מה עושים ??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה עושים במצב שכלום לא מצליח?
    ושבא לי למות?
    ושכואב לי הגב?
    וכל היום (כל השבוע) כבר כואב לי הראש מאיך לצאת מזה.....

אוףףףףףףףףףףףף בא לי למות
    זה הפתרון היחיד כרגע...
14 תגובות
עמוד 1
  • מה קרה מאמי?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא פיתרון כזה טוב
  • זה בהחלט לא הפתרון!!
    נרגעים ומנסים לראות הכל בפרופורציות..

ואולי מספרים קצת ושופכים ת'לב ונעזרים בחברים.
    בשביל זה יש לנו סביבה שתומכת בנו תמיד..
  • היי ליטל יקירתי,
    אתחיל מהקל:
    כאבי גב: למה שלא תקבעי תור לאורטופד (מקופ"ח)? בדר"כ יש להם פתרונות לדברים האלו (החל מפיזיותרפיה וכלה בכדורים).
    מצב שכלום לא מצליח: עושים רשימה. כוללים ברשימה הכל, אבל כולל הכל. הצלחת לקום בבוקר? זו הצלחה אחת. הצלחת לשנע את ליאן לגן? הצלחה שניה. הצלחת ללכת לסופר היום? הצלחה שלישית. הצלחת להכין משהו קטנטן לאכול? הצלחה רביעית. וכן הלאה. מסתכלים ברשימה ורואים שלא בדיוק ש"כלום לא מצליח"...
    כואב הראש מאיך לצאת מזה? ממה? מזה ש"כלום לא מצליח"? מקווה שתראי לעצמך שהגישה של "הכל או כלום" מוטעית. ואז ירד הכאב ראש. ואם לא - אופטלגין הוא אחלה. מניסיון.
    בא למות: קורה לפעמים. לא להיט, אבל קורה. לכולם.
    תקופה קשה? אכזבה ממשהו? קורה לנו וחלק מהחיים. לדבר על זה. מומלץ.

תרגישי טוב מותק. את מוזמנת לשתף. מובטח לך פורום שלם שיותר מישמח להקשיב ואף להגיב.

• מאמי ..אולי תקחי כמה שעות לעצמך
    רק את ועצמך
    אולי פדיקור טוב או עיסוי באיזה ספא יטיב עם המצב?

• מקווה שזאת רק תקופה מגעילה שתחלוף מהר

• תאמיני לי שלא בא לך למות

• הולכים לקיוסק הקרוב
    וקונים את הארטיק הכי הכי משמין.. עם הכי הרבה תוספות
    זה שתמיד רואים בפרסומות ואת נשבעת לעצמך שלא תאכלי אותו..

אז זהו! לקנות ולאכול
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה