שלום ד"ר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד
    אני אמא לילד בן 1.6 לפני 3 חודשים עברתי הפלה טבעית לגמרי , המחזורים האחרונים שאחרי ההפלה נעים בין 28 ל-29 יום - אנחנו מאוד רוצים עוד הריון ! משהו קצת מוזר לי במחזורים האחרונים ( לפי מיטב זכרוני זה התחיל לאחר ההפלה ) יש לי בערך 4 או 5 ימים של כתמים חומים וב-2 המחזורים האחרונים ביום ה-3 או ה-4 מתחיל הפרשה דמית רק בניגוב! ולאחר מכן מתחיל דם ממש של מחזור של עוד 4 ימים בערך, אני שומרת נידה ולכן אח"כ סופרת עוד 7 נקיים ואז טובלת. שאלתי היא מתי בעצם מתחיל המחזור שלי בימים של הכתמים או בימים של הדימום עצמו???? והאם זה פוגע בביוץ??? ז"א האם הביוץ יחול לפני הטבילה שלי בעקבות זאת??? ממש קשה לי להבין את הנושא!! בבקשה עזרו לי להבין!! אני אמורה לטבול עוד מס' ימים ואני ממש פוחדת שגם החודש אין סיכוי שאקלט......
    אשמח לתגובה במהירה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בעיקרון צריך להתחיל לספור מתחילת הדימום, ולא מההכתמות
    אבל הדרך הטובה ביותר לדעת האם יש ביוץ זה לעשות מעקב זקיקים, וכך לדעת לתזמן את קיום יחסי המין ו/או אם צריך אז לדחות את הביוץ עד לאחר הטבילה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה