזכור שיש לי את העבודה שלי השוטפת.
    אז הוא קצת נרגע, אבל הוא ממשיך לבקש ממני מדי פעם דברים.
    הוא גם עושה שינויים כל הזמן בצורת העבודה שלנו כך שאני כל הזמן צריכה לשנות את מה שעבדתי עד עכשיו והוא גם אובססיבי לגבי הרישום בספרים, והוא לא נותן לי מנוחה על זה.
    כל הזמן לרשום ולרשום שלא חלילה יהיה משהו שלא רשום באותה שניה, אוי ואבוי!!!
    הוא חופר לי בפרטים הקטנים וזה יוצר לי לחץ.
    ניסיתי בכל מיני צורות לרמוז לו שהוא לא יכול לבקש ממני כל מיני דברים, תזמיני לי שליח, תשיגי לי את זה וכו' רמזתי לו בצורה יפה, אמרתי לו יש לחברת שליחויות מספר טלפון, אתה רוצה לרשום אותו? או אתה רוצה שאני אראה לך איך מוציאים את הדוח הזה כדי שתוכל לעשות את זה לבד, אבל הואלא הבין.
    היום הוא פתאום בא אלי עם איזה שק ומבקש ממני שאני אשלח לו אותו בדואר.
    אז קמתי ואמרתי לו בצורה בוטה ביותר:"תשלח את זה אתה, אני לא המזכירה שלך!"
    הוא שואל אותי:"מה נהיה? מה עובר עליך?"
    אני עונה לו:"ניסיתי כמה פעמים לומר את זה בצורה יפה אבל לא הבנת אז עכשיו אמרתי את זה- אני לא המזכירה שלך!"
    הוא התעצבן ואמר לי:"זו לא צרות התנהגות נאותה, ואת מדברת בצורה ממש בוטה!"
    למה מה קרה?
    למה מי הוא?
    איך הוא הרגיז אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!
    הוא יכול אחרי זה לצעוק עלי?
    אני מוכנה מדי פעם לעשות לו טובה ולשלוח בשבילו משהו אבל אני רואה שאם אני מתחילה זה לא נגמר!!!
    סליחה על החפירה (פשוט חפשתי איפה לשפוך...) ושבת שלום!!!

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
7 תגובות
עמוד 1

• שיעסיקו עבורו מזכירה אם הוא צריך , מה שאני יודעת
    הנה"ח זה הנה"ח ולא עבודות מזכירות.

שיהיה לך בהצלחה
  • מעצבן מאוד
  • בהחלט מעצבן
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • איזה עצבים

• תודה לכל המקסימות שעוזרות ונותנות לי טיפים תמיד ועידוד...
    נטלי, יכול להיות שאת צודקת, אבל אני ניסיתי להגיד את זה מאות פעמים בצורה עדינה ויפה ולא הצלחתי להעביר את המסר, אולי אם לא אומרים לו פשוט וברור אז הוא לא מבין?!?!?!
    בכל אופן, יש לי את הגיבוי של המנהל פה כך שאני די רגועה רק זה מרגיז שיש כל הזמן התנגשויות עם הבן אדם שיושב בחדר לידך...
    ה' יעזור שהשבוע יהיה יותר טוב.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה