היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לקחתי היום את סבתא שלי לקנות לה בגדים. נכנסנו לחנות שהיא תמיד נכנסת אליה, מכירים אותה שם היטב. סבתא שלי היא אשה בת 84 (+-), היא אומנם מבוגרת, וכשהיא נכנסה היא בקשה כסא לשבת ואחת המוכרות התפנתה אליה ע"מ להראות לה דברים אבל... כל הזמן שאלו אותי והראו לי אם זה יתאים לה! די התעלמו ממנה.... לא "מה את רוצה?" אלא "מה היא רוצה?" בעבר כשעבדתי עם מפגרים אפילו רופאים היו שואלים אותי "מה כואב לו?" תשאלו אותו! אוקי, הוא מפגר, הוא צריך עזרה, אבל למה לשאול אותי? וכאן - היא לא מפגרת, היא מבוגרת, היא לא מבולבלת, היא יודעת בדיוק מה היא אוהבת ומה היא רוצה, והיא זו שמשלמת, אז למה עיקר היחס הוא למלווה ולא ללקוח???
16 תגובות
עמוד 1
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
ככה זה במדינה שלנו
זה באמת מעצבן.. לא הערת לה? למרות שלפעמים זה לא נובע מחוסר כבוד או משהו.. לא יודעת אולי מהמחשבה שאם היא היתה צריכה שתבואי איתה, אז את ה"מתורגמנית" שלה.
אבל כן, זה נפוץ בעיקר אם מישהו על כיסא גלגלים- ישר אנחנו מתרגמים את זה שהוא כנראה גם לא יוכל לענות לנו..
צריך באמת לשים לב לעניין, גם אנחנו..
מכעיס מאוד, היחס של אנשים לאוכלוסיה המבוגרת
כן זה באמת מעצבן
[ []
מעצבן לשמוע
חופשי מעצבן
אני שמחה שאתן מבינות בדיוק על מה אני מדברת
לא נעים. לא הערת להם?
זוהר - תאמיני או לא, בעלי מלאאאא פעמים שואל אותי אם להכין לאופק דין ככה ולעשות לו ככה.... תשאל אותו מה הוא רוצה, למה אתה שואל אותי?