היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לגבי החיתול אני לא מחליפה בלילה גם דור היה יותר קטן לא החלפתי כמובן שיש קקי אני מחליפה אבל מאז שחזרנו מהבית חולים הביתה לא היתי עושה את הפעולה הזאת בלילה כדי לא להוציא אותו מהשינה ולהמשיך בשגרת הלילה
לגבי הטרמפוליה את יכולה להושיב אבל רצוי שלא אומרים עכשיו שזה לא בריא
תודה בנות
1. לא להחליף "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
תשימי לפני שינה הרבה הרבה משחה לטוסיק ואל תחליפי. ניסיתי לשים בטרמפולינה מגיל חודשיים בערך, אבל הוא לא אהב בכלל.
~ יולי ~
1. לרעי הייתי מחליפה, אבל זו לדעתי טעות... כשהם מתעוררים לאכול הם בד"כ נרדמים תוך כדי אכילה, ואז ההחלפה סתם מעירה אותם (אלא אם עשו המון פיפי או קקי "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
לי יש גם טרמפולינה כזו. אני שמה שם את איתי מגיל חודשיים בערך.
אפשר לא להחליף כל הלילה אין שום בעיה עם זה. טרמפולינה במצב כזה אפשר לשים ממש מוקדם, אין לך מה לדאוג
אם החיתול מפוצץ בפיפי, וסביר שעד הבוקר זה כבר יגלוש לבגדים, אז כן להחליף. אם הוא לא מלא וישרוד עד הבוקר, אז אפשר לוותר. לשקד לא היתה מעולם טרמפולינה, אז לא יכולה לענות לך. מה שכן- מאוד השתדלתי להשכיב אותו רק על משטח ישר עד גיל 5.5-6 חודשים.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
גם לי יש טרמפולינה כזו... ועוד אחת נוספת טובה יותר שנשכבת, כמו שאמרתי...
היא קצת בעייתית כי היא די במצב של ישיבה, ולקטנטונת אין מספיק משקל כדי ממש להטות אותה אחורנית
אבל זכור לי שהייתי שמה אותו בטרמפולינה הזו בגיל שלה, אבל לא לאורך זמן... סתם כדי להרגיע (כי היא עם רטט, נכון?)
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני אף פעם לא מחליפה בלילה - אלא אם כן יש קקי.
ברור שאפשר - זה אחלה גיל להתחיל
תודה
אני לא מחליפה לו בלילה. זה טרטור של הילד שחבל"ז. אני חושבת שמה שעשה יכול לחכות לבוקר. קקי הוא לא עושה בלילה ורק פיפי ובשביל זה אין מה לטרטר אותו גם אם הוא קם באמצע הלילה. אם הוא קם הוא עדיים במוד של שינה אז אפשר להרדימו חזרה מהר יותר שיישן טוב. אם אני אתחיל להחליף לו הוא יתעורר ויהיה עייף למחרת, וגם אני
אם יש קקי אז כן, יש לנו פמפרס והם סופגים וסופגים וסופגים.
ולגבי הטרמפולינה - אני שמתי את מתן די מוקדם זה מרגיע אותם ולשם כך היא נועדה