התייעצות!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,אתמול התקשרו אלינו מהמתנס בישוב ואמרו שבעוד שבוע מארגנים שבת לילדי קו לחיים אצלנו בישוב אני אמרתי ישר שאין בעיה אבל כשהבת שלי התחילה לגלות סימני חרדה לגבי כל העינין הזה התחלתי לחשוב האם זה באמת בסדר לחשוף את הילדים בגיל כזה לילדים חולים?מצד אחד מצד שני זה מאוד חינוכי כך הילדים יכולים לקבל את השונה והחריג,לי אישית זה לא משנה אני רואה כל יום ילדים מאוד חולים אבל לילדים זה קצת אחרת מה דעתכם?מה הייתן עושות?
    ............................
    אחות ילדים ומיילדת:-)
7 תגובות
עמוד 1
  • בת כמה היא?

אני חושבת שלחשוף ילדים לילדים שונים מהם זה בריא..

בעלי הוא פזיותרפיסט של ילד פה בשכונה שיש לו המון בעיות,
    יש לו גיבנת, והפרצוף שלו קצת מעוות והוא הולך עקום..
    בקיצור- יצא לילדים כמה פעמים לראות אותו,
    הוא מאוד לבבי והקוגניציה שלו בסדר גמור!!
    בהתחלה הילדים נרתעו ממנו מאוד, לאט לאט הם כבר קוראים לו ברחוב ואומרים לו שלום בהתלהבות, נותנים לו כיפים וכאלה..

הכל תלוי בהסתכלות שלנו, במפגש שלנו עם אוכלוסייה מיוחדת..
    ברגע הראשון אולי אנחנו לא שמים לב אבל הילדים בוחנים כל פיפס שלנו במפגש הזה!!
    והם גם מבחינים איך אנחנו מתכוננים למפגש.
    וכמובן- צריך להכין גם אותם!!

חזקו ואמצו..
  • בת כמה היא?

אני חושבת שאולי תדברי איתה תראי מה החששות שלה לגבי המפגש ולפי זה תפעלי

• תלוי בגיל של הילדה.
    חוץ מזה את יכולה לעשות איתה שיחה לפני,
    להסביר מה מהות השוני וכ"ד...
    נטלי
  • מסכימה עם פיתוש, הכול תלוי בגישה שלכם, איך אתם מתייחסים למפגש עם אוכלוסיות מיוחדות.

אני לא חושבת שיש גיל מסויים שבו אפשר או אי אפשר, כי כמה שהם יותר קטנים הם פחות מודעים ל"נורמה" אז הם מקבלים את השונה יותר בטיבעיות.

גם אני וגם בעלי עובדים בחינוך מיוחד והבנות נפגשות איתם מגיל 0 ומקבלות אותם יפה מאוד.
  • מסכימה עם מה שפיתוש כתבה

• רק רוצה לציין שהתגובה שלי נכתבה בלי התנשאות או משהו..

פשוט צריך לעשות חושבים לפני- איך אני בד"כ נפגשת עם אוכלוסייה כזו.
    אני יודעת על עצמי שקשה לי עם אוכלוסיות מיוחדות, בעיקר כאלו עם פיגור עמוק,
    תסמונת דאון.
    לוקח לי זמן... לעומת בעלי שיכול להתחבר תוך שנייה גם לאוכלוסיות מיוחדות..
    לכן אני יודעת שבטח מהצד אני אראה לילדים נורא חוששת.. וצריך או- לעבוד על זה..
    או לשלוח את בעלי לפניי..
  • הבנות כבר אמרו הכל.
    מאחלת בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה