הוא מפחד.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאורי בן 3.5 ולאחרונה התחיל לפחד מכל מיני דברים שלפני כן לא היה שם לב לקיומם.
    לדוגמא: כשהוא הולד לישון הוא אומר "תסגרי את החלון", אני שואלת "למה לסגור?"
    והוא עונה "אני מפחד מהצל של התריסים"
    עוד דוגמא: ביקשתי ממנו לשים את החולצה המלוכלכת בסל הכביסה והוא אמר
    "לא, אני לא אלך לבד למרפסת-כביסה, אני מפחד מהמכונה"

זה נורמאלי? מישהי מכירה את התופעה?
18 תגובות
עמוד 1
  • נורמלי, בגיל הזה הם נהיים מאוד מודעים לסביבה שלהם.
    גם לינוי בגיל 3 התחילה פתאום לפחד מהדברים שונים שלא פחדה מקודם:
    חתולים, אופנועים, ינשופים
  • תודה

• לא, פעם אחת לינוי ראתה שני חתולים שעשו את מה שהם עשו
    (חתולה כנראה החליטה לאוורר את הביצים של החתול
  • הרגת אותי

• איזה חמוד!!!!!
  • חחחח שכנים הזוים

• לינוי עכשיו התחילה לחפור...... ואי! אין לזה סוף!
    כל תשובה גוררת שאלה נוספת! בלי סוף!
  • הם שתי קומות מתחתיי.... אז קצת קשה להראות מהיפה משתין הדג

• הם בנו את המטבח בעצמם?
  • כן, השכן הזה הוא נגר במקצועו, וכמובן היתה להם עזרה של עוד כמה אנשים (אני ראיתי שלושה).

~ יולי ~
  • יפה להם
    נטלי
  • נורמאלי לחלוטין, שתפי איתו פעולה, תגיבי בצורה קומית.

אצלי אריאל היה פוחד מ"ג'ירפה, אריה, פיל,נמר" וישר אמרתי לו: אריאלי אתה מבולבל כל החיות הלכו לישון עם אמא שלהן בספארי, מה פתאום שהן יבואו לכאן" וככה צחקנו והוא היה הולך לדלת פותח וצועק " ג'ירפה! אריה! פיל! נמר!- לכו מכאן!! לכו לספארי.

הדבר הכי חשוב- אל תבטלי את הדברים שלו, תדברי איתו על מה קרה?, למה הוא מפחד? מה המכונה עשתה וככה תביני איך לזרום- בהצלחה
  • נורמלי לחלוטין
    דוגמא דומה לשלך.. בייבי לא רוצה להיכנס לבד לאמבטיה לשטוף ידיים כי "יש שם תרנגולת"
  • תודה על התגובות

• זה מאוד נורמלי
  • גם טל שלי היה מפחד מתנין וכריש שאמר שהם מתחת למיטה שלו. אז קניתי לו ספר משעשע וחמוד על מפלצת מפחידה ועל איך לגרש אותה וזה עזר.
    הספר נקרא: לכי מפה מפלצת ירוקה / אד אמברלי.
    כי עכשיו אחרי מקלחת כשהוא עטוף במגבת מכף רגע ועד ראש אני שואלת מי בתוך המגבת ואז הוא אומר לי שהוא כריש.
    [url=http://pitapata.com]
    צריך רק לחייך!
  • חחחח לאלה הייתה תקופה שאיש היה יוצא מהמאוורר...

[
    []
  • תודה בנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה