מיכל הקטנה - מה זה זה????!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמעתי עליה מכאן כ"כ הרבה דברים טובים, סליחה, שמתי והעברתי אותה מהר מאוד.
    במשך 3 הימים האחרונים אנחנו עובדים על להוציא את צמד המילים המזעזע הזה "בא לי..." מהלקסיקון של יובל - היא למדה את זה בגן.
    ועכשיו יש בHOT VOD בחינם לחופש הגדול, שמתי לשלוש דקות בערך וכל מה ששמעתי זה "בא לי.... בא לי.... בא לי....." מקובל עלי "אני מבקש...." "אני רוצה...." "אני צריך....." מה זה בא לי???? זו מישהי שיוצאת עם מופעים לילדים????????
29 תגובות
עמוד 1
  • במילה אחת: זוועה!!!

• תשאלי את שלהבת

• חחחחחחחחחחחחחח

אנחנו ראינו אותה כבר פעמיים בהופעה היא מופיעה בחינם בקניונים והילדים מתים עליה
    יש לה צוות שיווק שמוכר אותה בטירוף יש כבר שקיות דיסקים חולצות חבל על הזמן
    אני ראיתי איך הילדים מחכים לה ומתים עליה ואפילו הקטנה שלי שרה את השירים " אני מיכל הקטנה "
  • גם אני שונאת את המילים האלה
    כנראה שזו הרמה הכי גבוהה
  • עדיין לא מוכר למזלי
  • אם יש צמד מילים שיכול לחרפן אותי במיידית זה " בא לי..............."

ומזל שאנחנו לא בגיל כבר של מיכל הקטנה

• גם אני שונאת את המילים בא לי.... מה זה בא לי
    גם שחר כל הזמן בא לי .. בא לי

• נטלי

• האמת....
  • לפעמים אחרי שאני שמה לשחר שיר ביו- טיוב היא בוחרת מהקליפים שמופיעים בצד את השיר "אני מיכל הקטנה" היא יכולה לשים את השיר הזה ברצף איזה 5-6 פעמים ולא נמאס לה

• אז פעם אחת יצא לנו להיות בהופעה שלה, להב לא הכירה אותה כמובן - אני פשוט ישבתי עם ידיים על האזניים היא עשתה לי כאב ראש

• לינברי מאמי מיכלי היא בחורה פשוט מדהימה היינו כבר מפורים עד היום במשהו כמו שש הופעות (בקניון איילון 2 חי כייף פ"ת ונסעתי לחברה בנתניה להופעה)
    יש לה תכנים מדהימים לילדים היא מלמדת על הרגשות וחלומות ואת כל הטוב מיכל היא כמונו אמא לשני ילדים מתוקים בת בגיל 3 ובן בגיל שנתיים
    וכן נטלי אמרה לך לשאול אותי אני לפייס יכולה להיכנס רק דרך הפון כרגע אבל תיכנסי לפייס שלי וכולכן מוזמנות יש שם מלא תמונות ממיכל כולל מפגש מעריצים שעשינו לה עם כל הילדים בערך 30 במספר. ההופעות ברובן הן בחינם בקניונים (הקניונים כבר קטנים עליה)
    עכשיו בתאריך 1 לשביעי יצאה במופע החדש שלה לב אוהב מופיעה בדיוק שנה ויומיים ולדעתי היא לוקחת את רינת גבאי בכיס הקטן בהליכה ואת שמעת רק את השיר הזה לדעתי כדאי לך לשבת עם הבנות ולראות את הדי וי די דרך ה - VOD לא תצטערי בכלל
    עכשיו אצלי דנדוש רוצה גם את המיכנס שלה וגם נעליים כמו שלה (נעליי אול סטאר אני ממש לא מתכוונת לקנות לדנדוש חבל על הכסף) וגם רוצה עגילים בצורה של לב שניצל עוף עכשיו אוכלת רק אם זה צורה של לב כי זה הלב של......... אה ושכחתי גם הצוות שלה מדהים קשוב לשגעונות שלנו ההורים עם הילדים וכן אולי אני משוחדת מדי אבל בעיניי היא נסיכה ולא יעזור אחרי מספר פעמים שפגשה את בת דודה שלי שיש לה ילד מיוחד ונתנה לו רגעי אושר וצחוק וזה עושה את ההבדל הכי גדול בעיניי על דברים כאילו מיכל היא ענקית

• אה ושכחתי גם אצלי סיוונוש מיכל נכנסה לדנדוש אחרי הופעה אחת עוד באותו ערב דנדוש בעמצה ביקשה שוב ואני ממש לא הולכת לכל הופעה שלא תחשבו רק בשבועיים האחרונים זה היה מטורף עשינו קבלת פנים בנת"ג למחרת נתניה אחר כך חמישי מפגש מעריצים וזהו שבוע אחרי זה היה במופע האחרון בפ"ת בו עשינו לה מסיבת הפתעה על הבמה שהיא מזה לא היתה מוכנה...........
    ותמוש דנדוש מהחי כייף התאהבה גם בגילי כל דבר אצלה היא מזכירה אותו וכמובן את שי ורועי שאת שי ורועי היא שרה כל יום חצי יום ובשאר זה מיכל הקטנה וגילי ויובל אבל האמת שבאיזור שלי אין כלום יבש אז אני נוסעת איתה להופעות
    ולגבי הופעות גם בכלל עכשיו אחרי שהורידו לי את הקווים שמגיעים לקניון איילון ופ"ת זה הולך להיות פרוייקט חוץ מזה שדנדוש חוזרת לסדנאות קיץ בדיאדה וזה יותר חשבו מה שכן יש מצב שבתאריך 19 אני בחולון בהופעה כי עד ה - 19 דנדוש לא תראה אותה והיא כבר מתבכיינת לי אפילו את הדי וי די כרגע אני לא שמה לה

• מזל שליאבי לא אוהב אותה ולא מסתכל בDVD פעם ב.. הוא יכול להסתכל וגם שיר אחד וזהו הוא מיד מבקש להעביר

• זהו שאצלי היא זו שמבקשת גם הלילה היתה לי מלחמה איתה ועמדתי על הלא שלי איתה וזהו אין ברירה אני משוגעת בעצמי על מיכל בגלל מי ומה שהיא מודה אבל יש גבול וכן אני יכולה דרך הפייס בפון לכתוב לה יכולה להתכתב אס אמ אס (כמו שהיה היום) יכולה לראות את המופעים בקניון (הרי לא כל יום ולא 24 שעות אבל מעבר לכך זה יהיה מאוס בסוף גם עלינו וגם עליה) אז יש את הפעילות של החוגים וחברות וים

• שלי - ממש לא אכפת לי מה התכנים של מישהו שמעביר לילדים "בא לי".
    את זה אני ממש לא מוכנה אצלי בבית.
    עבורי היא מחוקה!
    ממש לא אכפת לי כמה ואם החא נחמדה מתוקה וכו' אצלי בבית לא תושמע מישהי שיורדת לשפת הילדים במקום לאפשר לילדים להעלות את הרמה שלהם!
  • גם אנחנו מאוד אוהבים את מיכל וכן בא לי בא לי זה אחד מצמד המילים שאני לא סובלתתתתתתת א ב ל ויש פה אבל גדול..
    הילדים כל כך אוהבים אותה והיא מחזירה להם אהבה והמוןןןןןןןן
    אהבה, היא מחבקת כל ילד, מדברת עם כל ילד, שואלת אותו ,
    מתעניינת היא מקסימה, היינו בשתי הופעות ומאוד מאוד נהננו.

• נו טוב
  • זה שהלכתי לשתי הופעות שלה זה לחרפן את הילדה ממש לא?

את הקלטות של רינת ראינו 1000 פעם, אני בכלל לא חושפת
    אותה הרבה לטלויזיה כי אני חושבת שכל עוד אני מחליטה
    לשנה שנתיים הקרובות עדיף שתשחק ולא תהיה מול
    הטלויזיה.

אורטל בפעם הבאה שמיכל מופיעה ניקח אותך איתנו
  • היא מופיע יום חמישי בראשון

• מיכל הקטנה ממש מקסימה
    זה שיש לה שיר אחד של " בא לי ובא לי " לא אומר שצריך לשלול אותה .
    מוריה רואה אותה ומאוד אוהבת
    היא נותנת חום לילדים ומעניקה ומחזירה להם אהבה
    ולכן ילדים מאוד אוהבים אותה
    ומוריה לא אומרת בא לי ובא לי
    היתה לה תקופה כמו בכל דבר וזה עבר
  • כפי שאמרתי מי שמעביר לילדים את ה"בא לי..." הזה - מחוק מבחינתי.
    על יובל המבולבל אמרתי שלא אכניס אותו הביתה - אבל... ראיתי אותו פעם אחת - ונידלקתי. התכנים שלו מעולים, הוא מדבר נכון, הוא מעביר לילדים דברים בדרך הכי מקסימה שאפשר!
    היא יכולה להיות מתוקה ונחמדה ואולי יהיה לי כיף לשבת איתה לכוס קפה - אבל הבנות שלי לא יראו אותה! היא מתיילדת, היא מורידה רמה...

אורטל - כרגע אנחנו לא משלמים על הVOD, קיבלנו לשנתיים חינם

• וואלה בני לא מתחבר לאף דיסק למזלי , בגיל 3 היתה לנו מגיפת מיקימאוס אבל גם עברה . עכשיו הטרנד ללכת לקולנוע אבל במידה נורמלית ... פעם ב4-5 שבועות שיש סרט טוב בסינימה סיטי בראשון . המצחיק הוא שבני סירב ללכת פעם שניה לאותה הופעה/ סרט בטענה שכבר ראיתי .
    בא לי ברוסית או בעיברית לא בלקסיקון ומחוץ לחוק בבית .
    http://www.holdthatpic.com/
  • מיטל בגן הירוק זה מהמם!!!!!! היינו רואים את זה אלף פעם.....
  • תפסיקו עם השליליות הזאת
    ותנו לילדים לגדול כמו ילדים ולא כמו פרופסורים

• נטלי - נותנים לילדים לגמרי לגדול כמו ילדים, אבל אני אישית לא יכולה לשאת "בא לי" כשאני שומעת את זה בא לי להעיף את האומר לכל הרוחות

• הכי כייף זה שאופיר מבקשת לראות את היומולדת שלה מהגן אולי ארבע פעמים ביום זה הכי חינוכי שיש
  • טוב חייבת להגיב לאורטלי אני ממש לא מחרפנת את דנדוש להערצה הכל בא מהילדה אני זורמת עם מה שהיא אוהבת וכן אני חושפת אותה לעוד דברים והיא קובעת אם מוצא חן בעיניה או לא
    למשל אתמול אצל חברה שלה ראינו בוי או די את מיכל מוכתר דנדוש נדלקה עליה תיכף חברה שלה ממש לא התחברה
    אחר כך שמנו להן את הדוד חיים דנדוש בכללל לא התחברה אליו וקמה אחרי שניה
    אני מעבר לכך לוקחת את דנדוש להצגות אצלנו בגן העיר כל יום רביעי והיא נינהת מאוד כרגע ים ובריכה לא באים בחשבון בגלל העיניים שלה משחקים בחול אסור הרבה דברים כאילו היא לא יכולה לעשות אז מה נשאר? חוגים משחקים עם חברות והצגות מופעים אז כן יוצא ללכת הרבה למיכל
    ומחר היא מופיעה בחולון ובתאריך 19 בקאנטרי נופשונית ( למופע בקאנטרי אנחנו הולכות כי יום לפני שיהיה באיילון אנחנו בכלל בחוג ואני לא מוותרת לה על החוג) וכן יום חמישי הקרוב בקניון שער ראשון וזה המופע החדש שלה לב אוהב

וקארין אין עליך על הסינגור על מיכל היא יודעת לתת אהבה לכל ילד בקשר יומיומי כמעט איתנו ההורים גם בפון וגם דרך הפייס שולחת מתנות ונותנת הפתעות בימי הולדת לילדים.
    לדנדוש במעון היא לא יכלה להגיע אבל יומיים לפני יוגב (מתאם ההפקות שלה ואיש יקר בעצמו) נתנו לי 34 דיסקים (די וי די ) לילדי הכיתה של דנדוש כהפתעות ליום הולדת אז כן יש לי הרבה כלפיה וזה בלי לערב את דנדוש

• רק היום קיבלתי הרצעה מבני על ניקיון שחייבים לזרוק זבל לפח, בקבוקים למחזור , לשתוף ידיים וכו , כולל הסברים מדוע כי אם אני מבקשת משהו או לא מרשה יש לי הרגל מגונה לסביר מדוע ...... אז היום כל הדרך מגן קיבלתי שיעור על אכות הסביבה ונקיון . בבית היה המשך על הבריאות הגוף.
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה