ציסטה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,
    אני יודעת שאני קרציה אבל זה קצת מדאיג אותי.
    אני התכוונתי שהיה לי ציסטה בשחלה השמאלית 5 ס"מ והתקטנה ל 8*25.
    וכעבור חודש שזה עכשיו בצד שמאל נעלם ונהייה בצד ימין, והשאלה הייתה האם מה שנישאר בצד שמאל לא הסתובב לימין וגדל שוב? או שזה חדש?
    וד"ר שוב חוזרת על השאלה מכיוון שלא החזרת לי תשובה, ממה בא ציטסה מת**** לא נכונה? ממה? מה הכוונה שזה בא מהורמונים? חייב להיות דרך למנוע.
    האם הומופט יכול לעזור עם דיקור סיני או צמחים?
    ושאלה הכי חשובה: יש לי כאבים כשאני נוגעת בציסטה ולפעמיים מן דקירות זה נורמלי? לא צריך לרוץ למיון ישר ?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני לא יכול לדעת מבלי לעשות לך אולטרה-סאונד, אבל אני מעריך שזו ציסטה חדשה.
    זה לא קשור לת****
    זה מופיע מכל מיני סיבות - לעיתים קשור למחזור החודשי ולהורמונים ולעיתים זה גידולים, אנדומטריוזיס ו/או מגוון סיבות אחרות (שקצרה היריעה מלהרחיב על זה במסגרת הפורום).
    הומופאתיה לא עוזרת.
    ולא תמיד יש דרך למנוע.

וכמו שאמרתי, אם אלו כאבים חזקים, אז את צריכה ללכת להבדק במיון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה