היום כמעט קרה לנו אסון ואני חייבת התייעצות.... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בשבריר שניה לינוי הצליחה להשתחרר מהיד שלי וקפצה לבריכה. ואני רק זוכרת שהיא לא הצליחה לעמוד על הרגליים, וצפה עם הפנים בתוך הבריכה נאבקת לינשום והתחילה תוך שניה לצלול לקרקעית
27 תגובות
עמוד 1
קודם כל אני שמחה לשמוע שהילדה בסדר ולא נפגעה חלילה... אני קוראת את מה שכתבת ופשוט מצליחה להבין מה הרגשת... בכל אופן כמה דברים... 1. ילדים לא תמיד זוכרים דברים שקרו להם - אז יש סיכוי שעוד 3 שבועות הכל ישכח ממנה... 2. במידה והיא עדיין זוכרת ונרתעת מהבריכה אני ממליצה לך לחשוף אותה באופן הדרגתי, לתת לה לרכוש את הבטחון מחדש... טוב עשית שלא מנעת ממנה כניסה לבריכה והראיה היא שהיא הסכימה לשבת על שפת הבריכה.... בפעם הבאה היא תרצה להיכנס עם ליווי ובהמשך תפתח ותהיה עם יותר בטחון.. חוץ מזה את יכולה לדבר איתה על מה שקרה... להסביר לה למה זה היה מסוכן ושאסור לעזוב לאמא את היד לא בבריכה ולא בכביש... היא תבין.... מעבר לכל תנסי כשאת מדברת איתה להלהיב אותה על הבריכה: "איזה כייף בבריכה עם כל הילדים", "איזה כייף בבריכה להשפריץ מים ולשחות" - אצלנו שיחות כאלו מאוד עוזרות....
זהו, מקווה שעזרתי, והעיקר שזה נגמר כמו שזה... תרגעי מכל היום הזה - יהיה בסדר...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
מזל שהכל בסדר (וכל הכבוד על הקור רוח).
לדעתי תוותרי על המימדיון... היא לא תהנה אם היא בטראומה וקשה לדעת אם יעבור כל כך מהר.
תרגישו טוב
איזה סרט מפחיד אני בטוחה שתוך כמה ימים היא תשכח מהכול תעשי לה בריכות קטנות בבית תכניסי אותה לשם קודם כל חודש זה עוד הרבה זמן תחכי ותראי אני כן היתי לוקחת אותה עוד כמה ימים בערך תראי לה תמונות מהממדיון במחשב יש באתר שלהם תמונות ואולי גם סרטון ... ותראי לה
וואוו איזה מזל שככה זה נגמר גם אני בדעה שתראי לה תמונות וכן תדברי איתה על זה ושתסבירי לה שלא עוזבים את היד של אימא בבריכה
היא בטראומה?? חה חה אם זה חס וחלילה היה קורה לי אני הייתי נשארת בטראומה ולא הייתי רוצה ללכת לממדיון.. קודם כל שימי לה מצופים על הידיים כבר שהיא מתפשטת ולובשת בגד ים. ככה גם אם זה יקרה שוב.. היא תצוף ולא תשקע חוץ מזה היא ילדה גדולה, תסבירי לה את הסכנות ושאסור לה להכנס לבד וכו.. לדעתי לא תהיה לה טראומה אם את לא תתייחסי לזה ככה..
קודם כל ב"ה שהיא בסדר. אין לי רעיונות, טרם הלכנו עם הילדים לבריכה /ים. אני חושבת שחשוב שתדברו על העניין ויכול להיות שזה יעבור לה בפעם הבאה כי היום זה היה טראומתי בשבילה.
לגבי המימדיון - אולי היא תשכח מהכל כשתגיעו לשם.
כמה שהם זריזים הקטנים האלו
אין לי עצות אבל שמחה שהיא בסדר
ואאאאאאאאאי מפחיד!!!!!!!!! מזל גדול שהיית שם והתעשתת מהר! (אין כמו אמא) אני חושבת שאת צריכה לעמת אותה עם הבריכה אבל ממש לא ללחוץ תתחילי בקטן - בבריכה בחצר.ושוב בבריכה בחצר .ואז נגיד תלכו למקום שיש בו פעילו וגם בריכה .. נגיד כמו בית חלומותי , שהיא תשחק במשחקים וגם אולי תתלהב מהמים , שהם לא ממש בריכה גדולה. לאט לאט. ואז תלכו שוב לבריכת שחיה. ורק רק עם מצופים . מהמקרה שלך אני גם לומדת שאיך שמגיעים לשטח הבריכה אני שמה לירין מצופים .. תקחו איתכם את שחר או ילדים אחרים שתראה שכיף במים , וההוירם שומרים וכו ... בהצלחה לקטנה
ואהווו ממש מפחיד, אבל העיקר שזה נגמר בטוב והכל מאחוריכן אני כן חושבת שאת צריכה לקחת אותה שוב לבריכות, ילדים מסתגלים מהר, ובכלל העיצות שנתנו לך פה מעולות
מזל שזה נגמר ככה והכל בסדר בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
תודה לאל שזה נגמר ככה, ואל תחמירי עם עצמך
תודה בנות
איזה מלחיץ
איה פחד
תודה לאל שהיא בסדר! איזה פחד!!!!!!!!!!!!!! גם להורים הכי אחראיים זה יכול לקרות, רבע שנייה של הסחת תשומת הלב והכל יכול לקרות...
אני ממליצה לך בחום רב לקחת אותה לשעורי שחייה. יש מורים שעושים שעורים אצלם בבית בבריכה ביתית קטנה (אם את גרה באיזור חדרה יש לי מישהו), מורה טוב יידע להתייחס נכון לנפילה שלה ואיך להקים אותה משם ובעיקר להקנות לה ביטחון בכל הנוגע לכניסה למים.
לינברי, רעיון טוב
אז אולי כדאי במקום זול יותר, לדעתי האישים יש חשיבות רבה מאוד לדעת לשחות, לחוש ביטחון במים, אפילו איך לעצור את הנשימה בזמן הצלילה....
אין משהו זול באיזור שלנו, בזמנו עשיתי בדיקה
איזה פחד מזל שהיית עירנית ... אני חושבת שאת צריכה להחזיר אותה בהדרגה ולראות איך היא תגיב
נטלי - לזה בדיוק אני מתכוונת, חוג שחייה ללמידת שחייה, לא סתם עבור כיף ופאן. מורה טוב ידע לתת לה את הביטחון ולחזק את היכולות שטמונות בה בדרך הנכונה ביותר. ממש אין צורך בחוג שנתי.
את צודקת, בזה חשוב להשקיע
העיקר שהיא ואת בסדר
נוגעגעגע - יש ישובים שזה בהחלט חלק מתוכנית הלימודים, בקיץ לומדים שחייה בשעורי התעמלות במקום לרוץ אחרי כדור