הילדים מקבלים מתנות מוועד הגן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שותפה בועד בגן של יובל.
    אספנו מכל הורה 200 ש"ח בתחילת השנה ומסתבר שממש ממש ממש לא היה צורך בסכום כזה.
    שותפתי לוועד רצתה לקנות לכל ילד מתנה בעלות של כמעט 100 ש"ח לי זה נשמע הזוי לגמרי לתת כסף (ויש כאלה שהיה ממש ממש קשה להם) ע"מ שיקנו מתנה לילד הפרטי, כסף לועד מקל מאוד על קניית המתנות לצוות וזה הגיוני, אבל מתנות בסכומים כאלה נשמע לי מופרך.
    איך זה אצלכם?

11 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו אספו 50 ש"ח בשביל לקנות מתנות לצוות ולגננת ולמנהל הגן.
    והילדים תמיד מקבלים מתנות מושקעות ויפות ( ולא רק במסיבת סיום, אלא גם בכל חג וחג )

• מורני - הם מקבלים מתנות מהוועד או מהגן?

• אצלנו הגן עצמו נתן מתנות לילדים לא הוועד הוועד קנה רק לצוות

אני חושבת לקנות מתנה סימלית לילדים נגיד 30 שקל משהו נחמד הרגשה טובה לילדים ואת היתרה להחזיר להורים

• מהגן.

• לא אצלנו לא קיבלו מהוועד רק מהגן
    נישמע ממש הרבה מתנה לכל ילד ב 100 שח'
  • לסוף השנה אצלנו חילקו מהועד מתנה פשוטה יחסית- פאזל (מהפשוטים של ה-10-15 ש"ח גג), סט של אביזרים לים, שיפוד של ממתקים שמישהי מהועד הכינה בעצמה, ארטיק, ואחרי מסיבת הסיום היתה הופעה של קוסם שהיעד הזמין (גם זה היה מיותר לדעתי, אבל הילדים נהנו) אני האמת לא זוכרת מה היה במהלך השנה מבחינת מתנות ולא זוכרת אם אלה היו מתנות מהגן או מהועד.
    בגן של אורי, מהועד כל חג עיקרי מחלקים לילדים איזה מתנה קטנה, ונחכה לראות מה הן מתכננות לסוף שנה, נראה לי משהו נחמד.

רעות

• לצערי בעניין הזה אין שיתוף פעולה אצלינו בגן.
  • תודה על התשובות.
    בסוף החלטנו על מתנה של קלפים חלום או משהו כזה, בעלות של 30 ש"ח ואת היתרה נחזיר להורים.

• היי
    כוועד גן וועד כיתה א' אצלנו אספנו בתחילת השנה בגן 203 שקל לכל השנה ובכיתה א' 150 שקל לכל השנה וכל חג הילדים קיבלו דברים מהכסף וגם קנינו מתנות לצוות וגם עכשיו בסוף שנה כל ילד מקבל מתנה לסוף שנה ועשינו גם בכסף מסיבת סוף שנה עם הפעלה ובל"ג בעומר מדורות עם כספי הוועד.
    הכל מחושב ואני וועד כל שנה וגם בשנה הבאה לא הגננת ולא המורה לא מוותרות לי.
    רחל

• 100 ש"ח נשמע לי די הזוי למתנת סוף שנה לילד

ברוב הגנים שאני מכירה נהוג לתת מתנה מהוועד (ואני גם נותנת מהגן)

בין 20-30 ש"ח, כמו שעשיתם
    תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • אצלנו הגן לא נותן שום דבר במתנה!!!

ביקשו מאיתנו 75 ש"ח שזה מתנה בשם הגן.

בדיחה לא????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה