היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כשהייתן ילדות, האם היה לכם מקום קבוע באוטו? או שכל פעם הייתם מתחלפים במקומות?
28 תגובות
עמוד 1
ממש לא
לא היה לנו אוטו
לא היה מקום קבוע, חוץ מזה שאחנו רק 2 (אני ואחי) אז כל אחד ישב ליד החלון
גם לנו לא היה אוטו
תהרגי אותי אני לא זוכרת
המממממממממממממממממממ באמת שלא זוכרת... אבל היינו רק 2 אז כל אחת ליד החלון
אני מה זה לא זוכרת!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
לא היה לנו רכב קבוע, היינו מקבלים עפ"י צורך, ממה שאני זוכרת היינו רבים מי יישב קדימה, וע"מ שכולם יהיו מרוצים ולא יהיו מריבות מאחורה אמא שלי היתה יושבת באמצע. אין לי מושג מה היה כשהפכנו לארבעה ילדים....
עד היו שאנחנו נוסעים עם ההורים שלי באוטו אני יושבת אחרי אבא שלי (הנהג)
באמצע בין שני בנים.. עד שאחותי נולדה והחלפנו אוטו מצטרפים ל
072-2514353 מספר ישיר אליי ללא המתנה
גם לנו יש מקומות קבועים...אף אחד לא מתווכח זה מה שהוחלט
לא היה לנו אוטו שהייתי קטנה....
אוי את באמת מצפה שאני יזכור
איזו שאלה...מאיפה הבאת אותה
טוהר
וואלה לא זוכרת , זוכרת שבאמת היתי קטנה ועוד לא היה רכב אז דרשתי לנסוע במונית ולא באוטובוס , אחרי שהיה רכב לא היו בעיות כי אנחנו 2 . עכשיו דווקא יש סדר שהורים שלי מצתרפים לנסיעות - בני אחראי על כך ומסכנה אמא שלי כי הוא משבץ אותו בעמצה ....
מאחורי אמא שלי (שישבה ליד הנהג ) אחותי האמצעית מאחורי אבא שלי ואחותי הקטנה באמצע תמיד עשינו לה .... האמצעיייייייייייייייייי
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
זוכרת, בטח זוכרת... אני חשובת שעד היום אם ניכנז כולנו לאוטו אחד זה באופן טבעי יהיה אותו הדבר. אפילו בשולחן אוכל אנחנו תמיד מתיישבים באותם המקומות שלנו
אוטו פרטי? ברוסיה? בסנקט פטרבורג?
לא היה לנו רכב.
אצלנו ברכב יש מקום קבוע לכל אחת מהבנות
לא היה לנו רכב וכן גם אצלנו יש מקומות שמורים אפילו בבית יש הרגל של מקום בשולחן האוכל
וואיייייי כמה היינו רבים על זה
איזה סקר
לא היה לנו אוטו
ממש לא.... חוץ מזה הייתי קטנה ומפונקת ותמיד קיבלתי מה שרציתי אז סביר להניח שישבתי איפה שבא לי לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!