חמתי עצבנה אותי X 2 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחד - שזה הדבר הפחות מעצבן
    ב"ה נחגוג מחר לבייבי יומולדת בגן, אז היא שואלת אותי ביום שלישי באיזה שעה זה, כי היא קבעה למניקוריסטית בבוקר שישי והיא לא יכולה להזיז
    כאילו Hello
7 תגובות
עמוד 1
  • זה בהחלט מעצבן!!!!!!!!!!
    (אצלנו בגנים ימי ההולדת נטולי סבים (מזל שלנו :-))

מה ז"א לנסוע עם ילד בלי כסא? הם לא הפנימו שזה לא חוקי וגרוע מזה - לא בטיחותי?????
    אולי בפעם הבאה תשאירו בגן את הכסא כדי שהם יוכלו לשים אותו ברכבם או תרכשו בוסטר הכי פשוט, רק לנסיעה הזו.
    לאנשים מבוגרים לא פשוט ללכת רבע שעה בחום הזה או בחורף בגשם.
  • אולי תרכשו איזה בוסטר פשוט יש ב 50 שקל שייהיה להם באוטו בזמן שהם לוקחים אותה

• בוסטר זה בדיוק מה שחשבנו אתמול.
    פשוט עד עכשיו הם לא העלו את זה כבעיה (את עניין ההליכה), הייתי משאירה להם עגלה בגן, וסמכתי עליהם!
    ומסתבר שעושים "קומבינות" מאחורי גבי
  • שטויות מותק לא להתעצבן בגלל הדברים האלה

• הבוסטור הפשוט ב-50 ש"ח לא טוב לגיל שלה.
    גם אצלינו זו נסיעה של חמש דקות מהגן אלינו או לחמי וחמתי ואנחנו קנינו להם בוסטר של בייבי סייף ב-240 ש" שבא כבר עם חגורות משל עצמו.
    בבוסטר של ה-50 ש"ח את צריכה לקשור את הילדה עם החגורה של הרכב. הוא רק מגיל 4.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • חופשי מעצבן

• קודם כל מזל טוב לבייבי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה