עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי בנות
9 תגובות
עמוד 1
  • תשאלי אותה האם היא מוכנה לנעול את הסנדלים עם גרביים?
    לשקד גם קשה להתרגל לנעליים חדשות (בדיוק כמו לנו, המבוגרים), אז בבית אני נועלת לו את הסנדלים עם גרביים עד שהוא מתרגל, אחרי תקופה אני נועלת לו אותם בלי גרביים.
    יכול להיות שאופיר מסוג האנשים שנקשרים לדברים שלהם, וכנראה בגלל זה קשה לה להתחבר למשהו חדש.
    אם זה עניין חדש אצלה יחסית, אז אני מציעה לך להרפות עד שזה יעבור לה לבד.
    בחורף היו נעליים ששקד אהב אותם במיוחד, ולא רצה שום נעל אחרת. מה שעזר אצלנו: הייתי אומרת לו שהנעל (שהוא לא אוהב) מתאימה לבגד בצבע, וכך הוא היה משתכנע.
    אולי זה סתם עניין של גיל
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לבת שלי יש בעיה בויסות החושי ולכן היא מקובעת מאוד ולא מתרגלת לשינויים, גם אנחנו ניסינו להתמודד כמוך, אבל אחרי שהנעליים היו משחק מעניין כמה ימים הודענו לה שהסנדלים הישנות בפח ואם היא לא רוצה ללכת יחפה היא צריכה לנעול את החדשות, זה לא היה קל אבל זה עבד.

בהצלחה
  • אנחנו תמיד הולכים עם שחר לבחור את הנעלים
    ואומרים לו ש"יבחר" נעלים /סנדלים לגן
    ו"שיבחר" לאחרי הגן שהולכים לבקר את סבא וסבתא וכו ...

• חשבתי שרק הבן שלי לא סובל שינויים מהסוג הזה...
    כל עונה - אותו דבר! קשה ביותר לשכנע אותו ללבוש ארוך כשמתחיל להיות קריר וקשה באותה מידה לחזור לקצר כשמתחיל להיות חם.
    נעליים בכלל בעיה... הוא הולך רק עם נעלי ספורט וגרביים (גם עכשיו בחום הזה) ולא קיימת שום דרך לשכנע אותו לנעול סנדלים.
    בקניון הוא לא מוכן אפילו להיכנס לחנות נעליים, שלא לדבר על למדוד.
    מה שכן עובד אצלנו (אמנם עם הרבה עצבים, ויכוחים ודמעות - מצידו כמובן, אני נשארת רגועה ועקבית

• לנו עוזר לקנות נעליים עם איזה תמונה שהוא אוהב ועכשיו חמתי קנתה להם סנדלים עם אור אז זה משכנע אותם.
    דבר שני זה להחמיא לסנדלים ולהגיד איך הם יפים מהממים ואפילו דורה/ דייגו היו רוצים אותם
    דבר שלישי זה להחביא את הישנות ולמצוא אותם רק כשהם ממש מסרבים ומאוחר
    אם יהיו לי עוד רעיונות אני אכתוב...בהצלחה
  • בעיה מוכרת למדי....
    המלצתי - תכניסי את הסנדלים לארון ותציגי לה אותן בעוד שבועיים-שלושה כסנדלים מיוחדות לשבת. לא בטוח שזה יעבוד

• תודה לכולן

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה