הציפייה הזו לא טובה לי לבריאות!!! :) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
החלטתי להכין עוגות שמרים, כדי שיהיה בבית לאחרי הלידה! אם יישאר לאחרי הלידה..
16 תגובות
עמוד 1
מאמייייייייייייייייי איזה מגרה, בטח שלא ישאר לך, אני הייתי גומרת הכל בביס יאללההההההההההה קישתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ללדת מאמי
כבר שמת בהקפאה או שאפשר לקפוץ?
אין לך מה לעשות? בואי אלי, אני אמצא לך מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אצלנו לא היה נשאר פירור עד אחרי הלידה (גם אם הלידה בעוד שעה
ואת מתפלאת שהתינוק לא רוצה לצאת?
בואי תצפי אצלנו
גב' פיתוש היקרה , הריח הגיע עד אשקלון
אולי לך היא לא טובה, אבל לי למשל - היא מעולה! וואי איזה תמונות שתהיי בריאה... והריח... איזה ריח...
סחתיין נראה טעים
נראה טוב אני אישית לא אוהבת עוגות שמרים.... אולי תכיני לי משהו אחר?? גם ככה יש לך "זמן" לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
אני מתה על שמרים וזה נראה ממש טוב
היה לזה המשך, מהחצי השני של בצק הכנתי רוגעלך!! יצא מעווולה!! ו- 2 עוגות כבר מוקפאות.. הרוגעלך כמעט חוסלו, על ידי כולם פה!!
וואוו כל הכבוד לך
הרגת אותייייייייייייייי
פיספסתי אותך בפייסבוק!!
תקשיבי אנחנו שבת בעיר שלך ..אני אסע לפי הריח לקחת ביסים.. אני כולי מגורה מהתמונות!! מה עשית לי!@??! ואני ממש לא אחת שמתלהבת מעוגות אבל זה נראה ככ טוב!!!