אימא חדשה ומואגת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן..

ילדתי לפניי יומיים נסיכה קטנה
    אני לא מצליחה לישון מדאגה.מפחדת שמשהו יקרה..

בנוסף הקטנה שלי בקושי יונקת היא יונקת 10 דקות ולא רוצה יותר זה נורמאלי בימיים הראשונים???

היא גם לא ישנה יותר משעה שלמה ברצף...מה עושיםםםםם??? אני איתה רק יומיים וכבר אין לי כח ישנתי אולי שעה היום..וגם בבית חולים לא ישנתי מי יודע מה בגלל שכל הזמן הביאו לי אותה... בבקשה אם יש לכם טיפים
    [
11 תגובות
עמוד 1
  • מאמוש שלום לך
  • את צריכה לבדוק שהיא נותנת שתן וקקי
    את יכולה גם לקחת אותה מחר לטיפת חלב לראות שעולה במשקל
    תנסי ללכת לישון שהיא ישנה

• בכמה ימים הראשונים הם בקושי אוכלים ויורדים קצת במשקל,
    זה תקין לגמרי, בשבילה כרגע 10 דקות זה מספיק זמן לינוק את הכמות שהיא צריכה.
    מה שכן, אני גם מצטרפת ליפעת שכדאי לקחת לטיפת חלב,
    ולעקוב אחרי המשקל. חוץ מזה בטיפת חלב יוכלו לתת לך טיפים להנקה נכונה,
    להסביר לך איזה כמות הקטנה אמורה לאכול.

לגבי השינה, אצל כל תינוק זה אינדיווידואלי,
    בעיקרון בשבועות הראשונים הם רוב הזמן אוכלים וישנים,
    וחוגגים בלילה
  • לגבי ההנקה - מצטרפת להמלצות של הבנות לגבי טיפת חלב וכו'...
    חשוב מאוד לעקוב אחר היציאות...
    10 דקות יונקת זה נשמע בסדר גמור. היא קטנה מאוד וההנקה מאוד מעייפת... ומצד שני אם היא יונקת מעט צריך אולי לתת לה לעיתים יותר קרובות...
    אבל בגדול, אם אני זוכרת נכון, בהתחלה צריך לתת להם לאכול מתי שהם רעבים, ואחרי פרק זמן מסוים צריך להרגיל לארוחות מסודרות, כי זה גם לא טוב שהוא יאכלו לעיתים קרובות בגלל הגזים...
    לכן חשוב להתייעץ עם טיפת חלב...

לגבי השינה, זה באמת שלב קשה...
    אני הייתי כמו זומבי (ואוטוטו ב"ה עוד אהיה). כדאי כדאי כדאי לך לישון כשהיא ישנה...
    אל תתפתי לכביסות, ניקיונות וכו' - יש מספיק אנשים שיכולים לעשות את זה וגם אם לא לא יקרה כלום...

הדאגות שלך מוכרות וטבעיות...
    אם את לא מצליחה לישון מדאגה - תעשי דברים שעשויים להרגיע אותך, כמו: לשים לה בייביסנס (אותי זה הגיע מאוד)...

גדלי אותה בנחת! ועם כמה שיותר שעות ולילות רוויי שינה...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • מזל טוב!
    עם התינוקי השני בחרתי בביות מלא ולא הבנתי למה הוא כל הזמן בכה, כל שעה הוא בכה. האחות הסבירה לי שהבכי כל שעה הוא דבר טבעי לתינוק שרק נולד וזה נמשך בערך עד ליום הרביעי לחיים. הם ב״שוק״ מזה שהם נולדוו. ובאמת ביום הרביעי הדברים התחילו להשתפר. אצלי בגיל 3 חודשים כבר ישן 5-6 שעות רצוף ומגיל 4 חודשים לילה שלם של כ10 שעות.
    ההמלצה שלי היא להצמיד לשד כמה שיותר עננין ההנקה בשבועות הראשונים הוא לא רק למזון. תנסי גם לשים במנשא לי יש מנשארי והוא מעולה. כשהיא הולכת לישון תעטפי אותה בשמיכה דקה או טטרה לפעמים הם מרגישים אבודים במרחב של העריסה.
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • קודם כל מזל טוב להולדת הנסיכה.
    קחי אויר והרבה, איפה שאת יכולה לקבל עזרה - קחי אותה.
    נצלי כל רגע אפשרי לשינה ולמילוי מצברים.
    אני לא יודעת לגבי הנקה, אבל כמו שהבנות רשמו - המדד הנכון זה לפי ההחלפות.
    תני לזה זמן שתיכן צריכות להכיר אחת את השניה וללמוד ביחד מה נעים ונוח.
    אם היא לא רגועה תערסלי אותה על היד.
  • היי מתוקה מזל טוב להולדת אוצרך
  • המון מזל טוב להולדת הנסיכה
    הבנות נתנו לך אחלה עצות

• המון המון מזל טוב להולדת הנסיכה היפה
    לגבי הנקה אני לא יכולה לתת עיצות, אבל הבנות פה ממש עזרו
    אני ממליצה ללכת לטיפת חלב , יש יועצות הנקה , תתקשרי ותקבעי
    לך פגישה איתן על הדרך תשקלי את הילדהץ

ואיך אומרים כל ההתחלות קשות אבל אח"כ קל יותר

וחוסר שינה זה אחד הדברים הכי קשים כשנולד תינוק/ת,
    זה בא בעיסקת חבילה.
  • אני רואה שכבר נתנו לך מלא עצות טובות.....

ככה זה כשנולדים, לוקח להם זמן להסתגל לעולם ולך להסתגל לאימהות.

בהנקה - חודשיים ראשונים הם צמודים לציצי כמו לא יודעת מה - זה הדבר היחיד שמזכיר להם חום ואת אמא שלהם...בדיוק כמו החיות בטבע.

נכון, לא ישנים כמעט - וזה מתיש - לכן בכל הזדמנות שהילדה נרדמת - לכי תישני!

זה קשה - אבל תראי שאחרת תיפלי מהרגליים! כשיש עוד ילדים אין בכלל הזדמנויות כאלו....נצלי את זה
  • מזל טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה