למישהי מוכר? האם יש צורך בדאגה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות פורום היקרות,אני לא פעילה כי אין מספיק זמן אך תמיד מוצאת זמן להגיב כשיש לי אפשרות לעצה או עזרה.. אני כבר כחודש לא יודעת מה לעשות עם בני,לפני כשבועיים הוא פתאום התחיל לפחד מכל מני דברים שהיו מהווים לו הנאה רבה כגון: כל צעצוע שמשמיע רעשים/קולות נמצאים מזמן בפח,אם אנו בחנות כמובן שהוא רץ כמו מטורף בבכי ומבקש הביתה..בזמן האחרון נהיה לו פחד להתקלח ולא רק המצב עצמו אלא לשמוע אפילו את המילה מקלחת..לפני כן הוא היה מבקש להתקלח ונמצא באמבטיה כ 40 דקות,היה קשה להוציא אותו והיום לצערי אי אפשר לשכנע אותו הוא ישר מתחיל להשתולל וכביכול הולך לישון,העיקר לא להתקלח.האם מישהי מכירה את המצב?יש סיבה לדאגה? אני מפחדת לקלח אותו בכח בכדי שבטעות בכלל לא להחדיר לו פחד.
6 תגובות
עמוד 1
  • הגדול שלי מאוד אוהב להתקלח (נו טוב , מזל דגים)
    בכל שעה ביום
  • לצערי ניסינו כבר הכל: להתקלח איתו,לשחק במים עם כל הצעצועים..
    הוא רק שומע את המילה מקלחת הוא רץ לחדר ואומר שהוא רוצה לישון בבכי היסטרי,הוא לא מוכן להתקרב לחדר אמבטיה
  • אין מה לעשות , מקלחת זה חובה
  • הוא בגן?
    אם הוא במסנגרת תבדקי מה קורה בגן אולי עושים להם שם מקלחת לא נעימה וזה מה שמלחיץ אותו ?

תבדקי הכל מיסביב לסדר יום שלו

בהצלחה ותעדכני

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• תודה לכולכן
  • כן אבל זה לא רק המקלחת לפי מה שאת אומרת יש לו עוד פחדים שהתחילו להתעורר עכשיו,צריך באמת לבדוק אם זה קשור לגיל או שאולי משהו מלחיץ את הילד והוא יותר מבוהל מהרגיל.
    שיעבור מהר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה