בנות יקרות , מה זה ממתקים בשבילכן ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות , יש לי שאלה בקשר לסוגיית ממתקים , לי ולחמותי יש חילוקי דעות בנוגע למה זה ממתקים ...אני חושבת שמעדן חלב בטעם שוקולד / שטוזים / גמדים, הם ממתק וגם כריך עם דבש זה ממתק ....היא חושבת שלא , שאני מגזימה מה דעתכן ?
20 תגובות
עמוד 1
  • כריך עם דבש זה בהחלט כמו ממתק.
    מעדנים פחות הייתי מגדירה.
    שוקולד, ביסלי, במבה, סוכריות, מסטיק=ממתק
  • אני לא מחשיבה את המעדנים כממתקים. גם לא כריכים מתוקים.
    שקד אוכל לפני השינה מעדן שטוזים/גמדים באופן קבוע, ולפעמים הוא מבקש מעדן שוקולד אחה"צ. אני מערבבת את מעדן השוקולד עם גבינה לבנה- גם טעים יותר וגם טיפה יותר בריא.
    ולדעתי דבש זה בריא.
    גם תלוי באיזה גיל מדובר, וכמה דברים מתוקים הוא צורך במשך היום.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מעדנים, לא נחשב ממתק, אוכלת כל יום בערך.

כריכים מתוקים, לא חשבתי על זה כממתק, אבל כעיקרון היא לא אוכלת בכלל.

ממתקים זה רק המתוקים: סוכריות, שוקולד וכו' והיא אוכלת רק בשבת.
  • בעיניי גם מעדנים זה ממתק
    גם כריך עם דבש
  • ממתי בדיוק הפכו מעדני חלב להיות ממתקים

מצטרפים ל

072-2514353 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • תלוי מאוד מה ההגדרות שלך.
    כשהבנות שלי באות עם "בא לי משהו טעים/מתוק/ממתק" אז אציע להן קודם כל פרי, בד"כ זה יעבוד.
    ממתקים = עוגיות, עוגות, סוכריות, שוקולד, ופלים וכו'.
    תפוציפס במבה ושות = חטיפים

אם את מגדירה כל מה שמתוק כממתק - את צריכה להבהיר זאת לחמותך ולצערה היא צריכה לנהוג עפ"י רצונך...

• באופן עקרוני מעדן הוא מתוק ומלא בקלוריות, אבל לעומת מקופלת זה עדיף הרי..?
    הכל שאלה של איזון...
    איזה גילאים ילדיך?

• לא הבנתי לצורך מה יש צורך בהגדרה מה הם ממתקים ומה לא...

אם זה בקטע של לדעת להגביל את הילדודס, אז מעדני חלב לא נכון להגדיר בתור ממתק... כמו גם כריכים מתוקים...
    זו קצת הגזמה... לדעתי

סוכריות, מסטיקים וחטיפי שוקולד הייתי מגדירה כממתקים...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • תודה על התשובות ...אתן חמודות .
    הרעיון הוא בלהגביל את הילד בממתק אחד ליום גלידה, שוקולד ותתפלאו אפילו שוקו . כל המעדנים /גמדים/ שטוזים וכו...מלאים בסוכר ..אך משווקים כדברים בריאים, הילד שלי בלי עין הרע אוהב לאכול , ובמשפחה שלי יש נטייה להשמנה אז מבחינתי אני מקנה לו הרגלי אכילה נכונים אני לא מונעת לגמרי אבל מגבילה וזאת מבלי שאני יודעת מה בדיוק הוא אוכל בגן ושם באופן קבוע הם מקבלים עוגה שהם מתעוררים ויש גם ימי הולדת ולפעמים שלוקים ופודינגים אבל אין לי שליטה ואם כולם אוכלים אני לא רוצה שהוא לא יקבל.
  • יש לי שני ילדים הגדול בן שנתיים וחצי והשני בן 9 חודשים אז זה עדיין לא רלוונטי לגביו.
  • בואי נאמר, שחר בן שנתיים ו 8 בערך?...אני צריכה לבדוק בסרגל

מצטרפים ל

072-2514353 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • לא יודעת , מסכימה בכל מילה עם מיכל והגדרות שלה :
    כריכים מתוקים הוא לא אוכל בבית כי מעדיף חומוס/ או מנת בשרית/או מרק קר
    חתיפים תמיד היתה לנו בעיה חוץ מציפס פעם בחודש וחצי לא אוכל ולא אוהב כלום .
    סוכריות וכו לא אוהב בדיוק כמוני

אבל שנינו מכורים לשוקולד אכותי - אני לשוקולד מריר או פררה רושר אבל באופן די מבוקר , חפיסנ ל10 ימים , ככה.
    בני אוהב חטיפי קיט קט בלבד ואי אפשר לעבוד עליו . תמיד יש במקרר ואין לי בעיה שיוכל בבוקר ויזין את המוח שלו בדברים חיוניים . מנסיון שוקולד טוב ביום המבחן משפר את התוצאה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • תגידי את שותה קפה בבוקר? תה עם סוכר?
    את שותה איזה פחית קולה ביום?

את צודקת שבגן- צריך הפרדה. מה שקורה בגן נשאר בגן..
  • בימי הולדת אני לא נמצאת וגם אם אהיה אז אני לא מתערבת (בהנחה שלוקחים צלחת אחת עם כמה סוגי ממתקים ).אני לא מגבילה באיזה ממתק מותר לו , אלא רק במספר הממתקים שהוא אחד ביום (אחהצ שהוא איתי ). אגב אני שותה קפה בלי סוכר , אבל האוכל אצלי בבית בריא וכמעט ואין ממתקים , קונים אותם בחוץ וזה כדי שאני לא אוכל את כולם כי אם לא הייתי בדיאטה הייתי ישנה עם נוטלה .
  • מסכימה עם הבנות

• גם אני מגבילה את הלדים למשהו מתוק אחד ביום (וגם זה המון לדעתי..)
    ואת יותם לשוקו אחד ביום (אחרת הוא היה מחובר בוריד
  • אני משתלת להגביל במתוקים שזה ממש ממתקים שוקולד או סוכריות לעיתים ממש רחוקות בתור פרס אבל חטיפים יש מלא בבית ולפעמים כמעט יום יום שקד מבקשת ללכת עם משהו ביד לגן והיא מקבלת חצי חבילה במבה חלבה ואת החצי שני יכולה לאכול רק אחרי יומיים. ואם היא הולכת לגינה ולקחים חטיף אז היא יכולה לאכול לא יותר מכמה בודדים ואז לתת לי את השקית בחזרה.

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• גלידה, סוכריות, שוקולד, פרוסה עם דבש זה ממתקים
    יוגורט ומעדן שוקולד זה לא ממתקים
    זו דעתי
  • חחחחחח טוב אצלנו כל הזמן אוכלים ממתקים אם ככה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • לדעתי מעדן זה לא ממתק...וגם לא פרוסה עם דבש חח
    ממתק זה סוכריות, חטיף מתוק,שוקולד...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה