איך הוא עצבן אותי עכשיו!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רבתי עם בעלי

15 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שאתם כן יכולים להנות ביחד עם הילדים ... וגם זה יהיה טוב לילדים להיות איתו קצת

• סליחה על השאלה אבל אתם משלמים על כולם?
  • טלי- נראה לך מה אני לחמנג׳ון

• אני דווקא חושבת שכן אפשר להנות בחול עם ילדים....
    אני כמוך, גם אני לא הייתי נוסעת לחול בלעדיהם...
    לא בשלב הזה בכל אופן....

בכל אופן, יש בתי מלון שנותנים שירותי ביביסיטר...
    שווה לברר את זה...
  • שרית אני לא הייתי נותנת שמישהו זר ישמור על הילדים שלי

• שרית את היית נותנת למישהי שאת לא מכירה בחו״ל לשמור על הילדים שלך בלילה ויוצאת לבלות?? אני בחיים לא אהיה מוכנה!!!

• אני הייתי אומרת לו אני לא מתכוונת לשלם דמי ביטול הנופש כבר הוזמן ותכל'ס זה כבר לא משנה בארץ או בחו"ל הכל יקר

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • יש לי רק עחד אחד אבל אין לי בעיה איתו בחו"ל , במקרה שלי הוא מאוד אנרגטי , יכול ללכת לישון גם ב11 בלילה ואני מראש בונה מקומות ומתכננת מסלול שלכולם יהיה עניין .
    לגבי אמא שלך אם מצב הוא כזה וכדי למנוע אי נעימות למה לנסוע ביחד בכלל . הורים שלי היו כמה פעמים כדי לעשות טיולי כוכב שלבד הן לא היו עושים ... אבל בורגס ....
    http://www.holdthatpic.com/
  • אמרתי לך אז ואומר לך שוב - אתם תהנו לאללה עם הילדים שם!!!!

ממש כייף שם ויש הרבה מה לעשות עם הילדודס - אני לא יודעת איך שלך - אבל שלי עד 22:00-23:00 ערות בסבבה שלהן!

במהלך היום יש מיניבוסים עם תיירים שעושים טיולים כל היום באזור וגם יכולים לקחת אותך לורנה ולעוד מלא מקומות באיזור - ממש שווה!

אחה"צ התפצלנו, בעלי לקחת את הקטנה ואני לקחתי את הגדולה לטיול כרכרה - ממש כייף!

בערב ובלילה יש מדרחוב וחנויות ומתקנים לילדים - כייף לא נורמלי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • גם אותי הוא הרגיז...
    שבו דברו תנסי לא להיות עצבנית ולהבין מאיפה הוא הביא את המשפט הזה ולשכנע אותו שאפשר להנות גם עם ילדים קטנים..
  • תראי..קודם כל בורגס זה כמו אילת בגדול..בטן גב ולילדים- גן עדן
    תבקרו בפארק מיים נסבר- חובה ! יש בכל העיר אוטובוסים (תקחו במלון מסלול תכנות קרובות) שהם חינם (אלו אוטובוסים של פארק מיים עצמו) ..אתם תראו אותם הרבה..מקושקשים בצבע ירוק עם תמונות של מגלשות

לגבי בילויים של הלילה- אכן מקום פעיל מאוד כל הלילה, מיליון ברים/מסעדות - הכל פתוח עד הבוקר השאלה כמה אתם צריכים את זה אני בכלל נוסעת לשם לבד בלי בעל ועם 3 ילדים (עם חברה שהיא גם עם 2) ..אז אנחנו מטיילות עד 12 בלילה (אין לדן שלי בעיה עם זה) אבל לא נכנסות למקומות כמו בארים עם מלא שתיה חריפה ועשן שאת לא רואה מחצי מטר כי זה לא לילדים .אבל יש מלא בתי קפה שאפשר להיכנס גם עם ילדים
    פשוט קחו בחשבון שעם ילדים תהיו קצת מוגבלים, אבל זה ממש לא אומר שלא תהינו ! אתם כן ועוד איך ! יש בטיילת מלא אטרקציות לילדים , מאוד נחמד
  • נשמע סבבה , בא לי גם
  • וואלה
  • טסנו לחול עם ילדים קטנים יותר ונהנו מאוד!! היינו חודש בקנדה

קחו 2 עגלות-טיולונים. לא חייבים להשכיב בול ב9.
    זה חו"ל!! תבלו! הם ישנו בעגלה וכשתחזרו לחדר תעבירו למיטות/לול

אפשר להנות. ואימא שלך באמת לא חייבת לעשות בייביסיטר!!!

וגם אני לא אתן לאיש זר שיגע לי בילדים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה